Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
santjago

|
Пуснато на: Сря Май 10, 2006 4:03 pm Заглавие: за Българската аристокрация |
|
|
незнам как ще прозвучи тази моя идея но да я споделя
ходи си по Софийските улици и си гледах големите запустели къщи и си мислех за това кой е живял в тях и как са изглеждали преди и какво е положението сега мисля метафората е ясна ако не е друга серия ще направя:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 1:57 am Заглавие: |
|
|
И аз съм щракал по тази тема. Моите са от царския дворец обаче...
Нещата които си показал ми се струват малко... случайни. Нищо лично, просто прегарят на места, слънцето ти е свети срещу теб, вратата си я снимал точно все едно минаваш покрай нея и бързаш. Малко любителски, случайни са композиците. Не искам да те обидя, просто мисля че темата е готина и си заслужава да се развие хубаво :)
За да си илюстрираш идеята по-лесно можеш да монтираш един стар некролог. Или таблека "Образцов дом", нещо не ретро ами направо старо :) Или да снимаш изоставените места, но всякаш някога е имало живот там. Защото само раждата сама по себе си не говори достатъчно...
Но нека и други хора да кажат де, аз по принцип имам навика да прекалявам в напъните си да са ми "по-четливи" нещата... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 9:36 am Заглавие: |
|
|
Дими го каза много добре _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
santjago

|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 9:36 am Заглавие: |
|
|
Дими прав си аз прости си минавах не беше планувано снимане и го подкарах като репортаж
никролози май не ме кефят :)
Благодаря за мнението |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|