Graphilla.com :: Преглед на тема - Сайт за арт аксесоари за дома

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сайт за арт аксесоари за дома

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 11:44 pm    Заглавие: Сайт за арт аксесоари за дома Отговорете с цитат

Това е като за начало:
http://www.yavor.biz/wip/artshop/
Горе червената лента ще е на флаш, бутоните там ще са rollover (сега както е Art Glossary). Ще има и готина тиха джаз музика. Ще трябва да намеря и по-готини заврънтулки - ако някой може да ми даде такива много ще съм му благодарен :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mmm, I like it :)

Само мааалко пипни лявата навигация, може да я слееш още малко със стила на сайта :)

иначе много ми харесва :)

Успех и чакам ъпдейт! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Фев 03, 2006 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

кому е нужен тоя елемент най-отдолу на вертикалния нав. панел в ляво?
то като цяло панела не е от този сайт... прав е фпринт. защо арт-шоп е в дясно? другото което лично мен малко ме дразни е много големия контраст м/у хийдъра и бкг-то непосредствено под него. и за какви завъртулки говориш... не се отплесвай, карай си го максимално изчистено и няма да сбъркаш.
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Пет Фев 03, 2006 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много приятно,
за завъртулките импланта е прав, по-добре не слагай, а.
и НА ВСЯКА цена сложи бутон за изключване на звука, на видно място. изобщо слагането на музика, на сайт който не е за игра или посветен на филм според мен никак не е добра идея. повечето хора броузват слушайки музика и няма нищо по-досадно от внезапната поява на компресиран лоопващ се звук в средата на любимото ти парче.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 03, 2006 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като за начало остави го това лого да диша. От ляво го сложи най-добре, защото все пак долното меню ти е отляво. Този хедър много голям ми се види нещо, ако го понамалиш малко за хората на 1024 няма да е лошо. Менюто горе едва го видях, ще е хубаво ако сложиш един чист фон, хем логото ще стане ок, хем менюто ще е по-контрастно. Айде успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети