Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 9:32 pm Заглавие: "The Merc" - концепт |
|
|
Това е доста стара работа, може би повече от 6-8 месеца - не помня вече. Някои от вас може би си спомнят още като я почнах, тогава беше в цвят. В крайна сметка се прецака заради "Пейнтера" /тогава премина на опенКанвас/, и я преправях почти основно.
"The Merc"
Много креативен тоя месец беееее, много яки работи, не мога да ви смогна да ви се нарадвам на всички :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechanic_X

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Браво супер е!. Да ти кажа не си падам много по digitalart, но харесвам много картини нарисувани по този начин и твоята е една от тях. Работата ти е много добра. Честно казано седи много добре в черно-бяло :))) с цвят може и да не седи толкова убедително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Позата е бая скована!(намери се кой да го каже :) ) Като изключим това много ме радва :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 2:08 am Заглавие: |
|
|
има нещо много объркано в позата... и тоя войн ще да е бая рахитен..особено гръдния кош...да му е почти 1/2 от таза? притеснява ме това...раменете му не са в преспективата в която са стойката на краката му...от там и главата не седи убедително.. белия контур го прави да изглежда плоско според мен.
егати ква критика дръпнах. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 10:09 am Заглавие: |
|
|
Съгласен съм вас, изглежда странно - това е най-вече заради огромния период в който беше рисуван, оставян настрана, повреден, прерисуван по съвсем друг начин, пак оставян и т.н. В крайна сметка си остана повече като концептче за самия костюм отколкото като персонаж. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Aз тоя месец наистина няма да пиша. Аватара ми показва кво ми е мнението.
Съгласен с implant но за испълнението- искам и аз да мога така хехех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Bravo Kuzmi4!!! Samo obavrakanata perspektiva, proporciiki i beliq kontur deto hi4 ne ti var6i rabota... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за критиките хора, както винаги мненията и помощта ви е безценна за мен! Ако в този си живот не успея да направя поне една картина без грешки, то поне ще се опитам да ги сваля до минимум с ваша помощ ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 8:00 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Bravo Kuzmi4!!! Samo obavrakanata perspektiva, proporciiki i beliq kontur deto hi4 ne ti var6i rabota... |
Тамън тръгнах да пиша същите работи. :) Иначе ги изцъкваш супер готино _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Грешките по цялата работа са ми известни отдавна, както казах преди това рисунката е стара и единствената причина да я запазя и да я постна тук е че притежава сантиментална стойност за мен. Ако смятах да я запазя като концепт на персонаж а не просто на костюм, най-вероятно щях да оставя лицето и да коригирам анатомията. Благодаря за критиките! :)
Това е един нов концепт който правя в момента, както виждате има още доста работа по него /краката не са завършени, както има и работа по самия дизайн на костюма/. Запознайте се с Томас - герой от книгата "Войната на разлома" - основната история покрай него е следната: Още като момче той получава като награда от един дракон - доспехи и меч, които са принадлежали на древен герой. С времето той ги носи и започва малко по малко да заприличва на него, добива елфски черти и води вътрешна борба да не се превърне в него. Както и да е, за повече инфо прочетете книгата, заслужава си. Казвайте какво ви харесва и какво ви притеснява, за да мога да го коригирам докато е време. Мерси!
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 11:16 pm Заглавие: |
|
|
Човеко наистина искам да ти дам критика, ама ти си много над мен ,така че мога само да ти се кефя. Единственото което като визия ми хваща окото е че от кръста на горе в мащаб става по дребен и създава усещането за тесногръдост. Можеш повече да му разшириш раменцата без естествено да го правиш култорист:))))
За да бъда по конкретен - в момента позата на меча ми служи да прикрие границата на второ тяло което е нанизано върху долното и е по малко в същото време. Центъра и характера и аурата му като визия испадат от кръста надолу. Там е мощноста му в момента а и пак там иска повече обем. Гънките към лявото коляно на левия крак на ботуша мисля че и те товарат.
Мале аз нямаше да давам критика кво напраих:)))))
Бе аз със сигурност ти се радвам на труда!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Критиката си е съвсем на място и съм съгласен с теб. Ще започна от раменете и след това ще го глася надолу. Мерси! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Не се ли казваше Томас? Дето ставаше Валхеру? А и помня че беше рус . . .
Иначе концепта е готин, само лицето май седи много грапаво, хне са толкова чисти светлосенките . . . верно и че е кожа, де . . . абе така ми се струва . . . . ма аз не разбирам. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:58 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | Не се ли казваше Томас? Дето ставаше Валхеру? А и помня че беше рус . . .
Иначе концепта е готин, само лицето май седи много грапаво, хне са толкова чисти светлосенките . . . верно и че е кожа, де . . . абе така ми се струва . . . . ма аз не разбирам. |
Да беееее, Томас беше, пу да се.... Четох я миналата година лятото и съвсем я изумих, подведох се по това че бях кръстил рисунката "Морган" защото бях почнал концепт на Морган от "Шанара" и после съвсем изключих :)))) Баси Алекс мерси! Сега съм оправил раменете, после ще пусна новия вариант. А лицето само е скицирано още дори не съм го почнал :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 3:01 pm Заглавие: |
|
|
@Модераторите: Моля някой да ми коригира грешката в по-по-горния пост: Вместо Морган /Лех/ да пише Томас... Еййй не бива да седя до късно... глей какво правя значи...
@Алекссс: Косата ще е руса накрая, няма ядове :) /радвам се че някой е чел книгата/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Ъпдейт: Разширих раменете, още не съм ги финализирал обаче като детайл.
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Супер е така, екстра седи вече. |
|
Върнете се в началото |