Graphilla.com :: Преглед на тема - durti babki(predstaviane)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

durti babki(predstaviane)
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз малко да поспоря, но от кога портретите станаха само учебни рисунки ?! Някои известни художници цял живот са рисували само това!? Освен това мисля, че подхода не е съвсем натурен твърде умишлено! Целта му май не е била да са като снимки ;)
А и по спомени - доста малко хора успяваха да нарисуват така "кадърно" портретите в училище... Ако човека си се кефи да рисува най-много портрети не е нужно да ни показва друго, мисля... поне за сега ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
IsaK

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mislq 4e tepurva shte po4ne da se razviva
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 1:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз невиждам смисъл от подобни спорове...
ясно е че момчето може да рисува...останалото е въпрос на време...

ще ви помоля за коментари по топика...
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 1:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da formata kato che li e hvanata dobre, no tova ne moje da se razbere ot tova izkluchitelno nepodhodqshto obrabotvane vyv photoshop. tui kato smqtam che postobrabotkata e chast ot avtorskoto reshenie pri predstavqneto na dadena rabota, to za pokazanite neshta mislq che sa slabi. na purvo mqsto kato tehnika zaradi spomenatat obrabotka koqto momentalno stava chast ot "tehnikata na risuvane" i vtoro kato ideq - zashtoto kum edin etud naistina moje da se podhodi s misul a ne da se omaje po tozi nachin i da se zagubi i haraktera i izluchvaneto na modela. veroqtno kato chista risunka v original moje i da sa dobre, no tova nqma kak da se vidi ako ne budat pusnati kato takiva i e nenujno da se gadaee nai-makoto zashtoto tova ne e ektrasenski forum. toniraneto sushto e izkluchitelno grubo, zamazva obemite i nosi nepriqtno chustvo na "zacapanost". tova mislq az po temata.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

scrawl написа:

PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ее, това е съвсем друго нещо!

има идея
Върнете се в началото
scrawl

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eto tova ve4e, koeto vijdate e ne6to po razli4no op predi6noto i se nadiava da bude otceneno dostoino.
tova sa nadpisi na koito pi6e scrawl,ako ne vi e mnogo iasno.
tezi ne6ta sa proekti predvideeni za po detailno izpulnenie.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам какво пише, но стоят много добре, добре си играеш с обемите и имаш добро чувство за пластика. Другите работи ги приемам като проекти, но и те могат да станат завършени призведения ако им отдадеш повече време. Браво и Welcome!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
scrawl

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mersi velinov te sa mi po stari tezi raboti no i az mislia 4e ako pove4e se postaraia 6te stanat po dobri
Върнете се в началото
foboz

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

scrawl, ето това вече е по-революционно... Стоят ми като графити в 3D ... И ме кефят много... Рисунките също бяха добре хванати във форма и т.н... Но всъщност не мога да съдя чак така, след като и аз не съм представил нищо... ;) Може би трябва и аз да представя по нещо...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
scrawl

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vsu6tnost foboz tova e samata ideia.Graffiti.3dGraffiti.proektite sa predvideni za izpulnenie na steni.samo 4e ne sa revoliucionni za6toto mnogo hora predi men sa praveli i praviat podobni graffiti.az prosto sum vdahnoven ot tiah i pravia moi ne6ta za jalost na tiahna osnova no tova e vremenno za6toto az 6te izbiagam ot osnovata ot koiato trugnah i nadiavam se 6te izgradia svoi sobstven onikalen stil.samo4e triabva mnogo vreme rabota i misal i vsi4ko 6te stane nadiavam se iskreno.
prosto malko hora sa vijdali podobni ne6ta i mojebi za tova smiata6 taka.
Върнете се в началото
dadi

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men stojat kato uchebni zadachi po kombinatorika
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
foboz

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 8:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Разбира се, не казах по-революционно, в сравнение със портретите на бабките... Нещата са много добри, и разбира се стила на writer-а се изгражда със повечето проекти и драсканици, или изобщо с работа... Аз също драскам графити, и минах през много стилове, докато си определя моя собствен... За жалост не мога да ти покажа работи, заради това че нямам таблет и т.н., и не ми се снима, но по едно време бях във CSC (ако знаеш...) Сега не правя вече, поради влечението си към спорта, но работите са ти добри, и ще постигнеш много...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
scrawl

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 9:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

csc zna4e da znam gi.foboz mersi za podkrepata.az drskam sigorno ve4e ot 5/6 godini i vse pove4e se zaribiavam kato se steraia da se razvivam maksimalno v tozi vid crime art.estestveno ne samo tam de vuob6te izciallo v art-ta.
Върнете се в началото
IsaK

МнениеПуснато на: Пет Мар 10, 2006 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pusni nqkoq stena da vidim 4e sum ti vijdal samo edna s edin face
Върнете се в началото
scrawl

МнениеПуснато на: Пет Мар 10, 2006 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

IsaK ti pa kade si mi vijdal stena!!!
no niakoi put moje i da postna niakoia i druga steni4ka da.
Върнете се в началото
IsaK

МнениеПуснато на: Пет Мар 10, 2006 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi edin 4ujdenec ti q beshe postnal v edin forum.stenata mai e nqkade ot nesebar ako ne se luja....
Върнете се в началото
scrawl

МнениеПуснато на: Пет Мар 10, 2006 2:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bratle tva e super. ako moje6 da mi a nameri6 taia snimka 6te sum ti bezkraino blagodaren. 4e az samo tazi rabota ne si q snimah 6tot togava mi se preeba aparata i mnogo me be6e iad.a da hoda 4ak do nesebar samo za da ia snimam ne si struva6e.i o6te vednuj ti kazvam ako moje6 mi q nameri,mnogo e vajno za men.mersi predvaritelno pi4.
Върнете се в началото
scrawl

МнениеПуснато на: Пет Мар 10, 2006 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

IsaK mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo te molia otnovo. ako ima6 vazmojnost napravi vsi4ko vazmojno da mi nameri6 snimkata i da mi q prati6 .naistina e mnogo vajno 4ovek.
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пет Мар 10, 2006 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има лични съобщения за тая работа.
Тука хората идват за картинки на кило...
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети