Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zoo
|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:00 pm Заглавие: Iron Melkor |
|
|
Da me izviniavat pochitatelite na Tolkin ako ne vidiad v tozi obraz predstavata si za Melkor. No mi e interesno kakvo mislite za izrabotkata na kartinkata
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:03 pm Заглавие: |
|
|
Ima ne6to osobenno s tozi interesen 6lem , no mislq 4e si dale4e o6te do ubeditelen i plenqva6t personaz. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Човече, адски се кефя че си почнал да копаш и 2Д:) Цялостното сглобяване на бронята, рендера, съчетанието на двата метала късат гъз! Бекграунда ти е малко блърнат и многоцветен, изглежда недовършен и някак отвлича вниманието, сложи го на един черен фон засега според мен...Червеното на плаща специално за Мелкор е малко светло, с цвят на тъмна кръв или черно ще е по гот? Много готин char! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Da veche razbiram che ne sam narisuval Melkor :))))) ma pone si ottrenirah Photoshopa do izvestna stepen, koeto za mene e i po vajno :) v sluchaia. Sledvashtata risunka sha e po risunka ot taia no tva niama da go pipam poveche tva mi e Finished worksa :)) pak i tria malko s 3D da se zanimavam hehehehe stiga s tva 2D :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Vsushtnost tva e novia Melkor zabravete chernoto i sivoto Tozi e po sharmanten i po caprizen obicha da se zabelizva ot daleche :)))))) a i si pada romantik. Chervenoto veche e negovia cviat. I she go vijdate edinstveno kogato ima rozovi izgrevi :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hton

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:51 pm Заглавие: |
|
|
На този етап изглежда добре. Предполагам не я показваш, като завършена щото има още работа по-нея. Лично на мен не ми харесва чука. Въпреки че такова количество метал е достатъчно за да се строшат... много неща, изглежда по-скоро като четка за миене на прозоци. Може би трябва да го направиш по-масивен или да му промениш формата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 10:34 am Заглавие: |
|
|
i samo tova li :))) |
|
Върнете се в началото |