Graphilla.com :: Преглед на тема - Ergo Proxy

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ergo Proxy

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 12:57 am    Заглавие: Ergo Proxy Отговорете с цитат

Не мога да скрия възхищението си и се надявам да не се изпусна в тонове суперлативи за това Аниме.
За мен то е признак за идването на съвсем нов (под)жанр в сайбърпънк анимацията. Нещо като разделяне на етапи подобно на Akira и Ghost in the shell(1) зараждайки се в еволюционен модел.
Докато обикновените зрители наблюдаваме бясната скорост на CG ефектите във всички анимета след 2001ва (Macross zero, Appleseed 2004) а старото послание на феновете които просто си ги обичат този род филмчета гласеше, че в тях(аниметата) се застъпва най-вече развитието на личността и промяната му с развитието на сюжета; някак си поизгубихме простичките идеи в толкова много ефекти...чак ме е страх какво ще гледаме след 5 години от ефекти :)
Не че ТОВА тук няма такива напротив WOWOW са направили каквото могат за да ни вземат акъла.
Но историята според мен е с пъти по-дълбока и от споменатие Akira и Ghost-a (LAIN мисля нищо не може да обори....все още)...

ОХ!
Пак изпаднах в суперлативи... съжалявам... но трябва да се види
Сериала не е напълно готов(след 9ти епизод не мога да спя нормално от любопитство) - очаква се да е завършен на 24 май според
http://en.wikipedia.org/wiki/Ergo_Proxy

От една страна ми е абсолютно непонятно как тези хора правят епизодите буквално за дни, без историята да страда от такова бързане...
Май трябва да си лягам вече.... (ама не мога :)))...)
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 7:54 am    Заглавие: Re: Ergo Proxy Отговорете с цитат

ники михайлов написа:
....очаква се да е завършен на 24 май ...

Юни де Юни... (така де...писал съм го посред нощите....)
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Юни 19, 2006 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина впечатляващо!!!
До 15 епизод, тук: http://www.mininova.org/search/?search=Ergo+Proxy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Пон Юни 19, 2006 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ум много добре изглежда,ако се и движи тъй,малле ь)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ники михайлов

МнениеПуснато на: Съб Окт 07, 2006 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сериала излезе напълно.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети