Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Aaa, tova oznachav li, che skoro shte vidim tuk ezditen monster #3?;)) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Това в какъв аспект?Щото анатомии в книжарниците има.
Мисля че мускулите си личат дота ясно,а и скелета не е трудно да го проследиш освен ако не си напълно сляп :)
Но всепак ще обясня,ръцете са построени по доста познат вид (стреловидна и лъчева кост)съставят предмишницата,има си и китка а пръстите с а с по 2 фаланги.Конструкцията на гръбначния стълб също е позната и Атласа на долу почва гръден кош с 24 ребра 30-тия прешлен минава в тазобедрена кост от която започват краката.От лопатките излизат костни образования образуващи извън кожни костни образувания и служат за защита.И така мързиме да обяснявам такива неща и да се иоправдавам за дребнавости :) _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Mda verno ima ob6to v konstrukciata na krainicite,no vaob6te ne e naro4na prilikata,prosto taia konstrukcia e mngo podhodia6ta za ne6to mo6tno i zlove6to :) _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vix

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Лакътната става > по-обемиста >> бицепса > по-мощен
Предните крака/ръце > едва ли ще му е удобно да тоя звяр да поди така като балетист на пръсти/палци
И халката да сложиш, че инак не мое се удържа, ще изпоизяде цялата графила;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
цепнатината на окото е готин детайл , но още ме притесняват някои основни неща като начало предните крайници изглеждат сякаш са по-пригодени за хващане не толкова за стъпване , освен това изглеждат по-масивни от задните (това може да е от перспективата или от проблемите на ZB с нея по-скоро ;)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Blagodasko za komentite :)
Dlanta e otvorena za6toto 6te se rigva.
@Concrete Donkey-podiavolite 4ovek mai si prav za zadnite karaka 4e sa krehki :(,6e porabota po vaprosa _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 8:16 pm Заглавие: |
|
|
zahvashtaneto na glavata mi se vijda malko strano, no moje da e zaradi agala v koito sega se vijda
mojesh da probvash predni krainizi kato pri maimunite malko po multifunkzionalni, a ako se promeniat i zadnite malko shte moje da stoi na polu ispraveno polojenie bez problemno. Taka mislia che shte moje da ispolzva i dvata predni krainika v bitka bez da mu se nalaga da se podpira postoianno na edinia za da pazi ravnovesie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 10:18 pm Заглавие: |
|
|
Grotesq написа: | Това в какъв аспект?Щото анатомии в книжарниците има.
Мисля че мускулите си личат дота ясно,а и скелета не е трудно да го проследиш освен ако не си напълно сляп :)
Но всепак ще обясня,ръцете са построени по доста познат вид (стреловидна и лъчева кост)съставят предмишницата,има си и китка а пръстите с а с по 2 фаланги.Конструкцията на гръбначния стълб също е позната и Атласа на долу почва гръден кош с 24 ребра 30-тия прешлен минава в тазобедрена кост от която започват краката.От лопатките излизат костни образования образуващи извън кожни костни образувания и служат за защита.И така мързиме да обяснявам такива неща и да се иоправдавам за дребнавости :) | на мене ми е ясно, че анатомията ти е ясна така като гледам.
незнам обаче, не си го измоделирал добре или още е доста вип... но определено предните "ръце" (краиници) не седят добре, убедително на този масивен подут гръден кош ?!
само на Збръш ли го цъкаш ?
виж Хичкок ти даде линк към негова творба :idea:
погледни там за какво става дума, и после виж ето този "дакел", разгледаи му анатомията :) и виж твоито пак ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 12:48 am Заглавие: |
|
|
Ne mi se iska6e da floodvam ,ama taka ili ina4e ve4e sam go napravil :)
vzeti sa v predvid vsi4ki kritiki osven tazi za zadnite krainici,no i tova 6te stane :) _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 6:32 pm Заглавие: |
|
|
ами на мен ме кефи много,само че се чудя каде ше му се качи човек(нещо си)
изглежда адски неодобен,точно на местото кадето се предполага да седи ездача, старчът шипове,а и растоянието между двата му крака не е ли малко за да има и трети крак между тях без да се спъва,или може би съм пропуснал нещо понеже не съм чел темата ь). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 10:52 am Заглавие: |
|
|
zasega tova mi e grubata textura,niakakvi vazrajenia po vuprosa? _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 11:08 am Заглавие: |
|
|
Текстури...м по скоро ръждясал метал е това... а като анатомия е лишено от всякаква логика, това модифнато дино! Това е моето мнение. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Първо мнението ти по въпроса дали ти харесва или не не касае абсолютно никого,защото да обсъждаме концепцията за самото същество на този етап на развитие е крайно глупаво.Смисела на показването на работни проекти е да се окаже помощ от към идеи на текущия етап на развитие на проекта и техническа помощ.
Колкото до оригиналноста на проекта,еми измий си очите или си сложи очила,в конкурса има същества,които всякаш са копирани от известни компютърни игри или дори съществуващи животни.Към което нямам нищо против,въпрос на личен избор на участниците.
Хикс вече спомена,че тоталното невиждано нема как да се направи и биват използвани прототипи на съществуващи същества,поради което да се каже "това ми прилича на....." е абсолютна тъпотия.
Колкото до текстурата,благодаря за критиката ще поработя още върху нея. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrael

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 1:16 pm Заглавие: |
|
|
За живеещо в пещери малко му е прекален загара :) и прехода от кожата към тия костни ръбове май трябва да го направиш малко по-рязък _________________ ..aut inveniam viam aut faciam.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Абе не мислех да се обаждам щото не разбирам от 3Д ама като страни4ена наблюдател нещо ми направи впечатление..... с толкова мощен гръден кош не трябва ли да стъпва по стабилно с предните крака? Щото така както е на нокти сега, абсолютно ще падне всеки момент напред..... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 1:41 pm Заглавие: |
|
|