Graphilla.com :: Преглед на тема - Prosto detajli ..... (HiperDrive - R26 Engine)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Prosto detajli ..... (HiperDrive - R26 Engine)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mav

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 8:18 pm    Заглавие: Prosto detajli ..... (HiperDrive - R26 Engine) Отговорете с цитат

Eto neshto i ot men deto me e prihwanalo naposledak ... sled kato ne zavurshih spaceshipa za sastezanieto se hwanah da pravia detajli po niakakav obekt . Kato ideia towa triabwa da e niakakav dvigatel (moje i na kosmicheski korab -> hiperspace :) .

- ideiata e - izturkata ama ... - dvigatelia se zadwijwa s "niakakav" tip iadreno gorivo ...... Dwa reaktora - MNOGO ohlajdane - i slojna elektronika : )

- sajaliawam che sum rendwal s leko usileno oswetlenie ama kato pochnesh (rendwano e s LT - che Final Render-a neshto izduhna) i kato stignesh do swetlata chast (sled 20 min) i ti e swidno da dadesh "cancel"
- rendera e naglasen na naj burzo - toest - ne e mnogo izpipano .... ama e rabotno de : )

http://www.digitaltools.netfirms.com/Proekt%201.jpg
http://www.digitaltools.netfirms.com/Proekt%202.jpg
http://www.digitaltools.netfirms.com/Proekt%203.jpg

Ako linkowete ne bachkat - daite "save target as"

Mnenia i predlojenia ....... vsiakakvki : )

Последната промяна е направена от mav на Пон Апр 14, 2003 12:31 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 10:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sha te ubiq.....sa na puk mi go praqvish shtoto ne izchakah da se rendva.......gadnqrin....az neshto ne go vijdam...........ama znam che me nakefi:)

P.S. Opaaaaa stava s Right click>Properies i se seshtash...are......Qki sa samo ednata ne q beh vijdal.......

Daj edin engine nasam da mi byde kato UPS:)
DinYa

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2003 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето една справка от мен ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети