Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 2:57 am Заглавие: Градът |
|
|
Това е една серия която направих наскоро.
Мисля че снимките сами говорят за себе си, но все пак ще се радвам на коментари.
Какво винаги, ще е много добре ако на някой му хрумне по-добро заглавие тук или там, да се обажда :)
Особенно с университетско авеню съм доста неспокоен около заглавието. Снмката искам да показва как образованието /може да/ води до високите етажи... Искам да е нещо кратко и може би да пояснява идеята в снимката...
Трамвайната също не е с великолепно заглавие и с нея съм зациклил още по-сериозно, защото е доста туристическа; няма замисъл, само композиция ...
С последната съм доволен, и имам още няколко идеи за залгавия (the firm примерно, или word on the street, или urban/street tip; това в момента ми се стори най-силно). _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 9:06 am Заглавие: |
|
|
tretiat kadar - mnogo mi dopada!
za zaglaviata - niakade ne mi stojat spoluchlivi...
poradi rannia chas i lipsata na vreme - v momenta ne moga mnogo da sadejstvam osobeno efektivno:)
za vtoria kadar - moje da se 'zaigrae' neshto po povod 'hodeshtia' chovek ot svetofara i znaka stop, vapreki che se otnasiat za razlichni uchastnici v dvijenieto..., no pri vsichki polojenia tova 'University Av" e dosta postno... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 11:08 am Заглавие: |
|
|
dadi, имаш ли шофьорска книжка?
Дими, според мен единственият кадър, който изобщо става е третият. Харесва ми кадрирането, стилизираното послание, както и диагоналите, за които по-добре mim да обясни :)
Заглавията никак не звучат интересно. Целта на едно заглавие обикновено е да каже много с малко или поне да те заинтригува сериозно.
Заглавието на University Av. e като да сложиш заглавие на книга "Книга"...хмм...това може би няма да е толкова лошо :Р
Освен това този кадър е супер разхвърлян, нямя нещо, което да поведе погледа и гледащия само сканира три-четири пъти и подминава. _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 12:53 pm Заглавие: |
|
|
#3...на втория си личи че си рязъл. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Nito edin kadyr ne mi dopada :(
Kompoziciqta ti navsqkyde kuca. A vtoriq "kadyr", kojto vsyshnost e kolaj e zle napraven. _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 4:10 pm Заглавие: |
|
|
На мен третия ми харесва, много дизайнерски седи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Прави сте за заглавията, може би щеше да е по-добре в общия форум да ги пусна за да може и други хора да се изкажат...
Колажи не съм правил, но навсякъде има манипулации.
Във втория ръбовете на сградите на задния план са прекалено резки, и още не мога да разбера защо стана така... Неспасяема е снимката, ще я разкарам.
Ако виждате още неща които не са добре, казваите ми :)
Мерси _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|