Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 12:57 am Заглавие: Ergo Proxy |
|
|
Не мога да скрия възхищението си и се надявам да не се изпусна в тонове суперлативи за това Аниме.
За мен то е признак за идването на съвсем нов (под)жанр в сайбърпънк анимацията. Нещо като разделяне на етапи подобно на Akira и Ghost in the shell(1) зараждайки се в еволюционен модел.
Докато обикновените зрители наблюдаваме бясната скорост на CG ефектите във всички анимета след 2001ва (Macross zero, Appleseed 2004) а старото послание на феновете които просто си ги обичат този род филмчета гласеше, че в тях(аниметата) се застъпва най-вече развитието на личността и промяната му с развитието на сюжета; някак си поизгубихме простичките идеи в толкова много ефекти...чак ме е страх какво ще гледаме след 5 години от ефекти :)
Не че ТОВА тук няма такива напротив WOWOW са направили каквото могат за да ни вземат акъла.
Но историята според мен е с пъти по-дълбока и от споменатие Akira и Ghost-a (LAIN мисля нищо не може да обори....все още)...
ОХ!
Пак изпаднах в суперлативи... съжалявам... но трябва да се види
Сериала не е напълно готов(след 9ти епизод не мога да спя нормално от любопитство) - очаква се да е завършен на 24 май според
http://en.wikipedia.org/wiki/Ergo_Proxy
От една страна ми е абсолютно непонятно как тези хора правят епизодите буквално за дни, без историята да страда от такова бързане...
Май трябва да си лягам вече.... (ама не мога :)))...) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 7:54 am Заглавие: Re: Ergo Proxy |
|
|
ники михайлов написа: | ....очаква се да е завършен на 24 май ... |
Юни де Юни... (така де...писал съм го посред нощите....) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 1:43 pm Заглавие: |
|
|
ум много добре изглежда,ако се и движи тъй,малле ь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Сериала излезе напълно. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|