Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 9:54 pm Заглавие: 4ove4e |
|
|
ето и от мен едно character-че , има още работа по него
 _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 10:00 pm Заглавие: |
|
|
>>> eee :> много е гот човечето, като типаж, модел и текстура много ми харесва.
>>> само зъбките нещо като залепени изглеждат в профила. _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
da praqv si za zybite , 6te gi opravq ;) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 11:41 am Заглавие: |
|
|
сложи и малко вени по главата :) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Страшно е!:) Може би ти трбва една идея повече контраст на текстурата, малко е равномерно, и го изренди без чертата от този плейн, на който си го поставил:) Някак си само заради това седи като WIP":) Ушите и ципите просто плачат за ССС, не ми се мисли колко яко ще стои там:) Много добра работа, човече! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви много ти благодаря за добрите думи , при първа възможност ще го пипна да оправя тези неща _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cre@tor

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 10:43 pm Заглавие: |
|
|
Az 6te mu vikam Joki .Mnogo kefi, super iak!
Samo ,4e ako go zasyrbi kak 6te se po4e6e :) Edni nokti 6te go oblek4at mojebi .....ama ti si znae6 naj-dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Много е добро човечето. Един съвет - не слагай толкова много геометрия по стъпалата - няма смисъл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Mutra ima6 pravo , no ideqta be6e da ima dosta detaili ot tazi geometriq
ot sorta na gynki i tn . no ne stigna vreme _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Sladur goliam e ! RESPECT !
Crit:
Mnogo mirror mi stoi vsi4ko, dai malko-razliki, nekvi znam li, draskotini, belezi, (tova vse ot texture moje da doide) da ne pipash modela.
Go for the SSS. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|