Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nothing
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 11:45 am Заглавие: Darkness Fade |
|
|
Tova ne e ot nai dobrite mi risunki no se nadqwam che shte vi haresa pone malko. Lichno mene me e strah samo ot izobrazenoto na tazi iliustracia.
Tai kato sam nov v foruma nadqwam che shte me priemete s dobro (i s malko boi samo). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 11:51 am Заглавие: |
|
|
vvvvvvvvvvvvvv 4ove4e tova e nai stra6noto i ko6marno ne6to koeto sam vigdal do sega.
Samo edno ne6to mi kagi KAK POSTIGNA TOZI DETAIL I TEZI NEVEROQTNI PROPORCI :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fidelio

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:05 pm Заглавие: |
|
|
kvo e tva
nesto ne go vijdam ili tva triabva da vijdam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Като feeling малко ми отива към илюстрция на Андерсен...По мотиви на "Новите дрехи" ли го рисува? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:32 pm Заглавие: |
|
|
оправи междуредието и заспива! _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nothing
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:44 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86: Za detilite postignal sam gi sas tvarda chetka na PhotoShop za da ne se razmiva kontura a za poroporciite sam chel 4 godini za da naucha kak tochno triabva da se balansira edna iliustracia. Ako ti haresva moga da ti pratia originalnia fail toi e 80000 x 60000. da go razgledash po detailno.
fidelio: Mi zavisi kakvo vijdash pich ama predpolagam che vijdash tochno kakvoto triabva.
Джоуви: Ne obicham da krada ideite ne horata za tova ne sam izpolzval nikakvi motivi. Pak i tva ne sam go chel priznavam si (ako e za chetene de).
TIFF: Bili posochil po konkretno kade triabva tochno da go pipna che i na mene neshto ne mi hareshva no tova mejdiredie nishto ne mi govori.
Mislia si tova v sredata koeto e (ne moga tochno da obesnia abe edno cherno vijdate go sigurno) ako go izmestia malko po nagore i tova drugoto cherno deto e malko nad nego da go butna na strani dali niama da stane po balansirano. Ili mojebi da go obarna v Sepia che taka izglejda chernobialo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:48 pm Заглавие: |
|
|
posni q po golqma de nikoi nqma da ti q otkradne de !
za da moge naistina da se oseti :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reality defining fox
Регистриран на: 04 Яну 2006 Мнения: 93 Местожителство: Pod krivata kru6a
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:03 pm Заглавие: ROFL |
|
|
olele, spukah se ot smqh!!!! E tva e pobeditelq v konkursa, nqma kak!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4e to, kato se zamisli6, tui si e baq stra6no - edno absolutno ni6to.... _________________ Nqma me za dulgo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pif_a
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:09 pm Заглавие: |
|
|
всъщност!
колкото и иронични да са мненията до момента...
човек заспива с очакване за тъмнина. тъмнината не може да е кошмар. светлината... това е друго нещо. сменяй конепцията. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:10 pm Заглавие: |
|
|
супер
може и без рамка и по голямо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:11 pm Заглавие: Re: ROFL |
|
|
Reality defining fox написа: | olele, spukah se ot smqh!!!! E tva e pobeditelq v konkursa, nqma kak!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4e to, kato se zamisli6, tui si e baq stra6no - edno absolutno ni6to.... | nesi go razbral mi se stuva... ne e edno absolutno ni6to.....a e
absolutno vsi4ko, za6toto vseki vigda tova ot keto go e strah nai mnogo.
Pone az tova zarbrah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:13 pm Заглавие: |
|
|
точно тъмнината си е кошмара, защото е равносилна на неизвестност, а тя плаши... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nothing
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:18 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86: Po goliama ama niama da i se oseti zamisala tolkova dobre pak i az sam ma principa che po malkoto e po krasivo.
Eto wi i variant v sepia moje pocheche da vi haresa vapreki che mai niama goliama razlia postvam ia malko po malka edno che e po krasivata i drugo che goliamata veche stana mnogo tejka (poveche ot 15K)
TIFF:Promenih malko rastoianieto mejdu redovete ne znam dali tva tochno imashe v predvid i slojih edin elament poveche v ramkata. No da ne zabraviame che tova vse pak e ramka neka ne obrashtame vnimanie na neia a poveche na samata ilistracia vse pak e logichno poveche da sam se postaral s iliustraciata ot kolkoto s ramkata. Kolkoto do drugia ti komentar abe da ti kaja po me e strah ot tamninata i ot neizvestnoto ot kolkoto ot svetlinata vapreki che i pri mnogo svetlina pak ima neizvestnost. Ama pak ima hora deto se radvat na svetlinata v kraia na tunela primerno.
Reality defining fox Blagodaria ti za mnenieto radvam se che oceniavash tvorchestvoto mi
ben: Abe i az si misleh bes ramka ama vikam she se obarkat horata she si pomisliat che neshto se e bagnal Explorera i neshte da pokazva kartinkata i zatva ima ramka pone da se vijda che e zaredena.
Nadiavam se variantat v sepia da vi haresva poveche i ochakvam oshte kritiki vse pak se biria za nagrada. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dgbg

|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2006 8:44 pm Заглавие: :-) |
|
|
Az men koshmara idva primerno ot mnogo bavnata internet vrazka, i ti kato gledash tazi kartina se 4udish koga li shte se zaredi naj-setne ........ bez da znaesh, 4e vsashtnost 4udovishteto, koeto e bilo na tazi kartina, e izko4ilo ot monitora i gleda i 4aka ;-) _________________ Dum vivimus vivamus! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|