Graphilla.com :: Преглед на тема - Wapros4e!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Wapros4e!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
R_E_X

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 10:26 pm    Заглавие: Wapros4e! Отговорете с цитат

Za poreden p@t pi6a tazi temi4ka, za nqkoi moje be FLOODwam am na predi6nata neznam ...moje bi nqkakwa diskriminaciq otnosno mene se proqwqwa i za towa ne s@M polu4il otgowor. Ta w@prosa mi e:
dali se znae nqkade da ima FREE WEB HOSTING kadeto ne e nujno da se 4etat nqkakwi patepisi i d@lgi i uwlekatelni istorii ot sorta "s@glasno 4len X.X potrebitelq nqma prawo da ...123456 ...polzuwa..."
iskam nqkade prosti4ko da si se registriram i da si butam PIC4etata koito s@m prawil naprimer, 4e da moga da pokaja kakwo s@M prawil i t.n.
Edni logota s@m spretnal ama ...ne6to im kuca i iskam da pitam kakwo po-to4no... i ...6te s@m blagodaren ako nqkoi mi kaje!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre de... ne moesh li da polvash Google http://google.com za taia tzel da vidish rezultata a za takova neshtu sedish i chakash nekoi da ti kaje?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
R_E_X

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 10:56 pm    Заглавие: Re Отговорете с цитат

Ami 6tom pitam qwno ima za6to ...i qwno s@M dostat@4no ot4aqn da se lutam iz LINKs i URLs:
1wo ... w googleTO ima hilqdi dosta mnogo linkowe kadeto powe4eto sa na stranni ezici i w powe4eto ima nqkwi ERRORs, a drugi ...se problemi.
2ro ...www.hit.bg, www.bol.bg ...w hit.bg si imam we4e edin hosting oba4e mi sw@r6i web space, p@k nestawa da si prawa wtori i ot wtoriq da prawa prepratki k@m p@rwiq i ...trqbwa da e nqkoe FREE
3to ....gadnoto e 4e uslowiqta pri FREEtata sa dosta d@lgi, a nqma wreme da gi 4eta i ...se ob@rkwam dokato 4eta i stawa slojni4ko:) i wse pak 6te 10x ako kajete:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Niamash vreme da chetesh? i doide tuka da pitash naprimer az da ti kaja a? shtoto sigur az imam poveche svobodno vreme ot tebe da otida i da ti nameria nekoi free host da go procheta i si go preveda i da ti obaisnia kude tochno kakvo da napraish... a ti prez tui vreme da moe da igraesh na CS a?
KAT si tolkuz zaet mi zemi si kupi edin host i she si reshish problemite bre...i nema si gubish vremeto v pitane i pisane na tupi vuprosi!!!

Basi... NE MOE SI TOLKOZ TUP DA NE SI NAMERISH EDIN FREE HOST e tva moa ti kaja az...

toia forum ne e za free hostove i vuprosi svurzani s tiah.

Последната промяна е направена от BadmotherfuckeR на Пет Апр 11, 2003 12:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe BAD brato ... ustanovqvam che kato flizam vecher e po-veselo daeba :)) ... taaakmo sam pil 3 biri i se beh razmazal ...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети