Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
eLeSsAr
Регистриран на: 19 Сеп 2004 Мнения: 134 Местожителство: няма смисъл
|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 3:07 am Заглавие: Малко ефекти по снимка |
|
|
Здрасти на всички!
Одавна не съм влизал и поствал...около половин година (а може и повече). Викам си "Абе я да намина да видя кво става насам, пък току виж колегите са ми дали и някоя готина идейка в коментарите". Понеже нямам права за постване в дизайнерския отдел, те тука ще да покажа това, което съм приготвил. Малко си поиграх със една снимка на колегата ми. По принцип идеята е, това да е начална страничка за раздел "WEB дизайн" в представителна книжка за фирмата в която бацам. Ще да се порадвам на някой и друг коментар, пък било то и враждебен ;)
Ей го на:
ПРЕДИ:
СЛЕД:
Малко едит: В последния вариант, това зеленото дето е на окото изцяло съм го разкарал, ама не ми се качваше на ново и затова постнах тая картинка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 12:24 pm Заглавие: |
|
|
за колажа като такъв дума няма да отварям.
за обработката на пича - както и да го гледам, не ми стои убедително - няма го реализма при добавените /и махнатите чаркалаци/ - на места са блърнати яко "разяжданията", на места не е ясно какво става въобще, на места не си изтрил кожата коректно, липсва обем... абе като цяло - започнал си, може да стане реалистично, ама доста още ръчкане имаш =))
успех =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 1:24 pm Заглавие: |
|
|
az pa ne mislq, 4e ideqta izobshto si struva
dosta old school e :/ _________________ °