Предишната тема :: Следващата тема |
Време ли е и в България да се издават Арт Албуми? |
Крайно време |
|
48% |
[ 38 ] |
Само на известните художници |
|
5% |
[ 4 ] |
Само на достъпна цена |
|
2% |
[ 2 ] |
Или големи, скъпи и с дебели корици, или никакви |
|
43% |
[ 34 ] |
|
Общо гласове : 78 |
|
Автор |
Съобщение |
shayhiri
|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Чакай сега, що се връзваш? Първо много добре знаеше какво ще е мнението за "албума" още от първата страница на тази тема. |
Така е. Даже отпреди това. :) Иначе нямаше да включа последната опция в анкетата. ;)
Ky3Mu4 написа: | Второ ако той се харесва от някой, този някой със сигурност не е в този форум. |
Но една камара такива хора четат форума, без да имат право да пишат или гласуват. Имайте и това предвид.
Ky3Mu4 написа: | Аз лично не бих дал тази цена, и обратно бих дал 50 лева за наистина качествено издание с твърди корици - веднъж на 6 месеца, което с удоволствие да поставя в библиотеката си. |
Ще имаш тази възможност. Точно това са плановете ми. Е, може би 25лв е по-добре.
Ky3Mu4 написа: | 99% от работите вътре съм ги виждал, даже още имам някъде в Кюстендил, една от книгите игри, илюстрирана точно с тези работи на Е.Йорданов ;) | Това просто не е вярно! Вече помолих Нокс за прецизно поднасяне на фактите.
И откъде изобщо знаете какво има в албума? Купихте ли си го?
(Ако да, добре, имате пълно право на критика. Само дето, доколкото знам, ще го има в мрежата едва от утре.)
Или просто налазихте единствената бройка, която оставих като подарък на стария си приятел Джоуви - и давай, видели-невидели! :))
Иначе благодаря сърдечно за пожеланията! Не се връзвам и си отварям ушите, както обикновено. Искам не само да ви дам най-доброто като албум, а да вкарам и вас в него! :) Но дотогава ще имам нужда от разбирането и помощта на всекиго. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Ne, pi4, pishem na izust i si 4eshem ezicite. Prosto te draznim bez da sne videli kakvoto i da e bilo ei taka da stava lafa! OSven tova ne sme artisti s Kuzmi4a, a matematici. Pishem diplomna rabota za logi4ni strukturi. Vsi4ki kritiki sa na bazata na logi4eski zaklju4eniq samo v/hu spomenatiq ot teb format i 2te korici, koio postna - ot tam dedukci, dedukciq i se izlojihme _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Много добре знам кои сте, но това с математиците беше смешно. :))
Е, значи думица не мога да ви кажа, дори и да искам. Само да повторя, че албумът би трябвало да е в РЕП-овете от утре - за тези, които питаха. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:03 am Заглавие: |
|
|
Ще ти кажа какво имам в предвид като вреда на художниците... много е важно как излизаш на пазара. Всички артисти в това издание са професионалисти и имат достатъчно самочуствие за да участват в подобно начинание (за което стана ясно че всички са ЗА и го подкрепят) но когато то излезе несериозно това е петно в/у тях... Защото какво излиза, сериозни художници в несериозно издание... ем..ко прайм???
Баща ми ме научи на едно нещо..."Ако правиш нещо, го прави както трябва или по добре не го прави..."
Това не е толкова спешен и гонещ безумни дедлайни албум...така че колкото и да се опитваш да ме убедиш, че .."бе то търсим друга таргет група..то не е за вас..." ми тогава що не издадохте комикс с концепти?...или вие те тва направихте???
Сега остава да чакаме истински албум за да сверим дали си взел аджеба някаква поука от тази вълнуваща съня ти тема! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:08 am Заглавие: |
|
|
Това за "99% от работите" си е самата истина, даже ако искаш, на 24 ще съм в Кюстендил, ще я намеря тази книжка с илюстрациите на Е.Йорданов и ще ти я подаря, това съвсем сериозно :) И както казах, много ще се радвам бъдещите издания да бъдат наистина на ниво, защото от една страна и авторите представени вътре го заслужават. Разбирам че е въпрос на финанси, /то пък кое не е/ и мисля че едно малко банерче отгоре под графила би помогнало за рекламата на албума. Все пак този форум се посещава от доста хора, и това би бил един наистина удобен начин за разпространение и реклама на вашето издание. ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:22 am Заглавие: |
|
|
Така е, да. Дано излезе нещо.
А за това какво сте виждали и какво не, имах предвид, че както Нокс каза, точно половината от албума е с илюстрации по моите истории, които очевидно няма къде да сте виждали. В другата половина, където са представени досегашните творби на художниците, е нормално да сте виждали част от нещата. Интернетът до съвсем скоро беше единствената възможност за публичност, така че всеки бързаше да си пусне работите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:42 am Заглавие: |
|
|
уах...
днес си го купих...
красиво бееееееееееееее
невероятно!!!
ама дребно бееееее
невероятно!!!
и повече пари бих дал за тия картини - мноо повече дори - ама за това лупа тряа - не пари :(
предпечата е под сяква критика - поне в черната корица на имената на авторите един черен outlilne ли да имаше на белите им имена та да не излизат в композитен растер по границите на шрифта...
whatever де
че неподвавнени писанките, че тва-онова... няа значка - пожелавам следващите прове - по-големи и по-яки :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Хората четат вече. :D
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 10:29 pm Заглавие: |
|
|
a tuk 6te se podsmihnem:) kak taq snimka beshe po razni forumi predi 1-2 dni...i tuka li albuma e izmislen:P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Нещо не схващам смешката, освен че...
Нокс, искаш да кажеш, че не познаваш Иван Коритарев - Дрейзън? (рекламното лице на албума на тези снимки:)) Как смееш! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 11:53 pm Заглавие: |
|
|
As puk bih dobavil che choveka na snimkata ima udivitelno zrenie da gleda albumcheto ot takova rastoianie kato vzemem v predvid razmerite mu ...(na alubma).::) a zashto zadnata korica e na obratno _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 12:03 am Заглавие: |
|
|
Защото не е задна. Албумът има две равностойни корици и две "огледални" части.
И всъщност е по-голям, отколкото изглежда на снимките. Оптическа илюзия. :) Щом Дрейзън се справя с очила от такова разстояние, значи форматът "работи". ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 12:09 am Заглавие: |
|
|
те тия учила му служат за прикритие ь))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 3:32 pm Заглавие: |
|
|
Само да помоля, помислете за втория брой да е по-добро захващането на страниците... Няма да издържи много това лепило, при първото отваряне се опита да се откъсне една. Иначе илюстрациите са чудесни:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 4:04 am Заглавие: |
|
|
Проблемът е в предпечата. Трябвало е да се остави повече място по ръба на страниците, за да не се налага да се разгръщат толкова, че да почнат да се разлепят. Иначе за този формат и дебелина - толкова. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 8:58 pm Заглавие: |
|
|
организаторите - гола вода и кал по гъза..
художниците - шапка ви свалям, момчета.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 9:51 am Заглавие: |
|
|
shayhiri написа: | Проблемът е в предпечата. Трябвало е да се остави повече място по ръба на страниците, за да не се налага да се разгръщат толкова, че да почнат да се разлепят. Иначе за този формат и дебелина - толкова. :) |
tva si e bash problem na predpechata :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|