Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Angua

|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 2:09 am Заглавие: 3D Конкурс: Angua - Времехоп а.к.а TimeClatter |
|
|
Описание:
Времехоп а.к.а TimeClatter
В следствие на странна грешка в еволюционната матрица и хилядолетна междувидова борба, на планетата Йок се появява създание с необикновени възможности. То не само умее да се придвижва свободно във времевия континиум, но и се храни от резки промени във времевите зони.
Животното е единак и оцелява единствено благодарение на уникалните си заложби. Въпреки това, то е добронамерено към другите видове и дори леко плашливо. Способностите му остават неоткрити дълго време поради липсата на достатъчно изобретателен разумен вид, който, така да се каже, да съумее да ги впрегне в работа.
Съдбата на Времехопа коренно се променя, когато планетата е "превзета" от изключително лукава и изобретателна раса инопланетяни, наричащи себе си Плъг. Тези хитроумни създания бързо се ориентират в обстановката и започват да опитомяват масово Времехопите, като същевременно ги селектират и доразвиват способностите им.
Връзката между двата вида е по-скоро симбиозна - Времехопите намират нужната им закрила и изобилие от храна, а Плъговете удовлетворяват своите амбиции за мътни сделки тип "дай ни златото, на ти малко маниста" с месното недоразвито общество, както и нестихващите си желания за пакости.
Чисто физиологично, Времехопите се характеризират с времеви пръстени, които израстват като пояси по телата им и оговарят за различни времеви зони.С порастването на всеки индивид, растат и зоните по тялото му, както и възможностите за времеви пътешествия.
Чрез специални датчици, прикрепени към определени зони, Плъговете определят точното време, в което искат да се транспортират. Те отделят изключително внимание в изследването на всяка специфична зона, описват я и създават специален справочник - най-важната част от оборудването на всеки Времехоп. _________________ Обейд бай а пъг! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 12:49 pm Заглавие: |
|
|
направо пиши роман..... ко ше се занимаваш с 3D :PPP _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 1:37 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | направо пиши роман..... ко ше се занимаваш с 3D :PPP |
Аз мисля, че силната и добре развита идея ще помогне и придаде дълбочина на изграждането на цялостен образ и отпечатък на съществото в съзнанията на хората, разглеждащи форума. Това е една от най-интересните концепции, и нямам търпение да видя визуалното решение:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 3:42 pm Заглавие: |
|
|
>>> Идеята е супер > Ще трябва да я оползотвориш по възможно най-добрия начин :> Успех _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Преди да започнеш да моделираш си продължи историята, че ми стана интересно :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angua

|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за коментарите, книга.. хммм, защо пък не :)
Идеята ми хрумна напълно случайно, не е като да съм си блъскала главата над нея... дори не мислех да участвам в този конкурс, че малко срамно така - в 2Д-то не се появих, а тук ще се правя на 3деец и аз със мъжете :)... и жената :Р
В момента обмислям на дълго и на широко как наистина да почерпя максимално от хрумката, така че да се разбира ясно и еднозначно за
какво точно иде реч.
Ще постна концептите си веднага щом мога. :) _________________ Обейд бай а пъг! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silvi~e.

|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Haide haide po-smelo! :) Nadiavah se da ne sum samichka :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2006 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | maceman написа: | направо пиши роман..... ко ше се занимаваш с 3D :PPP |
Аз мисля, че силната и добре развита идея ще помогне и придаде дълбочина на изграждането на цялостен образ и отпечатък на съществото в съзнанията на хората, разглеждащи форума. Това е една от най-интересните концепции, и нямам търпение да видя визуалното решение:) |
аз в добрия смисъл бе!!!! супер е концепцията и ми стана инетересно,
та за това рекох да я доразвие като роман...щото 3D-то го погледаш,
ако те накефи - save и ареее... я се сетиш повече, я- не....
а романа ше си четеш 3,4 дена най- малко :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Take 1

|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 12:17 am Заглавие: |
|
|
RoT написа: | Преди да започнеш да моделираш си продължи историята, че ми стана интересно :) |
Независимо дали или след, определено трябва да продължиш историята!! :)) _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reality defining fox
Регистриран на: 04 Яну 2006 Мнения: 93 Местожителство: Pod krivata kru6a
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 12:47 pm Заглавие: |
|
|
DAI graphikataaaa, 6te se prusna ot neturpenie!!!Tva 6te da e nai-originalnata idea na taq tema vuv foruma! ^___^ _________________ Nqma me za dulgo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morgy
|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 8:08 pm Заглавие: |
|
|
Много готина история. Представям си още стори за армии от йоци яхнали времехопи прехвърлящи се в последната секунда преди врагът да ги прониже 2 секунди назад и как на свой ред го пронизват с боен вик "Дур,.. йок плъг!". _________________ "Всеки носи Дявола в себе си!"
граф Диз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morgy
|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Това може да стане ебаси филма! Представете си Йока как чака последния момент положил ръка върху пръстените отговарящи за последните няколко секунди, плъга замахва, йока натиска съответния пръстен, светкавици, кадрите се връщат в каданс само ,че сега йока и времехопа се връщат назад до 2-рата секунда където сега времехопа е в гръб на животното на плъга, кадрите тръгват нормално и....ДУР,..ЙОК ПЛЪГ!, фонтани от зелена кръв и пронизителния писък на плъга.
Трябва верно да помислиш за по дълга история:) _________________ "Всеки носи Дявола в себе си!"
граф Диз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|