Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 12:18 am Заглавие: |
|
|
ми аз пиша за КАРТИНКАТА щото си представил КАРТИНКА а не АНИМАЦИЯ... като покажеш анимация, ще пишем по нея :)
хубаво е, че си се надъхал яко, на мен обаче ми се струва, че колкото и да не ти се иска ще трябва да рендваш в мрежа или нещо такова - нали не си мислиш че дотук споменатите от теб аним. са правени на едно персонално ПЦ? така че - давай нататък ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 1:07 am Заглавие: |
|
|
http://pepunder.hit.bg/ala%20bala%204.jpg
eto go sa6toto s malko po - pipnati texturi i bez pankarskia greben :) _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 1:58 am Заглавие: |
|
|
http://pepunder.hit.bg/anatomy.jpg
ei vi i malko plugini v deistvie _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 2:27 am Заглавие: |
|
|
http://pepunder.hit.bg/kok.avi
malko video - demonstratsia na REAL FLOW _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 3:01 am Заглавие: |
|
|
Super stava!
Sega ostava da mahnesh dvete "figuri", "vodata" i demonichnite glava i ruka!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 8:48 am Заглавие: |
|
|
4oki , moje li da vidia ne6to koeto ti si prail 6ot taka kato te 4eta mai samo si me4tae6 da moje6 da napravi6 dori i takava bezmislena 3d grafika kato tazi koiato obsajdame
ae kekata go videh 4e e po ka6turkite, vapreki 4e ako triabva da se izkazvam za tiah lo6o 6a mu stane ma ae se pak 4oveka e pokazal ne6to - no maslata v portfolioto mu sa zverski dobri- evala _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 9:43 am Заглавие: |
|
|
pepunder написа: | 4oki , moje li da vidia ne6to koeto ti si prail 6ot taka kato te 4eta mai samo si me4tae6 da moje6 da napravi6 dori i takava bezmislena 3d grafika kato tazi koiato obsajdame
ae kekata go videh 4e e po ka6turkite, vapreki 4e ako triabva da se izkazvam za tiah lo6o 6a mu stane ma ae se pak 4oveka e pokazal ne6to - no maslata v portfolioto mu sa zverski dobri- evala |
еееее неееееее :)))))
тука се изказа ама яко неподготвен :))))))))))))))
ама направо направи рибата мъртва....
http://graphilla.netissat.bg/CONTESTS/3d/4oki.jpg _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 10:19 am Заглавие: |
|
|
BUahahahhahahahha e neeee tova beshe vruh napravo ahahah. Ami da 4oki mojesh samo da si mechtaesh da si kato pepundera ::))))) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepunder
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 11:10 am Заглавие: |
|
|
kazvate nepodgotven sam se izkazal - moje
samo da odbeleja 4e ako triabva6e da se vpe4atlia ot tvorenieto na 4oki - ste se obarkali mnogo
1. kontsepta mu e mnoo slab - niama nikakva logika
2. neznam 6to no personaja mi prili4a mnoo na edna ot gadinkite v naskoro izlezlia film DOOM- ma kakto i da e
3. neka niakoi se opita da se k4i zadnika na podobno ne6to i da se probva da napravi nekvo dvijenie - nai malko 6a si obeli fizionomiata
4. texturite sa dobri - tuka spor nema
ma daneprevra6tame temata v li4en spor s koito i da bilo
pak kazvam tselta mi ne e da sporia kooi kakvo moje i dokolko e dobar a da diskutirame praveneto na realisti4na animatsia s pomo6ta na razli4ni 3d programi i plugini _________________ да направиш визуално нещо, което другите немогат и да си представят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 11:42 am Заглавие: |
|
|
добре бе Пепундер - няма да давам мнение за оценката ти на работата на Чоки че Джоуви ще ме орита за оффтопик с нецензурен език :)))
обаче току що прочетох първия ти пост и не мога да разбера кавто точно питаш - там в прав текст казваш че има един плъгин, който обменя данни между макс и поузър, ама че не го прави добре (според теб) и че макса е зор пък поузъра лесен.
какво точно питаш бе човек?
Друг плъгин такъв ли търсиш, инструкция за експоатация ли търсиш... какво? _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 11:49 am Заглавие: |
|
|
vsichko dotuk beshe mnogo zabavno ... i pouchitelno :)
ste se srestnem otnovo s pepunder v Представяне _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 1:33 am Заглавие: |
|
|
pepunder ti si mnogo interesno iavlenie moshe li dami raskashesh malko poveche za sebesi (259785377- mi e icq-to) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|