Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KAG

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Я... то и аз бях в Лом по Великден, когато беше реордното ниво, снимах основно на черно-бял филм и с цифровия само щрак-щрак документално, но ще взема да пусна още една Ломска тема тези дни, ама не е честно - ти и бели облаци си сварил... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Първата ми реакция беше - яяя, интерсно съчетание на детски катерушки с лодки, но после ми хрумна, че за населението е просто едно нещастие. _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | Първата ми реакция беше - яяя, интерсно съчетание на детски катерушки с лодки, но после ми хрумна, че за населението е просто едно нещастие. |
Да, така е... аз съм наполовина от Лом, поживял съм няколко години в крехка възраст там и тия години покрай Дунава не бих ги заменил с нищо - като почнаха да се пускат кадри от Лом покрай наводненията хората казваха "Колко много вода..." и беше нормална реакция, но който е бил там и може да се разхожда по тия места и със затворени очи знае и какво има под водата и докъде е реално отвъд коритото. Та след като бях видял стотина кадъра мислех, че съм подготвен и когато отидох за Великден там на първия час тръгнах с камерите към реката - не, никак не бях подготвен - в момента, в който слизайки от едно баирче пред очите ми се показа реката видях между катерушките от първия кадър семейство с дете да гребе в триместен каяк - там, където в нормално време сигурно детето им бяга и се катери... Настръхна ми и гърба, честно, когато си обвързан с това място, дори и отдавна да не можеш да живееш в него повече от 10-тина дни излежа страшно, камо ли ако водата е на прага ти...
Минимиро, хайде бре, Ломско чедо, добави и ти по темата... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 5:48 pm Заглавие: |
|
|
аз пък съм му свикнал и на дунава и на града ;)
за мене е нещо нормално тва, кат хлапе найш колко нощи съм висял с баща си по дигите като ги мобилизираха да пълнят чували и да надстройват.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 5:51 pm Заглавие: |
|
|
П.С> Може и да е щот съм извратен предпечатар, ма ми се чини, че имаш една цианово-сивкава пелена върху кадрите си ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 6:04 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | аз пък съм му свикнал и на дунава и на града ;)
за мене е нещо нормално тва, кат хлапе найш колко нощи съм висял с баща си по дигите като ги мобилизираха да пълнят чували и да надстройват.... |
Тогава не беше и наполовина от сега бре, Мини, казах ти аз да си идеш да видиш, кво кат си на морето.. :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 1:42 am Заглавие: |
|
|
Дано KAG няма нищо против, ей така информативно за нивото на водата - просто не заслужават отделна тема, може като проявя черно-белите тогава, ако има коментари - на лична бележка, темата тук си е кадрите на КAG!
http://snooper.phobiazone.net/Lom/ _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|