Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ecobo

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 11:09 pm Заглавие: Представяне: ФОТОГРАФИЯ и ДИЗАЙН |
|
|
Здрасти отново!
Първото ми "представяне" беше кофти, просто защото не бях прочел правилата :(
Ето снимки, които според мен "стават". Това са неща, които съм снимал за кеф, а не по конкретен проект (с изключение на първата).
Дано ви харесат! :-)
Още работи може да видите тук
След малко ще пусна и няколко "дизайна". Трябва да ги кача на сървъра първо... _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 12:12 am Заглавие: |
|
|
Мдаммм... качих ги работите. Не са най-доброто, което съм правил, ама това имам в момента под ръка.
1. Реклама за списание
другите са PDF-и, щото са с повече от една страница или така съм ги пращал на клиентите за одобрение.
2. Официалната покана на Община Несебър
Поканата е Duotone с два Пантона и сребърен бронз. Ефектно е. Обичам да ползвам Duotone, стига да има кой да плаща за гяволъка :-)
3. Корица на книга за един клиент от САЩ
4. Кутия за риболовна макара
5. Рекламна брошура на Община Бургас. Снимките, с много малко изключения, са мое дело. Темплейта за дизайна е мое дело, а подробностите сме ги работили с колегата ми. Компютърната работа я върша аз, щото колегата ми може да работи само с молив или четка :( _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 2:03 am Заглавие: |
|
|
razglejdajki photografiite, kacheni na photo forum namerih neshta, koito mi dopadat poveche ot tezi, kacheni tuk
mislia, che silata ti e v pejzajite
zelenite jitni klasove mi radvat mnogo okoto:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 1:10 pm Заглавие: |
|
|
maikoooo, teq efecti, maikooooo _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 1:36 pm Заглавие: |
|
|
чудесни неща има. свалих си няколко за уолпейпъри. добре дошъл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 1:42 pm Заглавие: |
|
|
от към фотография наистина не се представяш с най-добрите си неща.
залеза ми допада много! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Тенкю пийпъл!
Радвам се, че нещата ви харесват. Не знам дали се представям с най-добрите си работи, по-скоре не, но "добро" е твърде субективно определение. На един харесва едно, на друг - друго... Нормално... Аз например харесвам този портрет, ама това не пречи да не харесва на много хора.
Или пък тази снимка - за мен е просто "снапшот", ама това не пречи на хората да ахкат по нея. Въпрос на виждане...
Брошурата на Бургас за мен е слаба откъм дизайн, в смисъл че не е нещо особено, ама колегата ми дъжеше на такъв тип визия. А и общинарите така си я харесват. Променяхме я четири пъти, докато стигнем до този вариант, който не е най-добрия. Добре, че снимките са с перфектно качество, та да компенсират малко... :-)
Аз харесвам друг тип неща, ама нали клиента дава мангизите, и като се бърка, иска и той да е някакъв фактор в цялата работа... Много неща съм прецаквал заради прищявки на клиенти... Е, има и такива, които ми се доверяват напълно и тогава нещата стават както трябва, ама тези клиенти не са много, за съжаление :(
Ето още една работа от преди няколко часа. Това е рекламна пощенска картичка за промоция на книга в Щатско.
 _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 5:47 pm Заглавие: |
|
|
kato fotograf... neznam, ama kato designer ima da pouchish oshte... pak shte ochakvam vkliuchvane... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:28 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | kato fotograf... neznam, ama kato designer ima da pouchish oshte... pak shte ochakvam vkliuchvane... |
Което ще рече... не ставам... :( _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 10:18 pm Заглавие: |
|
|
аз се изкефиш на...фотографиите ти.
Но откъм дизайн... _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 10:26 pm Заглавие: |
|
|
za portreta - ne stava duma che ne e hubav,
a che Vladimir Dimitrov Majstora e bil tolkova krasnorehiv na tazi tema, che e prevarnal v klishe pochti vsiako sledvashto interpretirane na temata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 12:43 am Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | аз се изкефиш на...фотографиите ти.
Но откъм дизайн... |
Ми аз затова съм писал "Фотография и дизайн", фотографията първо.
Дизайна ми е, ако мога така да се изразя "втора специалност", ама като не ставам - не ставам.... :( _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Не знам откъм дизайн, но откъм фоография нещата са още на доста началнио ниво - използвай по-смели ракурси, дълбочината на рязкост, композицията - инак, личи си, че си снимал с хубава техника, но само това не стига, ще чакаме включване, успех! ;) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|