Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morty

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 4:33 pm Заглавие: Рекламни агенции търся |
|
|
Търся рекламни агенции на местно ниво, на които да поръчам организирането на място на реклама . Става въпрос за външна реклама, преса, радио, телевизия евентуално.
Ето градовете, в които търся въпросните РА:
- Хасково
- Сливен
- Свищов
- Бургас
- Ямбол
- Добрич
- Свиленград
- Петрич
Ще съм Ви благодарен за каквото и да е инфо и помощ. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Хмммм, Морти, има два варианта:
Първи вариант:
Ако става въпрос за единна рекламна кампания, която да се появи във всичките тези градове,то:
1. разработваш си рекламната концепция за ралзичните канали (спот за радио, визия за билборди и карета и т. н.);
2. после го даваш на медиа купуваща агенция, която ти разработва схема за прилагане на рекламата във всички тези канали и по всички градове - купава ти билбордове, време в радиото и т.н. ;
Втори вариант:
1. Вкарваш си таралеж в гащите, като започваш да управляваш агенциите от всичките тези градове и сиситематично ти побеляват косите;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | и сиситематично ти побеляват косите;) |
да, само медия планьор ще ти свърши работа тоест рекламна агенция(забележка: не база за печатни и друг вид рекламни материали каквито са повечето"агенции", а агенция!!!)
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 10:39 pm Заглавие: |
|
|
Знаеш ми Q-to, свържи се с мен и ще поговорим. Имам рещение за всичките ти проблеми :) _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|