Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 10:16 am Заглавие: |
|
|
chr - Кузми4 просто ти каза да се варнеш на белия лист, да си подостриш моливчето и да порисуваш малко! Нищо повече...
Един съвет. Не знам през какво око гледаш работите с които се представяш, но те не те представят добре. Работите ти са аморфни, деструктивни, с ужасни пропорции, а липсата на хигиена при "контура" и щриха те карат да си мислиш, че са просто надраскани в междучасието. Всичко това е именно поради факта, че не ти е ясна анатомията. Мъчиш се да оподобиш обемите, но това може да стане само като знаеш малко повече за тях. Не е важно да прерисуваш или просто да си драскаш. Пробвай само да гледаш, после си дай почивка и се опитай да пресаздадеш в главата си и да разбереш, това което си видял. После седни и порисувай - ей така за кеф... и накрая след месец, два, година или две се варни ако имаш какво да покажеш. Може пък да се окажеш скрит талант и още утре да ни махнеш главите, кой знае... :) Бачкай!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chr

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 10:37 am Заглавие: |
|
|
@juana velinov interpretira gore dolu dumite na kuzmich moqta interpretaciq e sort a "vyrni se v pyrvi klas choveche" ne vijdam kyde e gradeja :)
@velinov prechi li tova da postvam :)?Az ne tvyrdq che razbiram , ne tvyrdq i che moga .Kazvam prosto che toq tip "kritika" ne mi pomaga ,ama nikak ,moga ili da go ignoriram ,ili da narejdam .Po mi e syvestno 2roto shtoto mi e v nastroenie
@ky3mu4 nqkade tam napisah izvinqvai ,za mene se broi :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chr

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 10:41 am Заглавие: |
|
|
mnogo kofti che nqma edit ...sega prochetah na juana posta pak
zamenete usmihantiq emotikon s drug foshizyl type |