Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
f

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2003 10:44 pm Заглавие: Ei tuka edno flashche :-) |
|
|
tuka praim edin flash za edno site-che ... ne che e izmislen design-a oshte ama az malko sa podpalih s toz flash deaaa ... i ne che e sigurno che sha byde zavyrshen toz site ama ...
ei na vijte ... http://fworx.front.ru/dina/ ... samo gornite butoni bachkat ... a design-a na dolu pod vtorite butoini vyopshte nema go komentirate ... shtoto e bliok !!!
ako moe mi kajete samo po dvijeniata neshtu ko ne e nared ... sha sam 10x :-)
PEACE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2003 11:02 pm Заглавие: |
|
|
ave nali nadolu ima6e content ve, da ne si go po4nal nanou ...
... ina4e flash4eto 6te stane ve, ma moe malko jivot da se vkara - ko 6e kae6 primerno malko pti4ki v nebeto ... platnohodka v moreto - takia ne6ta :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2003 8:23 am Заглавие: |
|
|
... ina4e flash4eto 6te stane ve, ma moe malko jivot da se vkara - ko 6e kae6 primerno malko pti4ki v nebeto ... platnohodka v moreto - takia ne6ta :) написа: | |
heheheh are sega lodki platnohodki :) i edin samolete ostavia dira vyv vyzdyha .... i otdolu dve madami na plaja se majat s plajno maslo :)
ama prav e mucho de ;) moe neshto da se izmisli deto da ojivi peizaja ;)
ama to triaa i nadolu da se napylni za da se useti kak sedi cialata rabota. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Сря Апр 16, 2003 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Макар че вероятно наистина искаш мнение САМО за flash-a, верно е че тва горе седи малко скучно... и много си личи, че е streched - нещо с fade не става ли? Иначе transition ефекта е добър, макар и малко...колкото да мърда нещо - аз по принцип не обичам такива bells & whistles. Кво да ги правиш, клиенти, нали? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|