Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
graffitiman

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 12:47 pm Заглавие: Представяне за 3D на GraffitiMAN |
|
|
Здравейте всички:)
Казвам се Владислав Дечев, в момента живея в София, следвам Архитектура във ВИАС и съм визуализатор в архитектурна фирма. В свободното си време се занимавам и с монтажчета на Photoshop:)
 _________________ http://wireframe-studio.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:04 pm Заглавие: |
|
|
тез портокали по стъкларията леко картонеят
архитектурните обаче мноо ме кефят
на какво ги работиш ако не е тайна? _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graffitiman

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:07 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | тез портокали по стъкларията леко картонеят
архитектурните обаче мноо ме кефят
на какво ги работиш ако не е тайна? |
За портокалите съм съгласен:)
Иначе архитектурните 3Д-та са ми основното занимание и за тва са по добри:)
Иначе всичко го правя с:
модели: AutoCAD/ArchiCAD
рендер и детайли: 3ds Max 8 + vRay
среда и оправяне на дефекти (ако има:)): Photoshop CS2 _________________ http://wireframe-studio.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:16 pm Заглавие: |
|
|
искам само да те попитам, когато си слагаше аватара прочете ли текста от ляво????
100х100 пиксела максимум е размера... ако обичаш да го ресайзнеш! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Готини неща, само тази текстура с "керемидите" ми бърка в очите на първия рендер. Как можа да я лепнеш върху целия покрив????? Аргххххх... ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graffitiman

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Готини неща, само тази текстура с "керемидите" ми бърка в очите на първия рендер. Как можа да я лепнеш върху целия покрив????? Аргххххх... ;) |
Знааамм,знаам:))Тия керемиди на всички им бъркат в очите:)))Признавам си: грешка е:) _________________ http://wireframe-studio.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 1:40 pm Заглавие: ммм |
|
|
ммм... архитектурните изглеждат приятни, но малко недовършени. В зимната например се виждат доста странни неща - снега ти няма обем, висулките са неестествени, колите са преосветени и небето прегаря (има и още, но сигурно и сам си ги виждаш). Вкарвай повече време в макс-а, ако искаш нещата да изглеждат добре. С PS-a можеш значително да оправиш някои работи, но ако ти липсва детайл и цвят в 3д-то, почти няма спасение.
успех! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graffitiman

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 2:16 am Заглавие: |
|
|
Nixon, принципно си абсолютно прав, никоя обаче от тези визуализации не е правена за време което и е необходимо, винаги се бърза в офиса и никой не се съобразява, а и щом това задоволява инвеститори и архитекти- тва ще получават.Като отпуснат поне седмица да си играя с 3Д-то, тогава да,ще получат и по добър резултат:)
Само за пример ще ти кажа че взимайки готовия модел след час вече съм вадил завършена картинка и то от този тип който виждаш тук: 30 мин за рендер и 30 за photoshop, а що се отнася до зимната- никой не е искал такава докато съм пускал рендерите, така че излзизайки от max-a тази картинка си е била предвидена за лятна (виж и чадърите само):)) и след тва всичко се замазва с четката за да изглежда така...да, и на мен ми се искаше да имах времето да си играя с 3Д сняг и т.н..но не би!:) понякога за нещастие:
Времето е пари:) _________________ http://wireframe-studio.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 7:34 am Заглавие: |
|
|
по 30тина минути ли бе.... ти направо се занимаваш с 3D еквивалента на speedpainting бе... :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graffitiman

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 8:58 am Заглавие: |
|
|
:))) хех, speedrendering + speed enviromenting + speed brightness/contrasting и си готов:))))) _________________ http://wireframe-studio.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 12:41 pm Заглавие: ммм |
|
|
разбирам много добре какво имаш предвид, но проблема е, че с бързанете никой не печели. Много е неприятно, и ти препоръчвам да мрънкаш постоянно за повече време. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graffitiman

|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Така си е. Винаги ми се е искало да имам времето да направя нещо,ама както си трябва, да се раздам и да вложа всичко което съм усвоил до момента..само че никой не се съобразява с това, видят ли че можеш бързо да вадиш картинки, свършено в вече:)
Е,когато е на хонорар е друго обаче, тогава по-можеш да си дадеш време,но в офиса-почти никога:) _________________ http://wireframe-studio.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 6:54 pm Заглавие: |
|
|
ВЕЛКОМЕ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Kliment написа: | ВЕЛКОМЕ :) |
абе пич,дда те питам какъв е тоя саит Ераиз.нет |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 8:36 pm Заглавие: |
|
|
volen_21 написа: | абе пич,дда те питам ... |
това на лично съобщение... по темата все пак не е... (плахи опити за Йода-стайл ма нещо се не получи) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 1:35 am Заглавие: |
|
|
Михаилов мерси,пи4а беше така добър :))))))) |
|