Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
аз последно го видях във кабрио _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 12:51 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | ахум... удобрявам кандидатурата... велкоме на новите модове. |
Старото си е старо, мерси, дълъг живот по лек махмурлук и да намалят двойно цените във Велвет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 12:54 pm Заглавие: |
|
|
чшш... и пакет кент с филтър.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 12:56 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
VirenEngel написа: | Аватарче написа: | VirenEngel написа: | Аватарче написа: | Le Brute написа: | Тука всеки се представя за права да поства в даден форум, аз искам права за Модератор направо за форума най-отгоре. Уебове, картинки и подобни шитове нямам за показване, почти безработен съм, гледам сериали по цял ден, ма иначе съм естет и критик. |
бе аре бан на такии кретении баси... ко го държите, па и 2пъти си пуска тема... |
а да ти пукнеме гумите на астрата ?! |
тоо па, астрата ша и гледаш задния номер и ше викаш "браво, браво" :) |
ти си олекотявал пак - праговете и калниците ли паднаха че е станала бърза ? |
мне... още не се е олекотила, просто е мноо бърза щото бяга от ръждата :)
фиатки ги папка на закуска :) нали се пак е с червени лайсни и лепенки отстрани... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Le Brute написа: | и да намалят двойно цените във Велвет. |
Въпреки че правилното място е Кама Сутра, забежката при конкуренцията се приема за плод на насилствено прието кол-во мастика и кандидатурата се одобрява и подкрепя от целия персонал!
;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:02 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
Аватарче написа: | VirenEngel написа: | Аватарче написа: | VirenEngel написа: | Аватарче написа: | Le Brute написа: | Тука всеки се представя за права да поства в даден форум, аз искам права за Модератор направо за форума най-отгоре. Уебове, картинки и подобни шитове нямам за показване, почти безработен съм, гледам сериали по цял ден, ма иначе съм естет и критик. |
бе аре бан на такии кретении баси... ко го държите, па и 2пъти си пуска тема... |
фиатки ги папка на закуска :) нали се пак е с червени лайсни и лепенки отстрани... :) |
остай ги ти фиатите - те петия им цилиндър е за украса само !!
ами я кажи така и така си се разписал - ръждата продаваш ли я и митото плати ли и го ? тая червена лайсна за какво ти е - да не та блъсне некой в тъмното ли ? мойта е черна щото и отдавна се чудя дали да я пеЙнтна малко. може и да я постна после - се е work in progress. _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:10 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
VirenEngel написа: | Аватарче написа: | VirenEngel написа: | Аватарче написа: | VirenEngel написа: | Аватарче написа: | Le Brute написа: | Тука всеки се представя за права да поства в даден форум, аз искам права за Модератор направо за форума най-отгоре. Уебове, картинки и подобни шитове нямам за показване, почти безработен съм, гледам сериали по цял ден, ма иначе съм естет и критик. |
остай ги ти фиатите - те петия им цилиндър е за украса само !!
ами я кажи така и така си се разписал - ръждата продаваш ли я и митото плати ли и го ? тая червена лайсна за какво ти е - да не та блъсне некой в тъмното ли ? мойта е черна щото и отдавна се чудя дали да я пеЙнтна малко. може и да я постна после - се е work in progress. |
шсе заяждам с тебе, че другия хюм го приеха за модератор, па в твойта тема не съм погледнал деба - не ми е интересно :)
инак ръждата не продавам отделно щото действа яко и праи хубави издувки отстрани на калниците. лепенките ли за кво са ми? как за кво? ти незнаеш ли, че качват 5 коня? инак за петия цилинцър - чувал съм, че там си държат ключовете собствениците на черни, бързи фятки. а и съм чувал, че не ръждясвали, щото от вестник били напрени.. кат завали и са скишква :)
за рисунките, прави и поствай - ма в свободния форум - щото човек, преебал се да си купи фят нема начин да е артист :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:20 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
Аватарче написа: | шсе заяждам с тебе, че другия хюм го приеха за модератор, па в твойта тема не съм погледнал деба - не ми е интересно :) |
Още един пост тука за астрата с лайняната лайсна и ще си лафиш само с Арменския поп на къс пас, ни ма кефиш, следя та отдавна и нещо тънък пинизчия се опитваш да се докараш... ше береш ядове момченце и с астрата и с здравноосигурителната каса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:24 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
Аватарче написа: | шсе заяждам с тебе, че другия хюм го приеха за модератор, па в твойта тема не съм погледнал деба - не ми е интересно :)
инак ръждата не продавам отделно щото действа яко и праи хубави издувки отстрани на калниците. лепенките ли за кво са ми? как за кво? ти незнаеш ли, че качват 5 коня? инак за петия цилинцър - чувал съм, че там си държат ключовете собствениците на черни, бързи фятки. а и съм чувал, че не ръждясвали, щото от вестник били напрени.. кат завали и са скишква :)
за рисунките, прави и поствай - ма в свободния форум - щото човек, преебал се да си купи фят нема начин да е артист :) |
ма кой ти е казал някога че трябва да ти е интересно все едно си някой от който зависи нещо - там нещата бяха изчерпателни и всичко е хоУКЕЙ :)
кой кара черен фиат ? :)
каква свобода и свободен форум - няма такова нещо вече :)
и кой ти каза че съм артист - аз съм над тия неща ! :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:24 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
Le Brute написа: | Аватарче написа: | шсе заяждам с тебе, че другия хюм го приеха за модератор, па в твойта тема не съм погледнал деба - не ми е интересно :) |
Още един пост тука за астрата с лайняната лайсна и ще си лафиш само с Арменския поп на къс пас, ни ма кефиш, следя та отдавна и нещо тънък пинизчия се опитваш да се докараш... ше береш ядове момченце и с астрата и с здравноосигурителната каса. |
я па тоо льоьо - ти па от де изпълзя ве изпърдяна гнидо? къс пас, алабала - нещо мноо отворен са праиш? а? аре беги си играй, не ма занимаай с глупости, виж как убаво си говорим с момчето с умрелата патка... опа, фиатка... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:25 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
Le Brute написа: | velinov написа: | Le Brute написа: | ..., аз искам права за Модератор направо за форума най-отгоре... |
Искай си... Ха ха... Парашутист или не заради теб си прекарваме добре. И аз обичам Corona, но не намеквам нищо - имам си в хладилника... :) |
След малко, ще ти се наложи да си отвориш хладилника и да изпиеш една за здравето на новите модератори :) |
:) Ами айде наздраве, че кое време стана... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:27 pm Заглавие: Re: Отново: Представяне за Модератор №1 |
|
|
velinov написа: | :) Ами айде наздраве, че кое време стана... :) |
в Карнобат вече повръщат... Наздраве. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:31 pm Заглавие: |
|
|
пък във Видин бият жените... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:34 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | пък във Видин бият жените... |
тоо лаф не е актуален - новия е "давят жените" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:37 pm Заглавие: |
|
|
Има и друг лаф: Да седнем на една маса... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:40 pm Заглавие: |
|
|
velinov - tam kydeto si da nqma suh rejim? :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Ами... изпих всичко..., чакам подкрепления от милостиви хора! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Бре, колко интерсни слова редите. Браво, браво. Един от друг по-големи лафаджии, весело е. Давайте все така. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 4:15 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Ами... изпих всичко..., чакам подкрепления от милостиви хора! :) |
To подкреплението ще дойде скоро, ти само пиене намери;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 9:54 pm Заглавие: |
|
|
ahah, zlata brigada is back _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |