Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:15 pm Заглавие: pokanki |
|
|
dve pokanki za chastni partita. storiha mi se svejarski ta zatova vi gi pokazvam. adresite na horata sa cenzurirani po razbiraemi prichini ;)
 _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:30 pm Заглавие: |
|
|
зеленкото е свежо.. но има елементи които ме дразнят.. нарушават баланса нещо... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 10:20 am Заглавие: |
|
|
мен първата ме е малко стандартна с тия модерни елементи
обаче втората ме радва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 11:59 am Заглавие: |
|
|
chisto moe nabliudenie. no mislq,. che kompozitziqta i na dvete ne izqsnena nikak oshte kato si pochval....i dvete imat mnogo priqtna viziq, no samata podredba na elementite mi se struva dori sluchaina na mesta. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 10:36 am Заглавие: ..... |
|
|
Mnogo sa si hubavi pokanite i kompoziciyata i cveta. Ne syako hubavo neshto e plod na zadulbocheno umuvane za kompoziciya i zlatno sechenie i tyam podobni akademizmi. Ne e nujno da s etursi pod vola tela. Momcheto ima prekrasen stil na rabota |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 11:13 am Заглавие: |
|
|
мерси на всички за мненията. наистина не съм правил предварителна подготовка при работата върху поканките. търсих повече непринуденост, от колкото разработка и от тази гледна точка вероятно има случайност в цялата хава. въпреки това обаче си мисля, че композицията не е съвсем умряла, или поне това което аз разбирам от нея :) ето едно бързо чертежче за да стане ясно как ги виждам нещата.
вижда се, че отношенията не навсякъде са стриктно спазени, но като цяло е следвана определена концепция. схемата я пускам не за да обяснявам колко са "правилни" нещата - напротив, при такива свободни хави всичко си е въпрос на вкус и нацелването му, а защото ми стана интересно от коментарите. пък и темата с композицията е готина :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 12:40 pm Заглавие: |
|
|
xe xe xee така с чертежа поканата е по-готина! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 3:50 pm Заглавие: |
|
|
:)))))) kakto i da e. shtom ne vsichko hubavo e obmisleno, az si mlukvam.
uspeh s pokanite _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 11:34 am Заглавие: ... |
|
|
spit ne se zasyagai de......prosto iskah da kaja che chovek kato ima opit i tya kompoziciyata sama si stava, ne e neobhodimo da ya mislish. No idva edin moment v koito ti omruzva da spazvash pravilata za dobra kompoziciya i iskash da razchupish tiya ramki. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tzekin

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
I dvete mi haresvat, edinstveno na vtorata bialoto prostranstvo m/u horizontalnite linii (sinia punktir) i teksta mi drazni okoto. _________________ An Apple a day keeps Windows away |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|