Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 8:21 pm Заглавие: Predstavqne: Logo |
|
|
Реших да се пробвам и в този раздел... Разбира се предложенията ми по един или друг начин са свързани с рисуване. :) Ето предложенията:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Логото за монетния двор е много готино.
И другите също, но то най грабва.
В Solaris, сянката на шапката на готвача е малко по-тежка отколкото се налага. Контраста просто предизвиква внимание, и ... не би очаквал шапката да е важна :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 10:24 pm Заглавие: |
|
|
malko mi e debel "monetnia" a i imam useshtaneto 4e s drug shrift bi bilo po-dobre i ne tolkova bg-klasi4esko.
logata puk sa klasi4esko dobri.
velinov.:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 11:24 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | В Solaris, сянката на шапката на готвача е малко по-тежка отколкото се налага. :) |
В соларис сивото е стойност на среброто, а както се предполага среброто под различен ъгъл има различно възприятие и стоиности. Това ми е обяснението за пресиления контраст и тежест в тази област. + това тук има цветна корекция, която определено пресилва някой и друг момент от изображението... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 12:14 am Заглавие: |
|
|
И на мен това за монетния двор ми допада :) Готвача е доста симпатичен, а при портос според мен градиента(синия) е с много различни 2 цвята, което мен не ме кефи, но може и да си е в мен проблема понеже аз като цяло не се кефя на синьo :)) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 3:39 am Заглавие: |
|
|
Не бях видял градиента май... и от това не съм разпознал, че е сребърен тон сивото в шапката.
И добре дошъл :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Ау, монетния двор е двуобразен (просто красика)
В първия момент видях: развихрил се секач а при втори поглед огнен лъв – ха _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Монетния двор не бих оставил така незавършена окръжността. Всъщност тя не е завършена нито горе нито доло... така дразни.
Пък и стилизацията на лъва може да я пипнеш още. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 4:07 pm Заглавие: |
|
|
Simpli - позволи ми да не се съглася. Окръжността е точно такава каквато трябва да бъде. Въпрос на поглед и нестандартно решение. Първоначалният вариант найстина беше със затворена окръжност, но лъвът беше смазан, а балансът нарушен. Логото работи за клиента вече близо 3-ри години и това е крайният одобрен вариянт, който не подлежи на промяна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 4:52 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Логото работи за клиента вече близо 3-ри години |
ами ... време е за лифтинг :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:30 pm Заглавие: |
|
|
mmmm moje bi malko naistina trqbva da pipne6 stilizaciqta na luva- ina4e okrujnostta si e super taka! a za drugite characs :) sa stra6ni! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
foboz

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Логото на Монетен двор е много добро, а също и другите две. Според мен много добре се справяш и там... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deosign

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 9:31 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | SIMPLI
Монетния двор не бих оставил така незавършена окръжността. Всъщност тя не е завършена нито горе нито доло... така дразни.
Пък и стилизацията на лъва може да я пипнеш още.
velinov
Логото работи за клиента вече близо 3-ри години |
-Не, окръжността трябва да си е така - със свободен простор пред устата на лъва. Инак все едно я запушва.
-Пише се "3(три) години" и "3-та(трета) година", нищо;)
-И много кефи логото, само нещо голям болд, хвана ми окото, и нали са се случили всичките букви в МОНЕТЕН да ги и от латиницата, ръгнах да го чета на латиница;) Ако ще се лифтва - нещо фонта таквози може ....... _________________ Кой уши байряка, кой му тури знака...!?!... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:25 am Заглавие: |
|
|
Човек, представи тови неща в отделна тема, да се види колко може да се вярва на преценката ти и какъв ум стои зад проектите които ще покажеш и постовете, които ще напишеш. Понеже така с постове като гръм от ясно небе...
(писането на многоточие в края на изречението би трябвало да покаже наличието на край в който сами да се досещате, подчертавайки моята мъдрост и опит, а не би трябвало да разкрива простичката истина, че отново не знам ка да си завърша изречението ;) тюх! ) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 10:58 am Заглавие: |
|
|
айде ВЕЛКОМЕ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 4:53 pm Заглавие: :) |
|
|
не го приемайте това момче бре!!!
спрете го!!! _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deosign

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Ники, многоточието, мисля че от предното изречение е ясно какво искам да кажа - че фонта може да е по стилизирано кирилски, хем е българско логото. Ето - дописах си точките;)
Това задължително ли е - личното представяне, за да може човек да напише нещо в темите? Не мисля че истинноста на който и да е, и чийто и да е постинг се нуждае от такава индулгенция. Може да си съгласен с някой мой коментар, може да не си, може отчасти да си - както и всеки друг. Въпрос на гледна точка, не на това имам ли или нямам представяне тук. _________________ Кой уши байряка, кой му тури знака...!?!... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 6:19 am Заглавие: |
|
|
и на мен ми харесва лъва в монетния двор... разбирам симпли защо се дразни от окръжността - в момента стои хилава, особено сравнена с масивния лъв... но не трябва да се затваря, наистина ще го захлюпи ...
на окръжността по-скоро проблема и е в долната част - там е съвсем слаба... може да се пробва да се махне долната и да се позасили горната дъга, ама това е дълга и широка - имайки предвид институцията... а това че вече ... години работи тоя знак - не е гаранция за нищо...
цветните лога ми харесват също, хубава линия, забележка на Портос - интензивния цвят на виолетовосиньото не пасва с убитото по ботушите - няма я същата логика на градиента.. не че е задължителна - просто живинката дето тръгва от синьото я няма в ботушите.. ама като цяло си е ок...
на готвача проблема е в сянката на шапката - грешна е, освен това при такова надвисване трябва мисля да имап и хвърлена сянка :)
та - велкоме:) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 10:37 am Заглавие: |
|
|
deosign написа: | Ники, многоточието, мисля че от предното изречение е ясно какво искам да кажа - че фонта може да е по стилизирано кирилски, хем е българско логото. Ето - дописах си точките;)
Това задължително ли е - личното представяне, за да може човек да напише нещо в темите? Не мисля че истинноста на който и да е, и чийто и да е постинг се нуждае от такава индулгенция. Може да си съгласен с някой мой коментар, може да не си, може отчасти да си - както и всеки друг. Въпрос на гледна точка, не на това имам ли или нямам представяне тук. |
А за моито мнеготочия имах предвид, че не си довършвам вивгаш изреченията:)
Представянето за права в други секции е начина за писането в тях.
И за три години си работи безотказно... понякога отнема малко повече време да влезнеш ;) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:53 am Заглавие: |
|
|
Като казах, че логото работи прекрасно за клиента от три години не исках да кажа, че логото е прекрасно и не подлежи на коментар - просто не подлежи на корекция, а редизайнът е въпрос на желание от страна на монетния...
Както и да е... имаме права:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|