ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 1:18 am Заглавие: Re: ммм |
|
|
Nixon написа: | ей, ама как ме нахъса само... |
това е добре :)
Nixon написа: |
бях написал дълъг отговор, но сметнах че не са нужни хиляда обеснения... Следващия ми въпрос е дали този кораб ще каца планетарно и ако отговора е да, то къде са двигателите, с които ще излита? На корпуса не се виждат никъде, а и в интериора нещо не ги засичам, според мен трябва да минават поне през две палуби за да създадът тяга, която да отлепи този звяр от земята.
.... |
е тук вече си прав ,н аистина забравих двигателите , както и факта че всичките ми палуби са направени за стандартна гравитация :)...
когато се усетих бжеше твърде късно - и обяснението е малко изсмукано от пръсти но няма как -представи си че има някакво антигравитационно устройство - самоче единствено пасивно - няма как да задвижи кораба но може да го накара да се носи като цепелин над земята както и да се справи с поддържането на гравитация на борда (няма никаква логика но ...) - а като е пасивно не може да се използва за управление и тнт и затова са си обикновенните ускорители - маневрените тройки които се виждат ясно на рендерите + основния двигател отзад.
кузмич , spacer-е , north , забравих да ви благодаря в предишния пост в патакламата ;). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 12:35 pm Заглавие: |
|
|
благодаря :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|