Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NippY
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 9:15 pm Заглавие: Просто представянe и един въпрос :) |
|
|
Еми на 16г съм но скоро ги направих :) Пробвам се да напредна в web дизайна ама не е много лесно , защото уча в pmg а там много задачки дават :) Та занимавам се с уеб дизайн от около 7 месеца. Ходя на уроци в школа "Как ?" и сега учим Flash :( аз лично се интересувам повече от Photoshop , но не съм аз този който да каже какво да учим. Отехата ми е че ще почнем и Photoshop скоро . Сега въпроса ми е следния : Как сте почнали вие ? С tutorials за Photoshop или книги ? Аз лично мислех да си зема една ама нз... дали ще ми е полезна ..... та да ви питам коя книга ще ми препоръчате ? Е това е големия въпрос :D Сега мога да покажа нещо мое :) знам че не е на вашето ниво ама това мога за сега .... след време като напредна може да кандидатствам за уеб дизайн , но ще е минало бая време:)
Това по принцип трябва да е на Flash.
http://img99.imageshack.us/my.php?image=asd3iy.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 11:30 am Заглавие: |
|
|
mnogo milo ... :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NippY
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Кое по точно ? :) А аз да кажа че приемам критика за сайта , защото не съм обясним май. :) Макар че като го гледам критиката ще е голяма :) и все пак искам да я чуя . Та и на въпроса чакам отговор ама спокойно ще дочакам :D[/quote] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 6:07 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти.
Освен тия книжки... всичко коите има по нета... а то има много... пускаш гуглето и действаш.
Успех :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NippY
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 8:14 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за отделеното време. ? Бих ви помолил обаче да коментирате и сайта . Надявам се да не е много зле и затова де не казвате нищо. Ако е така просто кажете какво най-много не ви аресва :) . Ники Михайлов тази 1вата не е ли много стара ? В смисал няма ли да има много нови неща в последната версия на Photoshop и тази(6)? Иначе пак благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 1:44 am Заглавие: |
|
|
NippY написа: | ... тази 1вата не е ли много стара ?..... |
Дик Маклилънд е некво зверко чудо, което може да ти обясни как е програмиран почти всеки елемент от програмата, без самия той да го е писал (но както споменава във въпросната книга channel mixer-а е бил гепнат от него).
Не съм обикалял да видя напоследък точно негова книга има ли за по-нови версии(при все че всичко живо скача на CS2), но с разлика от няколко нови менюта и съответно на моменти нелогично разместване на някои опции по тях основите са същите. Книгата е написана много-много :)
Каквото и да купиш, нападай смело :) Любопитството ще ти е най-добрия учител. А, да (айде пак агейн) имам си и ICQ.. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 3:08 pm Заглавие: |
|
|
За сайта: Като за начало е добре. Продължавай така. Но ми седи доста незавършен. По шрифтовете можеш да поработиш доста.
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NippY
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|