Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gb

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 12:02 pm Заглавие: |
|
|
ами незнам мойе да пробваш да го разпечаташ ,иначе монитора ми е уш калибриран ама ти си знаеш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 6:56 pm Заглавие: |
|
|
поработих малко надявам се да има напредък. проекта тръгна в две посоки относно гамата показвам ви и двете..
Старото
Стейдж 7
и Стейдж 1 от втория вариант
все още премислям кое да продължа та пуснах варианти за да чуя мнения:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pi design
|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Всичко е много прилично , вярно че малко започва да се поуморява, но... може би единстванета вметка е - тя май вече се е примирила с "ФАКТА" и спокойно е отпуснала лявата си ръка на бедрото! Ако искаш да покажеш ръка , направи го като покажеш и малко страдание , все как това което се случва на жената не е хич безболезнено!
Но си откачен признавам!!![/img] _________________ everyone look
but everyone not see
PI design |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 10:15 pm Заглавие: |
|
|
eto i finala, iskam da go rabotq oshte meseci ama nqma da moje:)
tva e kraq.. zapochnal sym oshte edno ama nego v druga tema shte go vidite ako uspeq da go napravq
The [Great]:) Final:
are sys zdrave i uspeh na vs uchastnici(and let the best man win!) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 10:33 pm Заглавие: |
|
|
oops pak postvam ama posledniq file veche:) kato za konkurs:)
ae:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 11:02 pm Заглавие: oshte edin komentar:) |
|
|
sled kato e gadno da go gledam - znachi e dosta dobro:))))
uspeh v konkursa!!!
samo niakoi neshta po anatomiata:
- otriazania vrat e prekaleno tanak za tozi tors (i glavata na poda e drebna)
- rakata ne stoi estestveno na tors, visiasht na verigi. a i prastite sa i dosta podredenichki.
ako mine izcialo zad bedroto - shte se podchertae bezsilieto na majkata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 2:28 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми стои леко изгоряло, но като цяло е екстра, така че не е болка за умиралка. Само последно питане/препоръка/нещо си: не трябва ли и бебето да е изцапано с кръв, а не само мачетето (това е мачете, нали?) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 4:30 pm Заглавие: |
|
|
яко е яко е даже като си го вкарал в черната рамка още по силно става.Хелрейзър пинизи яко :) Яко си направил като си го решил фона по зеленикав,отколкокото както беше преди.Както си го тръгнал можеше да стигнеш го още по голямо задълбаване в детайл което нямаше да е лошо но и така е добре.Успех:) _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 9:25 pm Заглавие: |
|
|
blagodarq za komentarite na vsichki do momenta, suglasen sym che moje da se raboti oshte imam jelanietono obstoqtelstvata mi otneha naj-sladkoto vreme - vremeto za detaili.
orehovka: po princip kryvta po bebeto e variant, no smetnah che shte pretovarq kompoziciqta s prekaleno mnogo kryv(ima po jenata, po macheteto, po poda, ...). kakto i da e.
bocho: merci pak, prav si - moje da stane oshte po-qko, ama... ai da ne se opravdavam.. kvoto e takova, drugiq pat poveche:)
I'm out:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reality defining fox
Регистриран на: 04 Яну 2006 Мнения: 93 Местожителство: Pod krivata kru6a
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 2:03 pm Заглавие: oh! |
|
|
Mai vijdame pobeditelq... Ma trudno e da se sustezava6 s profesionalisti!!!!
:/
:} Great job, prosto analiza v na4aloto e neveroqten, go go go, +nqma da kometiram graphic skills....
Aide, 4estit tablet!
Izlu4va tuga, by the way. Kartinata. Napravo mi skofti nastroenieto. Bravo! _________________ Nqma me za dulgo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 12:44 am Заглавие: Re: oh! |
|
|
Reality defining fox написа: | Mai vijdame pobeditelq... Ma trudno e da se sustezava6 s profesionalisti!!!!
:/
:} Great job, prosto analiza v na4aloto e neveroqten, go go go, +nqma da kometiram graphic skills....
Aide, 4estit tablet!
