Graphilla.com :: Преглед на тема - и замирисва на море

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

и замирисва на море

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 12:54 pm    Заглавие: и замирисва на море Отговорете с цитат

Сайт за поредния жилищен комплекс край морето. Старах се да изглежда ваканционно и тропическо. Щеше ми се и някой коктеил с черешка и гола мацка да добавя, но страдам от липса на време както винаги. Облаците в горната част ще бъдат анимирани, както и цялата лява част около навигацията ще е на флаш. Бутончетата ще поблясват, рибките ще помахват с опашка и даже корабчето има вероятност да заплува. Предвиден е за резолюция 1024 и сме пренебрегнали потребителите с бавни машини и нет.
Ще се радвам да чуя коментари за дизайна преди да е пуснат за сглобяване.

и вътрешна страница http://pipilota.com/temp/inner1.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мадамата с ролерите сянката...
pipi

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе мен ако питаш цялата 3-д визулизация, но отново, няма бюджет, сянката обаче ще я оправя наистина много дразни
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

иначе мирише на море :)
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 4:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много приятно е станало. Логата нещо ми се видят малко грубички.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gotinko.
iDesign-er

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятно, харесва ми. :)

Единствено мисля, че ако морския светъл фон преливаше нежно към по-тъмното, щеше да е идеално. Сега е като отрязан, а при небето и водата горе личи още повече.
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 6:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iDesign-er написа:
Приятно, харесва ми. :)

Единствено мисля, че ако морския светъл фон преливаше нежно към по-тъмното, щеше да е идеално. Сега е като отрязан, а при небето и водата горе личи още повече.

да, като орязан е, това е идеята
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сори, отрязан
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 8:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятно е.
Има усещане.
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Фев 03, 2006 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, сянката на мадамата, освен това смятам, че самата мадама е малко голяма в сравнение с пропорциите на сградата. Снимката горе не ми харесва, че така реже небето. Освен това мисля, че иска ретуш. Топчетата от ляво на линковете бягат от темата, освен ако не си искала да бъдат някакви перлички, обаче малко не се разбира. Като скролна в долната част губя усещането за дълбочина (имам предвид морето). Не ми харесва и точно този нюанс на синьото. Малко ме дразни и факта, че съдържанието на сайта заема около половината от визията и предполагам като големина в килобайти сигурно ще е 1/20 от него. Помисли и за това, че небе, което се движи във Флаш пържи процесора яко, да не говорим, че и платноходки ще се движат, риби ще мърдат и т.н. Просто трябва да е премислено да не сече анимацията. Не разбрах от написаното дали целия сайт ще е на флаш или само навигацията и главата. Ако е второто може би ще трябва да има сайт мап, защото туй нещо не може да се индексира в търсачките. Аве ти си знаеш най-добре. Иначе като цяло ми харесва.
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Пет Фев 03, 2006 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, сянката на мадамата, освен това смятам, че самата мадама е малко голяма в сравнение с пропорциите на сградата. Снимката горе не ми харесва, че така реже небето. Освен това мисля, че иска ретуш.

-Клиента не плаща за ретуш на 3-д визуализацията включваща мадамата. Иначе и аз бих искала.

Като скролна в долната част губя усещането за дълбочина (имам предвид морето).

-Клиента си го поиска така, без потъмняване.

Не ми харесва и точно този нюанс на синьото.

-Колкото монитори толкова и нюанси на синьото

Малко ме дразни и факта, че съдържанието на сайта заема около половината от визията и предполагам като големина в килобайти сигурно ще е 1/20 от него.

-Основната функция на рекламен сайт е да има впечатляваща визия.

Помисли и за това, че небе, което се движи във Флаш пържи процесора яко, да не говорим, че и платноходки ще се движат, риби ще мърдат и т.н. Просто трябва да е премислено да не сече анимацията.

-Ако си със слаба машина колкото и да го мисля все ще сече. Холивудки филм с Албански бюджет не става.

Не разбрах от написаното дали целия сайт ще е на флаш или само навигацията и главата. Ако е второто може би ще трябва да има сайт мап, защото туй нещо не може да се индексира в търсачките. Аве ти си знаеш най-добре.

-Знам, да :)

Иначе като цяло ми харесва.

-Радвам се.
Върнете се в началото
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 1:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Като цяло само менюто някак си се отделя от цялостната визия иначе е много свежо - харесва ми :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети