Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 8:38 pm Заглавие: 2005 in pictures |
|
|
Here |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 10:35 pm Заглавие: |
|
|
...благАдаря!!! :)) _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 11:58 pm Заглавие: |
|
|
има спиращи кръвта фотографии!
55..това е най-добрия ти пост (за сега) за тази година! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 10:38 am Заглавие: |
|
|
Страхотни страхотии, както и хубави, и забавни моменти! Контраста е голям и въздействащ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lost

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 10:43 am Заглавие: |
|
|
Впечатляващи и потресаващи! _________________ "това е твоят глас" и "когато искаш да те чуят" - "всички говорят" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 11:02 am Заглавие: |
|
|
Lost написа: | Впечатляващи и потресаващи! |
_________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chameleon
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 2:30 pm Заглавие: |
|
|
забележете само избора на репортерите - насилие, и избора на публиката - спокойствие, красота.... no comment, само ни промиват мозъците с гадости! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Chameleon написа: | забележете само избора на репортерите - насилие, и избора на публиката - спокойствие, красота.... no comment, само ни промиват мозъците с гадости! |
sushtoto si misleh i az dokato gi gledah po rano dnes .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 2:58 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми направи впечатление същото нещо.
Но пък повечето кадри наистина са впечатляващи. Поне за мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 3:43 pm Заглавие: |
|
|
А дали е само за да ни заливат с гадости? Групировки като GNN не са се появили от нищото.
Според мене едиториал частта е малко по-будна.
Красиви весели другите, да , промяна след показването им никаква...
Целта им не е била за забавление, мен пък тъкмо едитор'с-чойс ме кефи повече. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 4:00 pm Заглавие: Re: 2005 in pictures |
|
|
нищо ново :)
пак кръв
пак война
пак репортажи пълни със скръб и ужас
и за мезе 2-3 арта |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 4:16 pm Заглавие: |
|
|
много добри!!!!
благодаря ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 6:01 pm Заглавие: |
|
|
а гласувахте ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | забележете само избора на репортерите - насилие, и избора на публиката - спокойствие, красота.... no comment, само ни промиват мозъците с гадости!
|
NBC са мръсници, ммммммммхм...
А какъв е кяра на някой фоторепортер да ни промива мозъците с 'гадости'. Ще направи състояние и ще те накара да се кефиш на "Hillside cannibals" ли? Споменатите 30 000 жертви да не са въображаеми? Колко хора от тук имаха право на глас 'за' или 'против' Буш да вземе втори мандат? Колко Българи са имали такова право? ... Явно едиториалския материал е насочен към малко-по-друга аудитория, не мислите ли?
Мерси на Себастиан и Евала на хората; дано верните хора да ги разберат тия снимки... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 8:47 pm Заглавие: |
|
|
А как се гласува...?
Лично според мене репортерите не виждат съмо кръв и война.. вие не сте видели другото сред останалите снимки, които за мене [говоря за повечито селектирани снимки и от репортерите и от читателите] носят послание дори на жив контакт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 9:28 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | А как се гласува...? |
50% от гласуващите на тази разкошна империя не могат да намерят Ню Йорк на картата си.
12% знаят къде е Афганистан. (не споменаваме колко не-изучаващи-се-в-САЩ имигранти има все пак)
При провокираща анкета им зададоха въпроса:
"Белия дом смята да бомбардира държавата Сескачуан (което е канадска провинция всъщност, не е била държава никога! Камо ли да е зла, или каквато и да е! Има ниви със селяни в нея и нищо повече...). Вие за или против атаката сте?"
Отговорите бяха масово "Yeah, well, you gotta do watcha gotta do, you know..." или " Йес, it's for our best interest..."
Питаните бяха в центъра на Чикаго, Ню Йорк, Вашингтон, както и в Бостън; около Харвард...
...
Красиво, no doubt.
63% нямат елементарно понятие къде се намира Ирак - държавата, за която те самите казаха "да, продължаваме да мажем и бришем" със своят вот...
Ако живеех там и аз бих се надигнал ... да кажа нещо... било то със снимков или друг материал...
Прав си, разбира се, че има човешки контакт в снимките. И не само... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 9:49 pm Заглавие: |
|
|
Oууу, мащабно извинение, Себастиан!
Питаш как се гласува в сайта, а не ... за другото гласуване :)
Много се извинявам, отне ми повече от 2 preview-та и едно "прати" за да го осъзная :( _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 11:47 pm Заглавие: |
|
|
Ъъъ, аз да поясня. Не казвам, че се чувствам все едно ми промиват мозъка и не се опитвам да правя "световна конспирация" от цялата работа. Просто ми направи впечатление, после като го прочетох си казах: Да бе, и аз тва си помислих.
Иначе качествени кадри които не съжалявам че разгледах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 9:22 am Заглавие: |
|
|
и все пак това, че съм параноик не означава, че не ме преследват! :)))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 11:19 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | и все пак това, че съм параноик не означава, че не ме преследват! :)))))))))))))) |
Da, pomnya kak srednosht sachashe ot legloto i wikash "SNIPER ON THE RIDGE, SNIPER ON THE RIDGE!" :))))
Inache i az si pomislih sushtoto, ma si wikam da si zatraya, shte me obwinyat w neshto :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|