Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Това като за последно:
Айде да ми обясниш човек дори да има талант за нещо,без труд как ще разбере дали го има или не?
Ми за твоя случай с математиката само мога да кажа,че науката затова се дели на хуманитарна и природонаучна.Явно логичната мисъл ти бяга,както и на мен всъщност ;)
Да ме репликираш с поправка на правописа ми,ми говори че поради липса на фактология,с която да се обосновеш се хващаш за дребнавости.
Без лоши чувства :) просто елит няма!Дори са намерили доказателства ,че всички сме деца на един пра родител >> всички сме равни,пред бога,закона и ближния. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 9:18 pm Заглавие: |
|
|
o az tiq neshta s ELITA ne gi razbiram .. puk i slabo se interesuvam :))
otnosno .. replikiraneto ... dude .. kakva faktologiq kakvo chudo .. prosto mi stana zabavno .. q kak prekrasno si se izrazil i obosnoval .. puk da dopusnesh greshka ot tipa .. prEbrah se .. prEtesnih se i dr. .. napravi mi silno vpechatlenie .. i ostavaiki dulboko pokurten reshih da spodelq vpechatlenieto si koeto uspqh nebrejno no po moemu izkliuchitelno dobre da vmukna v leko hapliviqt si no i izpulnen s dobri chuvstva komentar .. mdam ..
.. kakto kazvat starite hora .. ''neznam .. opraaite se .. '' :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: |
.. kakto kazvat starite hora .. ''neznam .. opraaite se .. '' :) |
старите хора RULEZZ :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 11:55 pm Заглавие: |
|
|
според мене спора е малко безмислен :) Всяко радикално мнение винаги е грешно.
всеки с дори малко наблюдения върху себеси и околните би трябвало да е забелязал страния факт че все пак колкото и да си бъхта главата в дадена посока някак не му въврви и обратното - в други области с лекота постига много повече.
дори да зарежеме разтегливи термини като талант и тнт - просто един мозък е по-склонен да работи доре в дадени ситуации от друг...
което не значи че без усилия става цялата работа.
но не мога да не се заяда за друго (съвсем добронамерено разбира се намерение просто да разсея заблужденията ти) :)
ето това ме озадачи много
Цитат: | Дори са намерили доказателства ,че всички сме деца на един пра родител |
малко се почесах по главата като го прочетох но после се сетих за какво говориш - самоче си го разбрал доста неправилно въпросното доказателство. Позната ми го обясни по следния начин:
"Ако си спомняте в клетките има едни органели - митохондрии, които колкото и да е странно имат собствено ДНК,(което някои смятат за доказателство, че са потомци на погълнати някога протобактерии от първите еукариоти, но това е друг въпрос) .Та тези ДНК на митохондриите се предават само от майка на дъщеря, наследствените клонове се подрязват и така се оказваме потомци на ограничен брой жени. (това не означава, че са били малко, а че не всяка е оставила наследници, доживели досега)."
ако е неясно представи си поредица от тухлени стени всяка с дупка в средата , дупките са по-широки в края от който гледаме и се стесняват като изрязан цилиндур към дъното... в дъното през тези дупки ти виждаш само една тухла но това изобщо не значи че там няма стена :).
онтопик:
страхотни чаши наистина! :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 8:53 am Заглавие: |
|
|
Да помислим върху това, до какви открития в сферата на човешките способности, заложби и постижения могат да доведат няколко чаши. Определено смятам, че те ще останат в историята като причината да се направят невероятни открития както за произхода на човека, така и за неговото бъдещо развитие, че дори и за причините довели за неговият неизбежен край.
Като изходим обаче от друга гледна точка, чашката винаги е била причина да се направят такива открития, Най-малкото, поради факта, че ни дава невероятната възможност чрез нея да погледнем на нещата от друг ъгъл, пречупен през нейното съдържание.Забелязва се също така че сложността на материята която разглеждаме е в пряка зависимост от количеството на чашките.
За финал искам да кажа, че този ми пост беше толкова по темата, колкото последните няколко странички. за да променя това, ще добава само:
Браво Candelero, много яко се е получило. Действай само така. Чакаме още чашки. Наздраве! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 9:09 am Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: |
...Като изходим обаче от друга гледна точка, чашката винаги е била причина да се направят такива открития...
|
хахахахахахахахахахаха! _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 12:54 pm Заглавие: |
|
|
ovendelon написа: | vrabchev написа: |
...Като изходим обаче от друга гледна точка, чашката винаги е била причина да се направят такива открития...
|
хахахахахахахахахахаха! |
ХАХАХАХА Х 1000000 :))))))))
и аз предлагам като някои има проблем от идейно философски характер, ами.... да седнем на по чашка :---)))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ovendelon написа: | vrabchev написа: |
|
хахахахахахахахахахаха! |
ХАХАХАХА Х 1000000 :))))))))
и аз предлагам като някои има проблем от идейно философски характер, ами.... да седнем на по чашка :---)))) |
sled tolkova strani4ki naisetne si doidohme na dumata,evala mo4eta"POZDRAVI NILKI"-mnogo qka rabota,once again!!! i nazdrave! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | и аз предлагам като някои има проблем от идейно философски характер, ами.... да седнем на по чашка :---)))) |
AMIN !!! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 3:09 pm Заглавие: |
|
|
a be tva sichkoto ot men li pochna? lol .... vie hora rabota nqmate li si? _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 3:24 pm Заглавие: |
|
|
candelero e vinoven za vsichko. nikoga... ama nikoga ne triabva da se postvat 3D chashi. Vidiahte li kakva stana ? :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Абсолютно.Никви чаши повече :)) |
|