Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 4:34 pm Заглавие: dnb flyer |
|
|
3 versii:
 _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 4:38 pm Заглавие: |
|
|
в третия ако напраиш текстурата тъмно синя?... щото синьото хем е нощно хем цвета по шси пасне с оранжевото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 4:39 pm Заглавие: |
|
|
на мене много ми се иска Солариса да ти коментира флаера тука...
Дето стила му е с пъти повече натрупан откъм елементи а изглежда с пъти по чистичко...
Нито едно от тринките. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 5:02 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | на мене много ми се иска Солариса да ти коментира флаера тука...
Дето стила му е с пъти повече натрупан откъм елементи а изглежда с пъти по чистичко...
Нито едно от тринките. |
solarisa e dzver.. ma i az ako gi po4na kato negovite she me obiavat plagiat:)
thanx za komentite _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 5:24 pm Заглавие: |
|
|
събери ги диджейте някаде, долу или горе, ама да не са по средата, с всички тези цвето и този шрифт. Ако държиш на него го остави за drum`n`bass-a горе. остави текстурата на 3, това долу дето хваща окото, така си мисля.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 6:06 pm Заглавие: |
|
|
ЧЕТИМОСТ !?! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 7:59 pm Заглавие: |
|
|
то ЧЕТИМОСТА май неги интересува много много _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Katericata

Регистриран на: 16 Мар 2006 Мнения: 71 Местожителство: София, България
|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Az kato DnB fenka predpo4itam pyrviq variant:)))) _________________ У всеки от нас дреме по една птицечовка, понеже птицечовките са несубсумируеми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 12:35 am Заглавие: |
|
|
opredeleno 1wia... na drugite snimkite stoiat mnogo grubo i zalepeno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 9:29 am Заглавие: |
|
|
флаерите са яки, ама първия момент се сетих за мотор шооооуууу на божурище аууу бръмм |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 3:45 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | флаерите са яки, ама първия момент се сетих за мотор шооооуууу на божурище аууу бръмм |
to motors and power e skritata tema:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 6:36 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | то ЧЕТИМОСТА май неги интересува много много |
:)))))))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 11:52 pm Заглавие: |
|
|
lovehate na tvoite komentari odavna sviknah.. obiknoveno se hvashtash za slamkite. tozi koito 4ete shte pro4ete mislia 4e e o4evidno... ne e nujno bukvite da bluskat po 4eloto. a i komentarite v dnb scenata sa pove4e ot pozitivni i mislia 4e tova e dostatu4no priznanie. thanx i na auditoriata tuk 4e oburna vnimanie na truda mi:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Май 10, 2006 11:00 am Заглавие: |
|
|
ок.... жив и зрав и все повече дръмъндбейс преживявания... 'щото явно само там ще се изявява твоята прогресивма дизайнерска мисъл. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Май 10, 2006 11:15 am Заглавие: |
|
|
хмммм....
явно d'n'b музиката ъпгрейдва по някакъв начин зрителните, дедуктивните и интелектуалните пропъртиис на на слушателя, щото аз като един прост юзър не слушащ такива работи, НИЩО не успях да прочета =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Сря Май 10, 2006 11:52 am Заглавие: |
|
|
мен не ми харесва. сурови ми стоят. съгласен съм за шрифта - не съм за прекалена четимост, ама тук е на другия полюс. мисля си че супер пинизчийски флаери могат да се спретнат по темата. бтв тука някой правеше флаери за Плазма - е тва бяха яки флаери за мен. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gloom
|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Хваща окото, щото може би е с по-различен стил от обикновено. Даже много ми харесва като стил, това от коя игрица само беше не мога да се сетя, но ми вкарва някакви мисли за ралита, джитки и злобарии, цъклене по 5 часа на PS... Първия вариант определено за мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bandidka

Регистриран на: 10 Май 2006 Мнения: 11 Местожителство: Alexandria, VA
|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Също като LoveHate мисля че изобщо не се чете (казвам го с най-добри намерения). Ако основното съобщение (текста) не може да достигне до аудиторията си, то колкото и да се оправя украста пак няма да стигне.
Относно цвета на фона: по-тъмничък ще се чете по леко, или тъмно сив или син с която и да е от трите "картинки" ще е ОК. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gloom
|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Да не се бутам между шамарите, ама това не е реклама на прах за пране, то само като видиш баслайнерите и гръм и бяс знаеш вече кои са djs, това едно, шрифта е малко шантав, но не е невъзможен за четене. Ако се смени той цялата идея е за изхвърляне.
*Горе тоя glow е ни в клин, ни в ръкав... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Gloom написа: | *Горе тоя glow е ни в клин, ни в ръкав... |
kade glow be man? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|