Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
eLeSsAr
Регистриран на: 19 Сеп 2004 Мнения: 134 Местожителство: няма смисъл
|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 2:12 pm Заглавие: Представяне - Дизайн и предпечат |
|
|
Ми аз да зема да се пробвам и за тука. Ей туй долу е неква страница за списание дето бех правил:
Очаквам убийствени коментари или топло посрещане. Потготвен съм за сичко, тъй, че не мое да ме изненадате ;) Айде, па по-натам ако ме оплюете тука, ше зема да покажа и разни други работи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 3:46 pm Заглавие: |
|
|
убийствен коментар. _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 3:48 pm Заглавие: |
|
|
е убава работа ся...тва приказка ли е? я малко по-задълбочено ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 3:57 pm Заглавие: |
|
|
т'ва искаш - т'ва давам :)))))))))))))))))
таз жълтоотровната червенопокривната в центъра. дразни. _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 3:59 pm Заглавие: |
|
|
е нема как, цвета не съм го мислил аз, а архитекта а и сградата вече е построена ;) Ша ма бият ку пипна цвета. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 4:05 pm Заглавие: |
|
|
е не на мене тия това е 3d
светово - има шоп за да я направиш по-кореспондираща с околните
но по-сериозната ми забележка всъщност е композиционна - о да не пипаш цветовете поне композицията си оправи _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 4:07 pm Заглавие: |
|
|
е то вече късно, страницата одавна влезе в списанието ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 4:10 pm Заглавие: |
|
|
еми тогава за кво говорим :)))))
значи виж си разбивките на площите в по сечения
като цяло останалата част от пика не че е зле но тази централната сграда наистина влиза в конфликт според мен _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 4:16 pm Заглавие: |
|
|
ne me kefi kak se zasichat tazi srednata i tazi nai dolu.Spored men na tazi nai otdolu ne i e tam miastoto. _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 3:10 am Заглавие: |
|
|
Добро пожаловать!
Като гледам работата ти,ми се струва да си архитэкт?
Забелязал сьм, че на много архитэкти ни липсват изначални познания по боравенэ сьс шрифтовэ и подрэжданэто на картини е лишено от всякакав смисьл.
Твоята брошюра кара тая отвратителна барака да изгелжда още по-непродаваема, а нали целта е все пак да се пласира тоя юникален блок,гальовно наричан 'кооперация', n'est pas?
Хинт: на пьрво врэмэ, тоя пиксэлиран фонт нэ э за тука и с особено нэ с тоя размэр!
Неповторимата смяна на фона на карето от светло-сиво кьм по-тьмно сиво прави надписа нечетлив...както и смяната на фона на карето долу в лэво (направо през буквите) е дразнещо и нэхармонично!
Знам че логото нэ э твое дело,ала не им ли отмина модата на тия логоси с покривите веке(при това и червени покриви,брей!)? И,ако все пак това лого стил а-ла 'Димитринка-90 ЕТ' трябва да го има,бих го посмалил,та да се нэ биэ толкова в очи! ,-)
Успехи, и нэма се даваш толкова лэсно! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 10:45 am Заглавие: Re: Представяне - Дизайн и предпечат |
|
|
eLeSsAr написа: | Айде, па по-натам ако ме оплюете тука, ше зема да покажа и разни други работи. |
Покажи. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Михайлов, ти ма уби с тоя подпис!!! И този път лаконичен. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Михайлов, ти ма уби с тоя подпис!!! И този път лаконичен. |
ники, бате, дай текста на български и ще ти го преведа. апропо, уики също има правила, а ти не ги спазваш. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 11:24 pm Заглавие: |
|
|
по-натам с'а звездичката на шоуто(темата) е друга прожекторите него/нея по-добре да осветяват... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 10:33 am Заглавие: |
|
|
eLeSsAr звини ме ама тея къщи са подредени сато след земетресение, а чертежите отстрани са като скици на разкопки! Аз не бих се зарибил по такава реклама.
Все си мисля, че особенно в рекламните карета идеята и рекламното послание са по важти от фашите и цвета на текста!
впрочем ще ми е интересно дали "рекламата" ти работи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|