Izlu4va tuga, by the way. Kartinata. Napravo mi skofti nastroenieto. Bravo! |
blagodarq mnogo za toplite dumi:)
za graphic skills im kakvo da se govori mnogo vse pak:)shte bachkam vse poveche i poveche
a za tableta shte vidim.. ima dosta qki neshta v konkursa:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 1:23 am Заглавие: |
|
|
..probwaj da me ubedi6 4e rozovoto petno mejdu cicite i rozovata to4ka na vuprsnata..dqsna.. trqbva da sa to4no tam. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 1:30 am Заглавие: |
|
|
kol4ica написа: | ..probwaj da me ubedi6 4e rozovoto petno mejdu cicite i rozovata to4ka na vuprsnata..dqsna.. trqbva da sa to4no tam. |
nujno li e da te ubejdavam za kakvoto i da e? smqtam che vseki moje sam da izgradi lichno mnenie za edna tworba i da q haresa ili ne. smqtam syshto che vsqka tvorba ima svoite dostoinstwa i nedostatyci, a osven tova mislq che ponqkoga drebnite neshta ne sa vajni, a ponqkoga sa vsichko. za edni hora izpulnenieto e naj-vajnata chast ot syzdavaneto na kartina, a za drugi ideqta.
mislq che tworbata mi govori dostatychno sama za sebe si i nqma nujda da q zashtitavam ili da ubejdavam kogoto i da bilo v tova che tq e dobra ili losha. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 2:20 am Заглавие: |
|
|
:)
6a ti go compresovam:
rabotata ti e pulna s drebni detaili, koit nqmat rabota v taq rabota.
zemi q zavur6i,. pa daje i ne kat za konkurs. ne vervam se poqvqt nedovolni. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 1:46 am Заглавие: |
|
|
kol4ica написа: | :)
6a ti go compresovam:
rabotata ti e pulna s drebni detaili, koit nqmat rabota v taq rabota.
zemi q zavur6i,. pa daje i ne kat za konkurs. ne vervam se poqvqt nedovolni. |
mislq che spomenah, che nqmam vazmojnostta da rabotq poveche vyrhu tova. pritisnat sym ot obstoqtelstva koito ne zavisqt ot men, poradi koeto postnah krajniqt variant v po-ranen stadii otkolkoto iskah. osven tova otnosno drebnite detaili za koito govorish moje bi gi ima a moje bi sa tam zashtoto trqbva da sa tam. i kakto kazah veche nqma da se opravdavam. i bez tova sumati neshta kazah koito v o4ite mi sa si chisti opavdaniq zatova prikliuchvam s obqsneniqta. na koitomu haresva - blagodarq, a na kojto ne - emi kakvo da se pravi, nemoje na vsichki da se ugodi.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Съгласен съм с Cyber-a.
Kol4ica -та незнам как тие направило впечатление това розово петно аз докат го намеря си изкьорих,а другата посочена грешка от тебе въобще и не успях да прочета каква е .Просто го възприемам като заяждане от твоя страна но както и да е това е друга тема.
Успех на Cyber-a :) _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 11:37 pm Заглавие: |
|
|
:)
нит файда, нит желание нямам за заяждане. нит па мястото му е тука, нит начина такъв ;))
работата е хубава, и това се вижда.
просто знам че ако се довърши ще стане много по-добре. ;) ..(тва се опитвам да обясня, ама докат го направя ще влезна в тву.. :) ..ако не бях сигурна, нямаше и да се занимавам ;)
мен ми е един от фаворитите
аде, успех и от мене,. и релаХ ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 12:01 am Заглавие: |
|
|
ukeeeiiii
ama toi vij kolio ko vika nema vreme da q dovurshi ili inache
IRGRA AKONCHILAS :) _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
b00ga
|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 6:58 pm Заглавие: |
|
|
gb написа: | как можа !!!!!! аз се махам от конкурса,абе ти па ся за една светлина ше се обесняваш ь)),ама да ти кажа чесно погледни в втората как си започнал да наслагваш цвета,по естествено стои,по живо,третата малко стои като пласмаса,а май се предполага да е по реалистична ралтата,но давай нататък смело,доста е хелрейзър идеята ь))) ако успееш да я ренднеш подходящо мисля че ще се получи,успех. | АМАН от неграмотни селяни!!!!! :S _________________ oO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 8:15 pm Заглавие: |
|
|
bocho написа: | ukeeeiiii
ama toi vij kolio ko vika nema vreme da q dovurshi ili inache
IRGRA AKONCHILAS :) |