Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rotorblade

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 1:14 am Заглавие: d.w.a.r.f. |
|
|
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rotorblade

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 1:16 am Заглавие: |
|
|
Izvinete! Gornoto ne se broi! Eto obe6taniq dwarf:
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 1:46 am Заглавие: |
|
|
импресив! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 2:13 am Заглавие: |
|
|
Разкошен е просто този джуджак! Страхотна техника, браво! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 2:27 am Заглавие: |
|
|
йе бате кефиш!!!
Ако овладееш и анатомията ша стане ебаси- по скоро пропорциите( визирам ръцете и зглобката на врата с торса)
За момента солидната артилерия от детаил и акценти компенсира.
Но за човек без художествено образование си АУУУУААААА хехехее КЕФ!
АРЕ ДАВАЙ ОЩЕ...
п.с. На места наистина можеш някои планове да са ти по общи . Аз иначе разбирам що ги разработваш (с цел проучване, анализ и тренинг) ама почва да става тежко. Вижда се че имаш търпението и съвта ми е прави типажа, слагай му главната характеристика ,удряй му лек акцент и се прехвърляи на другия ти проект. :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 2:29 am Заглавие: |
|
|
йе бате кефиш!!!
Ако овладееш и анатомията ша стане ебаси- по скоро пропорциите( визирам ръцете и зглобката на врата с торса)
За момента солидната артилерия от детаил и акценти компенсира.
Но за човек без художествено образование си АУУУУААААА хехехее КЕФ!
АРЕ ДАВАЙ ОЩЕ...
п.с. На места наистина можеш някои планове да са ти по общи . Аз иначе разбирам що ги разработваш (с цел проучване, анализ и тренинг) ама почва да става тежко. Вижда се че имаш търпението и съвта ми е прави типажа, слагай му главната характеристика ,удряй му лек акцент и се прехвърляи на другия ти проект. :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 3:00 am Заглавие: |
|
|
за мен си овладял деайла до смърт,но мисля че трябва да се замислиш
в/у ренда,сигорен съм че ще има хора, които ще ме разпнат за това,ама ман замисли се върху основен источник на светлина,не знам на мен м изглежда като професионална татоировка,но не и като илюстрация,детайла ти е страхотен ,направо си бог,ама сега сичко изглежда еднакво изпипано без мисъл,техниката ти е срашна но за мен това си е тато,опитай да не си такъв перфекционист във всеки детаил,мисли кое си заслужава внимание и кое би могло да бъде (замазано),има много такиова художници даже аз скромно се стремя към това,но това за мен е тато ефект ,който не носи худ. качества,човек сигорно ще ме намрзиш за това,но се надявам да се замислиш,щото би могъл да бъдеш най добрия ако се освободиш от тази стерилност,сори проблем с нашите ако искаш с удоволствие бих си разменил две думи с теб!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 11:08 am Заглавие: |
|
|
Mislq che shte e dobre i broq na prustite na racete ako e ednakav. Inache kvoto kaza GB ama po-umereno che toi e qvno afektiran :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rotorblade

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 2:43 pm Заглавие: |
|
|
:) Po dqvolite! Gb, absolutno si prav man, ama nemoga da izbqgam ot tova- nqmam i vreme da se pozanimavam malko, kakto trqbva...Osven tova, mai naposledyk mi se 6te malko cvqt da vkaram. No poradi redica pri4ini, za koito nqma da govorq, za sega 6te postvam samo 4erno-beli ne6ta ot vreme na vreme. Blagodarq ti, 6te se opitam da podylbaq v tazi posoka.
Mortleg, man, tova e golqm maitap s prystite- az tolkova se izkefih, 4e poslednite dva sa s edin prysten!...:) Gre6ka si e! 4ista!
Mortleg, rykata naro4no sym q napravil taka, oba4e glavata, trqbva6e da e po-malka. Abe ne6to ne se polu4i!
Blagodarq vi! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 5:06 pm Заглавие: |
|
|
прекалил съм доста в горния си пост,извинявам се за което бях се понапил,за друг път ше знам да не го правя(това с постването),сори ман ю рул! ь)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rotorblade

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Ei, ei! Tova e izli6no Gb! Znam, 4e si prav! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 1:09 am Заглавие: |
|
|
анатомиата:))) стефанееее.. признай сега колко години изучава анатомия.. и сега те поучават:))) osis naviqulare ausenius redis desetra... или както там се пише:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rotorblade

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 4:22 am Заглавие: |
|
|
:) Anatomiqta...ami 10tina godinki (poslednite 5 sym gi posvetil po-specialno na 4erep i mozyk)...i prodyljavam, mamka mu! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 7:29 pm Заглавие: |
|
|
Poradi ogromnoto koli4estvo ot detaili i lipsata na planove okoto mi ne moze dobre da vuzprieme figurata, bih predlozil da ostvi6 rucete i bradvata s tozi si kontrast a tqloto da go zatumni6 malko zada mogat da se razgrani4at nqkoi detaili edin ot drug, taka mi stoi kato edna ogromna pletenica. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|