Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 1:24 pm Заглавие: обложка |
|
|
ами това е обложка за cd ииии ами незнам казвайте защото аз позациклих
още се чудя да ли да има отблясъци по лицата, да ли пък само очите да изкарам, тоест има още работа
идеята на групата е, че има два тъмни силуета които гледат към земята, никой не ги знае кои са тия силуети, а на земята само войни и такива работи
надписите тепърва предстоят _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Определено са твърде тъмни или по-скоро твърде равни силуетите. Ако трябва да си останат съвсем тъмни тогава по-добре ги направи качулати сенки (или поне шапките да са им нахлупени доста:)) за да не им се виждат почти лицата. Само някой и друг проблясък от очите например;) И все пак може да им пуснеш малко светлина по тях от тези взривове... Мда - и планетата - синьото й - по-добре да не е като това на фона, че сега изглежда прозрачна. Или по-скоро фона е добре да си е черен - нали е космоса... така и силуетите няма да стоят плоски ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 4:12 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм "за" отблясъците и светлината по лицата.
Иначе незнам дали е достатъчно ясно какво става долу в момента?
Ако разполагаш с достатъчно време защо не добавиш военни кораби
обстрелващи летящи военни хеликоптери които пък пускат бомби по
лазещи танкове на свой ред обстрелващи джамии и петролни кладенци,
прелитащи ракети, преследващи се самолети, перископи на подводници т.н. ...
по-военни цветове може да помогнат като цяло - сиво-зелено, кално...
дори самото земно кълбо може да е в камуфлажни шарки?
сега като се замисля, май бих сложил силуетите да гледат от
още по-високо, с погледи почти отвесно надолу, но без да си навеждат главите.
защото така, както са застанали в момента (зад цялата работа) все едно те го правят това
всичкото, освен ако израженията не говорят друго, ама каква е идеята по-точно?
а пък в другия случай, вместо шапки момчетата може да са с военни каски или барети... ама не не...
по-добре да си топлят ръцете като в негрите в гетата пред петролни варели и пръстите им да им
хвърлят сенки по лицата
това ако е за хип хоп де..
исках да кажа, че най-спокойно можеш да си заемеш идея от самия стил музика
леле колко имаш за рисуване : Рр
have fun!
да не забравя: гъбите от ядрени взривове са драматична гледка... макар и банални |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 4:37 pm Заглавие: |
|
|
ами мисля че може да решиш нещата по два начина,или да работиш в гама или да сложиш още цветове навсякаде,тея взривове не излъчват светлина ,просто е задължително да осветиш някои части-не съм сигорен на какъв етап ти е работата де ь)за формата на гъбите,може да са малко по правилни сега са доста разкривенеи и напомнят по скоро за исъхнала пяна не изфлеждат агресивни някакси ь))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 5:09 pm Заглавие: |
|
|
ми до тук го докарах за сега
значи, ами няма време за танкове, кладенци и др. подобни и аз си го мислех, отблясъците отпаднаха, но пък сега земята с експлозиите ми стои някак отделно, няма атомни гъби, зщото не искаха, с тези експлозии ще си поиграйя още малко, някак да ги вкарам в картинката
идеята е, че тези двамата наблюдават какво се случва, не са причината, помолиха ме почти да изчезнат и е ги на _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кирил
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 9:18 pm Заглавие: |
|
|
zrivovete sa mnogo kofti, izobshto ne izglezdat dobre pone na men ne mi xaresvat, mogesh da izpolzvash snimki za referenchia da gi napravish po gotini traibvat im oshte senki i teia linii po tiax ne stoiat dobre, inache za osvetenie shto ne slojish svetlina ot dolo da go napravish dramatichno!!
eto super referenchia
http://www.itchy-animation.co.uk/tutorials/01-bottom-light-01.jpg
nadiavam se da ti pomognax
uspex |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 10:05 pm Заглавие: |
|
|
щом трябва да не се виждат много ти предлагам поне,синьото(незнам с сигорност понежее ъъ..)под шапките да стане жълто така ще се създаде поне някво осещане за осветление. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 4:35 pm Заглавие: |
|
|
тия взривове наистина са много кофти, още като я качих и ги видях колко са зле, мерси за коментарите доста са ми полезни, че нещо се измъчих с тази рисунка, но така е като не бачкаш по собствена идея,
ще побачкам още и ще видим кво ще стане _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 5:54 pm Заглавие: |
|
|
ми май това ще да е _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Ммм какво да кажа.
Значи на мене не ми харесват как са нарисувани фигурите.Трябва да са по груби и внушитени споед мене.Или както някои по нагоре каза че може да се решат по стилизирано и да са черни силуети.Тези надписи не са най доброто решение споед мене.Опитай да не ги правиш така в перспектива и с градиент щото прекалено много с усложнява и с тея звезди отзад става малко като за техно парти. _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 9:04 pm Заглавие: |
|
|
ma4u4a написа: | ми май това ще да е |
е не... това ексмас много едно такова... а, уж експлозии требе да са...
защо не я зарежеш тая работа и да си почнеш на чистичко...ако имаш време? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Подкрепям мненията за повече стилизация на фигурите, даже след като и желанието на поръчителите е да се виждат слабо, направо само силуети да се виждат. А и акцента ,щом трябва да пада върху планетата със взривовете ми се струва че най- предния може да е най- голям и по- разработен и да са в един стил ,сега десният ми седи като роза гледана отгоре, а за надписа, тука вече ептем не разбирам. Дизаинерите да кажат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 10:11 pm Заглавие: |
|
|
ох, ами мерси много на всички,
значи, ами мочетата днеска решиха, че цветничко искали да бъде и тия силуети да са си черни, то за чисто черните силуети аз си се опъвах, де
надписите и аз незнам как са, некви като ниско бюджетен екшън ми стоят на мен, то и толкова разбирам от написи
ами ще се бачка на ново, има няма време се тая, само ако някой ми подскаже как се рисуват експлозии ще съм много благодарна, че ми се взе здравето с тия гръмове
а пък модовете, ако земат да затрият темата ще съм още по-благодарна, че немога да я гледам тая обложка вече _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|