Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 12:44 pm Заглавие: predlojenie |
|
|
Za6to ne otvorim edna tema za nekorektni klienti, za da moje sled kato edin ve4e e izgorql da ne gorqt i drugite? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 1:27 pm Заглавие: |
|
|
ми то по мои наблюдения неплащането или късното плащане си е част от този бизнес съмнява ме някой от тук да не се е сблъсквал с него. и много продължават да работят с клиентите.
ако почнем да ги обявяваме скоро нямя да останат клиенти :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 2:08 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | ...неплащането...продължават да работят с клиентите |
Тея дето чак не плащат мисля да ги обявяваме публично!!!! На нас също ни се случва да закъснеем с някой дизайн...... това е човешко. Ама тея дето не плащат... Посочи ги с пръст!!!!!!!!!! _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 2:59 pm Заглавие: |
|
|
mi eto ti primer - finance partner/ start investment
s vsi4kite si selski nomera kato neotgovarqne na e-maili i zatvarqne na telefoni! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 6:40 pm Заглавие: |
|
|
takiva deto ne plashtat-mnooogo... molia vi posochete gi tia deto plashtat adski mnogo, i ne barzat:))))) shte sam vi adski blagodaren _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Toва като идея е добро, би било удобно да има един такъв черен списък където всеки да може да прави елементарен ctrl+f с името на човека...
Обаче все пак това си е малко или много раздаване на правосъдие.
Какво ще стане при такъв сценарии
Някой: "Сулю Поульов е мръсник, не си плати, а си взе файловете!"
Сулю се появява тогава и се започва...
"Всичко е платено, вие ме рекетирате и ме мърляте тука пред всички. Т'ва са келевети!"
Някой: "Аз ли бе ..."
...
Не знам, мен лично не ме кефи да гледам риалити шоута, но усещам че и да ги чета няма да ми е много кеф. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 1:21 am Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Не знам, мен лично не ме кефи да гледам риалити шоута, но усещам че и да ги чета няма да ми е много кеф. |
Но със сигурност ще ти е повече кеф да разбереш, че тоя, дето те е прецакал, другия месец прецаква другарчето ти, щото си мълчал като риба, да не би случайно да скапеш реномето на "редовния" платец. :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 4:01 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: | Дими написа: | Не знам, мен лично не ме кефи да гледам риалити шоута, но усещам че и да ги чета няма да ми е много кеф. |
Но със сигурност ще ти е повече кеф да разбереш, че тоя, дето те е прецакал, другия месец прецаква другарчето ти, щото си мълчал като риба, да не би случайно да скапеш реномето на "редовния" платец. :) |
... Мда, добро удолетворение би ми носило, докато не си тупам килима в балкона на комшията....
...Казах че според мене предложението е добро; и мен са ме попарвали, за щастие - веднъж и отдавна.
Просто ще е кофти ако стане скандалджийца, без значение кой прав и кой е крив. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 9:13 am Заглавие: |
|
|
da, i spored men idejata e udachna - podoben spisak bi varshil rabota
no moje bi e dobre da se izbiagvat 'podrobnostite' po veseki otdelen sluchaj |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 4:04 pm Заглавие: |
|
|
малко на майтап, но само малко :)
за да е всичко честно и точно трябва да има няколко вида списъци.
1. списък с некоректните поръчители (неплатци :) с описание, кой, как
кога и сколко ни е прецакал.
2. списък с хора от обратната страна ( художници, дизайнери, фографи и др.) които са си взели парите но клиентите им не са доволни от направеното щото но "ние" просто толкова си можем.
3. списък с хора като "нас" които не са се държали коректно към фирмите където работят. Агенции, студиа, гейм девелопъри и др.
4. списък с агенции, студиа, гейм девелопъри и др. които не са се държали коректно с "нас"
трябва да назначим и един съд който да преценява кой крив и кой прав. и да си направим една малка държавица. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | кой, как
кога и сколко ни е прецакал. |
:)) и да пратим линка в агенцията по труда
струва мие се че в т.4 ще има мнооооого повече вписани отколкото в т.3... и това май е по-актуално за нас отколкото некоректните клиенти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 12:56 pm Заглавие: vse pak malko da konkretizirame: |
|
|
abe ako se nalozhi da rabotite s tezi - http://www.lbs-co.com/ - ne mozhe da ste sigurni che nama da vi precakat. _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 11:41 am Заглавие: |
|
|
Хм, идеята назряваше... да вземем да я направим?
Панасоник - България _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 4:38 pm Заглавие: |
|
|
Според мен товя трябва да е списък необвързан с графила.
Не под формата на тема.
Или като е тема да е заключена. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|