Graphilla.com :: Преглед на тема - Iron Melkor

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Iron Melkor

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zoo

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:00 pm    Заглавие: Iron Melkor Отговорете с цитат

Da me izviniavat pochitatelite na Tolkin ako ne vidiad v tozi obraz predstavata si za Melkor. No mi e interesno kakvo mislite za izrabotkata na kartinkata

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ima ne6to osobenno s tozi interesen 6lem , no mislq 4e si dale4e o6te do ubeditelen i plenqva6t personaz.
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Човече, адски се кефя че си почнал да копаш и 2Д:) Цялостното сглобяване на бронята, рендера, съчетанието на двата метала късат гъз! Бекграунда ти е малко блърнат и многоцветен, изглежда недовършен и някак отвлича вниманието, сложи го на един черен фон засега според мен...Червеното на плаща специално за Мелкор е малко светло, с цвят на тъмна кръв или черно ще е по гот? Много готин char!
Zoo

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Da veche razbiram che ne sam narisuval Melkor :))))) ma pone si ottrenirah Photoshopa do izvestna stepen, koeto za mene e i po vajno :) v sluchaia. Sledvashtata risunka sha e po risunka ot taia no tva niama da go pipam poveche tva mi e Finished worksa :)) pak i tria malko s 3D da se zanimavam hehehehe stiga s tva 2D :)
Върнете се в началото
Zoo

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vsushtnost tva e novia Melkor zabravete chernoto i sivoto Tozi e po sharmanten i po caprizen obicha da se zabelizva ot daleche :)))))) a i si pada romantik. Chervenoto veche e negovia cviat. I she go vijdate edinstveno kogato ima rozovi izgrevi :))))))
Върнете се в началото
hton

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На този етап изглежда добре. Предполагам не я показваш, като завършена щото има още работа по-нея. Лично на мен не ми харесва чука. Въпреки че такова количество метал е достатъчно за да се строшат... много неща, изглежда по-скоро като четка за миене на прозоци. Може би трябва да го направиш по-масивен или да му промениш формата.
Върнете се в началото
Zoo

МнениеПуснато на: Съб Фев 18, 2006 10:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

i samo tova li :)))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети