Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 6:53 pm Заглавие: Вълшебните истории на B-MAX |
|
|
Това са серия тетрадки... пак :)
И по-специално - първите две от серията (ще са в комплект по 4).
За най-малките са ;)
Това е вещичката Ули
А това е котака Мили (който има слабост към раетата...)
Идеята е да са свързани помежду си и всяка ще има историйка :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 7:09 pm Заглавие: |
|
|
wicky, mislq che spokoino mozjesh da imash sobstven razdel vyv foruma :)))))
Za poreden pyt i ideqta i ilustraciite sa strahotni :))))))))) _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 7:36 am Заглавие: |
|
|
ДА, НЕВЕРОЯТНИ СА-МНОУ СА ГОТИНКИ :) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Супер както винаги, само един малко офф въпрос - "V-max" е много готин модел на Yamaha, предполагам че не става въпрос за това...на български би изглеждал така: "В-макс". Ти обаче си написала В-мах, което ме затруднява и се колебая как да го чета? [Вемах]? или[Би-макс]? И що е то:)? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Мерси ви много за окоражаването :)
Джоуви - и на мен това ми е проблем - текста трябва да е на български, а името на енглийски и не мисля, че има начин да се разбере, че B-MAX в случая е на английски, а на български ще е Б-Макс...
и да - определно не става въпрос за мотори, въпреки че една от вещиците (която е и рекламно "лице" на фирмата) е на мотор и си е жива рокерка :))) но нея ще я пусна по-нататък! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Супер сладурски!!! Що не ги помолиш да си сложат логото на задна корица, че много грозно така:)
аз като бях малка, нямаше такива:((( ми едни сиви с лилаи чертчки за етикет _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 2:13 pm Заглавие: |
|
|
шото, ако ги помоли, мое да трябва да си търси друга работа.... хъ, хъ, хъ.... майче, мноу са сладурски. носа на котката направо вика `ела, ма цуни`, прощаай за грубоста на израза.... хъ, хъ... а, и да питам - нямаше ли още яки корици нарисувани? струва ми се, че на онова събиране в хамбара показа и други... освен да си ги показала отдавна и да съм ги пропуснала....? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 2:21 pm Заглавие: |
|
|
ma4u4a - да, profesor moshe nik добре го каза :)
Логото трябва да се набива на очи колкото се може повече...
Това, което ме притеснява, е дали въпросния котак изпъква достатъчно на този оранжев фон, защото фона трябва да си е такъв и котака си е оранжев по принцип и леко ме затрудни!
Относно другите тетрадки - те бяха за друга фирма, а тя не успя да ги пласира на пазара и сега пилците и зайците стоят в забвение, а котките (ако някой въобще знае за какво говоря :)))) въобще не ги отпечатаха, за което и на мен ми е криво...
Сега излязоха едни тефтерчета с тези геройчета и с едни други, които бях пуснала в една ... друга тема:) мда |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 2:25 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Относно другите тетрадки - те бяха за друга фирма, а тя не успя да ги пласира на пазара и сега пилците и зайците стоят в забвение, а котките (ако някой въобще знае за какво говоря :)))) въобще не ги отпечатаха, за което и на мен ми е криво...
|
ми, пиле, що не ги пуснеш тука да им се порадваме? ае, бе! мноу са готини :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
ама, да знаеш, че са разкошни. умирам от кеф като ги гледам. благодаря ти, че ми ги показа. съжалявам, че още никой не мое да си ги купи. що не пробаш да ги пласираш покрай другите за В-МАХ? или те си знаят точно какво искат и немоеш да импровизираш?... или всъщност, си кандидатствала при тях с тези в линковете? ако е така, наистина съжалявам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 3:50 pm Заглавие: |
|
|
За B-MAX всички тетрадки ще са със пециално нарисувани за тях рекламни типажи... няма как:) Относно другите тетрадки - незнам защо така се получи наистина ?! Просто масово се търси за пазара кич и неискат да пробват с друго. Според мен проблема е и в това че самата печатница не е успяла да им ги представи както трябва... имаше още доста тетрадки, които изобщо невидяха бял свят.
Но все пак много се радвам, че ти харесват толкова :)
Според някои това явно били тетрадки само за ценители, а не за масовия пазар - незнам дали са прави... според мен българските търговци подценяват и ограничават масовия вкус :) (каква съм нахална само:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 8:43 pm Заглавие: |
|
|
кхъ... за логото беше шегика... кхъ
а корицата с пилетата много готина, аз чак сега я виждам, жалко, че не са ги пуснали
и май наистина подценяват потребителите ама тва е др. тема _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кирил
|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 6:22 am Заглавие: |
|
|
tvoite kartinki vinagi mi clagat ocmifka na apatichnata mi fizolnomia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Това е продължението на тетрадките (за сега само 1/2-ра от комплектите):
Тази девойка е Фука и си гони жабата, в която по случайност е превърнала своя принц:)
това й е гръбчето (ще има и един дългичък текст, който още не съм сложила...)
Това е сложна история с Диабло и вещицата Мая (всъщност рокерката, която обещах да покажа на Джоуви:)
и нейното гръбче, което много прилича на това на Фука (на по-горната тетрадка),н о така и трябва да бъде ;)
Следващите са пак за по-малките.
Това е Франки, който си живее доста време на Планетокръпка - лично сътворение:
А това е Расти ( и се казва така не само, защото е с расти, но и защото кара, макар и малко насилествено, растенията да... растат и да стават доста по-големи от очакваното, а някои от тях и по-хищни:)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Опа... хихи
забравих да сложа гръбчето на тетрадката с Фука :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 6:31 pm Заглавие: |
|
|
whoa tova e mnogo hubavo. samo mislq che studenoto sivo trqbva da vleze malko i v hulma/planetata, pone kadeto q ogrqva lunata :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 6:37 pm Заглавие: |
|
|
jestoko. kefa se na max. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 6:41 pm Заглавие: |
|
|
profesor moshe nik написа: | jestoko. kefa se na max. |
искам и аз да мога да превръщам принцовете в жаби! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 6:52 pm Заглавие: |
|
|
Na devoikata s 4ervenata kosa mnogo mi haresva stilizaciqta na pri4eskata i, a tazi poslednata "Dark" kartinka mi haresva nai mnogo) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|