Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aD

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 4:05 pm Заглавие: |
|
|
A kакво изобщо са всичките тези неща .. хубаво е да пишете когато поствате .. плакат ли е, реклама за списание ли е, flayer на техно клуб и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kai ren
|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2003 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Ето нов вариант на тая джаджа, нещо като флаер трябва да е
Започнах го от начало и не съм ползвал нито един филтър.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2003 6:08 pm Заглавие: |
|
|
E napredyka si lichi
Samo deto ne se che nishto ot nadpisite _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2003 6:09 pm Заглавие: |
|
|
te tva bratle e ve4e neshto hubavi4ko
Napredaka e pogoloven :)))
haresva mi samo az bih smenil fontovete
A... i struva mi se na punktiranite linii punktovete ne sa ednakvi i malko drazni okoto _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
godo

Регистриран на: 05 Фев 2003 Мнения: 12 Местожителство: София|+/- Бургас
|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2003 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти,
това какво е има ли някакво предназначение ? Или си ги правиш ей така за кеф ?:)
Иначе не е зле, ако махнеш това горе вляво незнам какво е, но не му е мястото там..сега като се заглеждам трябва да представлява някакъв дансинг ли? тези пукнатини там, хвърчащите "стъкла" трябва да са от силния звук ли? а градиентите в средата представляват светлини на прожектори ?
Ако съм прав значи идея има :) , но тези пукнатини не са много реалистични, а стъклата не приличат много на счупени стъкла, а "светлините" могат по-добре да станат. Иначе защо да не ползваш филтри нали затова са?:) Дерзай..:) _________________ What you save is what you lose out in the end. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2003 9:54 pm Заглавие: |
|
|
kvo da ti kaja ot fsijko do tuk tova nai stava vapreki je mojesh oshte da porabotish za drugite no koment kritikata za tiah si beshe dostatajna |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kai ren
|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2003 9:50 pm Заглавие: |
|
|
godo написа: | Иначе не е зле, ако махнеш това горе вляво незнам какво е, но не му е мястото там..сега като се заглеждам трябва да представлява някакъв дансинг ли? тези пукнатини там, хвърчащите "стъкла" трябва да са от силния звук ли? а градиентите в средата представляват светлини на прожектори ?
Ако съм прав значи идея има :) , но тези пукнатини не са много реалистични, а стъклата не приличат много на счупени стъкла, а "светлините" могат по-добре да станат. Иначе защо да не ползваш филтри нали затова са?:) Дерзай..:) |
Това горе в ъгала е снимка на пукнатина върху замръзнал язовир(Искър). И си мисля че се връзва добре с останалине неща, идеята на цялата композиция беше да представя виждането ми за звученето на този музикален стил. Начупените неща не са стъкла, а моята интерпретация на начупен ритъм;
Ако беше прочел повече от темата щеше да разбереш зщо не съм ползвал филтри. :P
А ето ви сега версия с фонтове, които се надявам да се четат.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Сря Апр 16, 2003 1:33 am Заглавие: |
|
|
ia Duxat ot Butilkata stana Edin ot Brotherhood of steel
LOL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOX
|
Пуснато на: Сря Апр 16, 2003 10:29 am Заглавие: |
|
|
лично на мен по-ми харесваше със старите шрифтове.
аз бих променил, градиента на квадратчетата горе и долу. Не ми харесва, че стига до 100% прозрачност и някак си в средата ми седи кухо такова.. евентуално можеш да го пробваш линеен от 0 до 90% прозрачност от единия до другия край на картинката...
евентуално да те предупредя, че ако тръгнеш да го печаташ това ще видиш зор с тоя син растер :)
иначе разликата спрямо предишните е качествена (знам че повтарям писаното по-горе, ама не мога да не го кажа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_Noldor_
|
Пуснато на: Сря Апр 16, 2003 12:01 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Време беше някой да ме реабилитира :)
Бтв някой чел ли е "Morgoth's Ring"? :)
Там Толкин пише, че "The whole Arda is Morgoth's Ring" ;) Не си играем на дребно, ей! |
"Twice I've destroyed the light and twice I've failed, I left ruins behind me when I returned but I also caried ruins with me!"
Uaaa iskam taq kniga!!! Ama na Slaveikov mai q nqma:-(( Ima li q prewedena na bulgarski? Ili w original na Elficheski:-)?
Kai-ren, na men towa mi hareswa, spored men nosi ideqta za breakbeat. Ama towa ako shte se pechata, moje da e zor s preliwkite.....e pak me izprewariha! _________________ ...Anar Kaluba Tielianna! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kai ren
|
Пуснато на: Сря Апр 16, 2003 8:21 pm Заглавие: |
|
|
SINNER написа: |
ia Duxat ot Butilkata stana Edin ot Brotherhood of steel
|