Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snoop
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 4:48 pm Заглавие: |
|
|
webovete mi haresvat _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

Регистриран на: 12 Юни 2004 Мнения: 103 Местожителство: Orange county
|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Определено 3d-тата не са ти най-силната страна. Другото ми допада. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 6:36 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | webovete mi haresvat |
Амм да... има не лоши неща, ама имат доста кусури. И по принт дизайна има какво да се желае. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Кои от логата си правил ти? _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 7:54 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | webovete mi haresvat |
Къде е той? Къде? ...:( _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 12:13 pm Заглавие: |
|
|
освен може би betfairpromo, дизайните са праисторически _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 3:21 am Заглавие: |
|
|
Е, няма да съм по темата, но няма да ми е чиста съвестта, ако премълча - дано с този ник не те бъркат с мен, няма да е добре да го отнасяш зарад мен :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Заглавие: |
|
|
аз ви знам и двамата ;)
то е като Троян и Трявна, трябва да ги видиш, за да не ги бъркаш ;)) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snoop
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 10:28 am Заглавие: Благодаря |
|
|
Хора, благодаря ви за мненията! Радвам се че като цяло работата ми се приема чат пат ок :)
Разбира се има доста кусури, част от които са си заради мен и факта че продължавам да се уча (нямам художествената зад гърба си). Част от кусурите са заради клиентите, понякога се уморявам да споря с тях особено като споменат че ако не стане тяхната няма ядене за мен.. и друга част е заради гонене на срокове.
От друга страна се гордея, че натрупах доста опит в последните 4-5 години работейки изцяло за себе си. Повечето от тези сайтове са изцяло изработени от мен (дизайн + кодиране).
@ gopher's: Логата които съм правил аз са по-грозните :) Нямам достатъчно опит в тази област и за това мой приятел и колега прави 99% от новите лога които взимам като проекти. тези са последните ми лога: www.actus-imago.com, www.fairbet.gr (като на актус мисля че става)
@ rainbow: разбира се не съм съгласен с теб.
@ snooper: Сори пич че до някъде съм ти взел ник-а :) но ако можех и да снимам като теб щях да съм щастлив човек. Имаш наистина яки снимки.
@ мим: Здрасти! отдавна не съм те виждал (3 години май) :) Къде си сега?
И най-важното - благодаря на админите за това че ме приеха в 3Д форума! Това е сферата която определено ми е най-интересна и имам ужасно много да уча в нея. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 11:19 am Заглавие: |
|
|
тез лога по-крадени едва ли могат да бъдат:
ако си мислите че тука хората пасат трева сте сбъркали селото! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 11:35 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | тез лога по-крадени едва ли могат да бъдат: |
Абе въобще как подобна наглост може да съществува!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 11:45 am Заглавие: |
|
|
само един въпрос... http://www.chromeye.com/ тук работиш просто или....
иначе за уеб дизайн форума... welocome _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 11:49 am Заглавие: |
|
|
това за логата е вярно. добре, че не си ги правил ти.
както си го представил, на логото на актус-имаго му се вижда директно дефекта - шрифтът не е подходящ, а логото като цяло не изглежда добре в малък размер.
съджешчън: може да се ъпгрейднеш на sn00p ili sпoOp :-)
и ласт, бът нот лийст (мале как се дразнат някои като почна така) някакъв специален интерес в онлайн гемблинга? _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:14 pm Заглавие: |
|
|
здрасти, snoop. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snoop
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:17 pm Заглавие: логата |
|
|
хм. за логата мисля че стана ясно че не ги правя аз? просто човека който ги прави е доста по-добър от мен. От тези Webia Media съм си го правил лично аз btw. не знам какви са тези упреци в кражби?? кои лога са крадени и от кого?
Мерси за мнението за Актус. Пак си е избор на клиента.. Имам някъде на диска и моя пръв избор.. но не се одобри. Но лично аз съм доволен и от този вариант като цяло.
@DR2: Chrome Eye si e moiata firma. Много благодаря за приемането в уеб форума :)
@TIFF: ами не нямам интерес към самият гамблинг :) просто правя сайтове за такива хора.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:15 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | някакъв специален интерес в онлайн гемблинга? |
аз имам - давай оферта :)
снуп - велцоме, нещата ти имат мноо трески за дялане, ама то нема безгрешни работи, освен тия на LeBrute и Vir... ко беше Вирнат нещо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:47 pm Заглавие: |
|
|
за 3дто - ае бива :)
ем шистнадисетото ти обаче не е с вярна геометрия. пълнителят е прекалено широк а цевта - с прекалено малък диаметър. дръжката може и да е с такъф профил, но иначе формата й няма нищо общо.
телефона - по принцип доколкото съм запознат, професионалния уърклоу предполага такъв тип инжинерно-органични геометрии да се правят на NURBS, не на SubD - предимно защото по този начин имаш много по-добър контрол над параметричната непрекъснатост на кривите повърхности, както и поради факта, че можеш да правиш circular fillets (или както и да е там максовския им еквивалент) - става дума за закръгления под точно определен радиус в местата, в които се срещат 2 равнини
има леб обаче :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Welcome |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

Регистриран на: 12 Юни 2004 Мнения: 103 Местожителство: Orange county
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:57 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | ... да се правят на NURBS, не на SubD - предимно защото по този начин имаш много по-добър контрол над параметричната непрекъснатост на кривите повърхности... |
Бе става си и по другия начин. Не са малко хората които изобщо не използват NURBS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|