Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LOC

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 1:02 pm Заглавие: |
|
|
ае ся он топик!
пооправих геометрииката и сложих няколко детайлчета...ама няма да пълня хостинга с глупости ся-зат'ва очаквайте следващата картинка която ше постна да е завуршения модел...дотогава мое да игнорирате темата :D :D :D :D :D :D :D _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Лок, ни най-малко съм бил ядосан по време на предния си пост... напротив, няма нужда от подобен род коментари...това направи, онова сложи, 3-то махни.... защото тогава работата не е авторска а съвместна... в смисъл понятието авторски проект се размива, защото всичко в него трябва да се гради на собствената ти фантазия нали? за това и леко не съм превърженик да се пуска едва ли не всеки преместен полигон!
Според мен е нужен скеч на концепта, мидъл модел (който може да бъде пропуснат) и файнъл... иначе изчезва тръпката да видиш крайния вариант, щото преди това си го виждал хиляди пъти... аз това требеше да го напиша в главната тема ма...така дойде!
колкото до Сибила... мисля че, не само аз ще се радвам да видя ентрито и в 2Д контеста..? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:12 pm Заглавие: |
|
|
като стана дума, че конкурса ще е за фантастично животно, изобщо не очаквах да видя точно това.
Това тук е фантастично по един свой начин! Една от работите които имат невероятен чар (и потенциал) според мен. Ще следя темата за да го видя завършено! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Е защо бе супер яко е според мен не е нужно да е някоя гигантска човекоядна коала с глава на богомолка според мен все пак го е измислил готино нали затова е .фантастично, животно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:29 pm Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | Е защо бе супер яко е според мен не е нужно да е някоя гигантска човекоядна коала с глава на богомолка според мен все пак го е измислил готино нали затова е .фантастично, животно |
е аз какво казах??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:51 pm Заглавие: |
|
|
mi de da znam sorry s pogreshno pechatlenie sum ostanal ot dumite ti.....като стана дума, че конкурса ще е за фантастично животно, изобщо не очаквах да видя точно това........... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:30 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | професорче, виждам че не си лишена от въображение и огромно количество креатив... що не вземеш да се включиш в контеста със собствен проект... вместо да размиваш друг авторски такъв... дано схванеш какво имам в предвид. |
mi. shtom si rekul - ok. veche napravix ne6to, ma skenera mi ne bach. kato nameria skener niakakuf she postna i az. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|