Graphilla.com :: Преглед на тема - pokanki

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

pokanki

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:15 pm    Заглавие: pokanki Отговорете с цитат

dve pokanki za chastni partita. storiha mi se svejarski ta zatova vi gi pokazvam. adresite na horata sa cenzurirani po razbiraemi prichini ;)

P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

зеленкото е свежо.. но има елементи които ме дразнят.. нарушават баланса нещо...
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 28, 2006 10:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мен първата ме е малко стандартна с тия модерни елементи

обаче втората ме радва
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
SPIT

МнениеПуснато на: Нед Апр 30, 2006 11:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

chisto moe nabliudenie. no mislq,. che kompozitziqta i na dvete ne izqsnena nikak oshte kato si pochval....i dvete imat mnogo priqtna viziq, no samata podredba na elementite mi se struva dori sluchaina na mesta.
sunnyfrog

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 10:36 am    Заглавие: ..... Отговорете с цитат

Mnogo sa si hubavi pokanite i kompoziciyata i cveta. Ne syako hubavo neshto e plod na zadulbocheno umuvane za kompoziciya i zlatno sechenie i tyam podobni akademizmi. Ne e nujno da s etursi pod vola tela. Momcheto ima prekrasen stil na rabota
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси на всички за мненията. наистина не съм правил предварителна подготовка при работата върху поканките. търсих повече непринуденост, от колкото разработка и от тази гледна точка вероятно има случайност в цялата хава. въпреки това обаче си мисля, че композицията не е съвсем умряла, или поне това което аз разбирам от нея :) ето едно бързо чертежче за да стане ясно как ги виждам нещата.

вижда се, че отношенията не навсякъде са стриктно спазени, но като цяло е следвана определена концепция. схемата я пускам не за да обяснявам колко са "правилни" нещата - напротив, при такива свободни хави всичко си е въпрос на вкус и нацелването му, а защото ми стана интересно от коментарите. пък и темата с композицията е готина :)
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xe xe xee така с чертежа поканата е по-готина!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
SPIT

МнениеПуснато на: Вто Май 02, 2006 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))) kakto i da e. shtom ne vsichko hubavo e obmisleno, az si mlukvam.
uspeh s pokanite
sunnyfrog

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 03, 2006 11:34 am    Заглавие: ... Отговорете с цитат

spit ne se zasyagai de......prosto iskah da kaja che chovek kato ima opit i tya kompoziciyata sama si stava, ne e neobhodimo da ya mislish. No idva edin moment v koito ti omruzva da spazvash pravilata za dobra kompoziciya i iskash da razchupish tiya ramki.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzekin

МнениеПуснато на: Чет Май 04, 2006 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

I dvete mi haresvat, edinstveno na vtorata bialoto prostranstvo m/u horizontalnite linii (sinia punktir) i teksta mi drazni okoto.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети