Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 7:31 pm Заглавие: Плакат-дизайн :) |
|
|
Това е един проект който правих за "Стария Монтреал". Целта беше да представя града в колкото се може по-старинна, европейска, етническа, не-поамериканчена светлина. По нищо не бива да личи всъшност на кой контиент е града...
Сградата в далечината знам че няма да продаде града, но чесно казано ако някой това го плаши: изобщо да не ходи към Монтреал тогава. Сериозно, хич не съжелявам че я оставих така.
Логото "олд монтреал" само не е мое. Трябваше да присъства едно лого на институция която би разпространила плаката.
Коментарите ви ще са ми полезни за вбъдеще :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 7:43 pm Заглавие: |
|
|
защо не пуснеш чист само постера? без тези рамки и инфота отдолу че ти си го правил. както и колко ще е голям, фонта защо е без anti-aliased?
този universal... ма хич не е за там. харесва ми само логото олд Монтреал. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 7:46 pm Заглавие: |
|
|
university...де, кви съм ги писал... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Ами фонта е от табелката "rue Saint paul" на снимката. За да обединя дизайна реших да използвам същия.
...Много ли е зле верно? :/
А пълната версия на плаката (8.5 х 11 инча, която беше в pdf, не питай защо) ми е из дискове и има вероятност върху него да съм записал чилаут без да искам :))
Това е jpg-а от сайта ми, по удобно ми беше така да го пусна. Но ще зная за вбъдеще. Извинявам се ... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 9:27 pm Заглавие: |
|
|
какъв размер е това, защото ако е постер текста е доста голям |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 10:58 pm Заглавие: |
|
|
... поради което мисля че 'плакат' не е правилния термин. И не само заради размера ами и текста е много за плакат. "page layout" e по-правилно мисля. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 1:13 am Заглавие: |
|
|
тая сграда в дъното, трбеше един як дефокус да и удариш мисля.. и работата щеше да заприлича... текста го направи по ситен изнеси го долу в десния ъгъл, а Сейнт Паул по ситно да си влезе в тъмното поле и малко над текст блока ... ма то ако е готово...за кво го коментираме? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 3:23 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | тая сграда в дъното, трбеше един як дефокус да и удариш мисля.. и работата щеше да заприлича... текста го направи по ситен изнеси го долу в десния ъгъл, а Сейнт Паул по ситно да си влезе в тъмното поле и малко над текст блока ... ма то ако е готово...за кво го коментираме? |
На мен тия неща ми влизат в главата и при следващия такъв проблем се предполага да не направя същите грешки...
Сейнт Пол го оставих да излиза за да поведе погледа в тъмния фон с текст блока... Но май нямаше нужда.
По-различно е човек като чуе мнения просто.
Усещам се по-сигурен за вбъдеще :)
Мерси, имплант. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|