Graphilla.com :: Преглед на тема - Днес да лапат.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Днес да лапат.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
[mighty]

МнениеПуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:15 pm    Заглавие: Днес да лапат. Отговорете с цитат

prodavame web design no ne mojem da si napravim nashia sait kato horata zatova polzvame kraden template ot templatemonster.com

http://www.website.bg

I za 800 leva pravim eto takiva proekti.
http://www.website.bg/faust/index.php

Mnogo sme dobri vuv web design-a. Nie sme уебсайтлбг.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2006 11:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А от къде знаеш, че е гепен? Може да са го купили. Много студия нямат време да се занимават със ъпдейт, дори направата на собствен веб и за това се налага закупуването на такъв....до колко обаче са го купили нищо немога да кажа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2006 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

сис, ае стиа бе... нямат време... купили...хех...
ако ти си в такова студио и нямате време за собствен сайт (което звучи повече от смешно) щото сте зарити с поръчки и нямате време въздух да си поемете... ще влезете в първия темплийт-сайт и ще си купите подобно нещо??? аз бих предпочел да платя на добър дизайнер да направи страницата (и то в изключително краен случай). немислиш ли?
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2006 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Крали са го, ма поне изглежда по-добре от останалите им творения :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BSC System

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2006 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
сис, ае стиа бе... нямат време... купили...хех...
ако ти си в такова студио и нямате време за собствен сайт (което звучи повече от смешно) щото сте зарити с поръчки и нямате време въздух да си поемете... ще влезете в първия темплийт-сайт и ще си купите подобно нещо??? аз бих предпочел да платя на добър дизайнер да направи страницата (и то в изключително краен случай). немислиш ли?

Прави си така мисля, че добър дизайнер просто прави това за което (примерно) 'ние' няма да можеме да намериме време.. За това го казвам и точно за тези колеги, защото портфолиото им не е от най врящите и кипящи вебове, именно заради това И не се учудвам, ако са си купили темплейт.

"Крали са го, ма поне изглежда по-добре от останалите им творения :)))" то при покупката на темплейт мисля, че автора може да промени каквото иска...

Друг е въпроса, че е много много възможно да са го гепнали, нема да са първите дето го правят.

!Никои не познавам от вебситебг
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2006 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ili az izglupqvam ve4e ot godinkite...ili poslednoto izkazvane ima prekaleno dylboko zakodiran smisyl....
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Чет Апр 06, 2006 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
ili az izglupqvam ve4e ot godinkite...ili poslednoto izkazvane ima prekaleno dylboko zakodiran smisyl....

Дам, и аз имам нужда от разшифроване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BSC System

МнениеПуснато на: Чет Апр 06, 2006 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

chono написа:
NOX написа:

Дам, и аз имам нужда от разшифроване

темплате>може да се купи(струват няма и 200лв.
)
>може да не е кражба.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети