Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: |
... най-важното нещо. смисъла на картинката в рамките на конкурса.
- Направи този дзвер да е ясно че е ездитен. в момента може да е всичко. не е ясно какъв е този дето го язди тва, малък ли е голям ли или ?
как точно бива язден. с някви въжета ли, седло или по някакъв фантастичен начин?
...
и тъй |
_________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Нед Мар 19, 2006 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Остава ми да направя само очите и седлото+юздите и готово.
В процеса на правенето на този модел ми се наложи да науча много,МНОГО неща и разбираемо допуснах множество грешки,които за съжаление не ми остана време да оправя.Наложими се да разделям времето си между лекциите,учебните практики и правенето на проекта и това ми наложи да направя някои фатални компромиси.Съжалявам за посредственото си представяне този път,но има и хубава страна от това 2 месечно мъчение,което изживях :) Научих много нови неща,които със сигурност ще са ми полезни за в бъдеще и това е причината да изкажа неимоверно голямата си благодарност към организаторите за този стимул за развитие който ни предоставиха.
БЛАГОДАРЯ за това велико събитие което направихте и много успехи в живота и кариерата както на вас (организаторите на конкурса) така и на вас участниците.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 9:29 pm Заглавие: |
|
|
emi kakto kaza edin ot u4astnicite "kakvoto sabia pokaje" ot tuk natatuk :)
6te se povtorq ama se pak УСПЕХ НА ВСИЧКИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|