Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 10:37 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз няма да се изказвам остро, за да не ме хакнат и мен и да трябва да се представям отново.... :))) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 10:49 pm Заглавие: |
|
|
Споко, тук идва неочакваният обрат - трябва да се сдобрим, щото хакването струвало много пари. Няма как да не сложа таз емотиконка -  _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 11:22 am Заглавие: |
|
|
АЗ бях. АЗ се изцепих и после се опитах да поправя стореното но моите молби за сдобряване си останаха вик в пустиня.
Все едно, само на мен ли ми се струва че Дойчинови нямат и един-единствен свестен пост през последните две години? Те целенасочено спамят форума, подиграват се с новобранците и на практика нищо не помагат. В случая един новак беше дал страница която не е правил в наша помощ и Хуанчето счете за нужно да напише абсолютни и пълни глупости, само колкото да си отвори гигантскат уста. Ако обърнете внимание на постнатия чат, поне 20 минбути тя-или той- ме е наричал/а с всякакви обидни думи. Питам модовете: разрешено ли е да те обиждат хорат с които си се запознал в ТОЯ форум ? Нарече ме амебка, психолуд, намекна че съм бил чекиджия и пр., когато се опитах да се сдобря ми показа среден пръст. Тоя чат го е пуснала на още едно място, а аз трябва да дам разрешение за подобно нещо.
И още нещо: въобще не си въобразявай, че съм се шегувал. Имам поне двама човека, които могат да хванат тоя форум, дето защитата му е като решето, и да си поиграят на модове. Аз няма да ти давам повече поводи, но ако още един път си позволиш тоя тон, ще осъмнеш без акаунт и с изтрити мнения. Казах! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 11:58 am Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | АЗ бях. АЗ се изцепих и после се опитах да поправя стореното но моите молби за сдобряване си останаха вик в пустиня.
Все едно, само на мен ли ми се струва че Дойчинови нямат и един-единствен свестен пост през последните две години? Те целенасочено спамят форума, подиграват се с новобранците и на практика нищо не помагат. В случая един новак беше дал страница която не е правил в наша помощ и Хуанчето счете за нужно да напише абсолютни и пълни глупости, само колкото да си отвори гигантскат уста. Ако обърнете внимание на постнатия чат, поне 20 минбути тя-или той- ме е наричал/а с всякакви обидни думи. Питам модовете: разрешено ли е да те обиждат хорат с които си се запознал в ТОЯ форум ? Нарече ме амебка, психолуд, намекна че съм бил чекиджия и пр., когато се опитах да се сдобря ми показа среден пръст. Тоя чат го е пуснала на още едно място, а аз трябва да дам разрешение за подобно нещо.
И още нещо: въобще не си въобразявай, че съм се шегувал. Имам поне двама човека, които могат да хванат тоя форум, дето защитата му е като решето, и да си поиграят на модове. Аз няма да ти давам повече поводи, но ако още един път си позволиш тоя тон, ще осъмнеш без акаунт и с изтрити мнения. Казах! |
Bicubic, you are fucking moron! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | И още нещо: въобще не си въобразявай, че съм се шегувал. Имам поне двама човека, които могат да хванат тоя форум, дето защитата му е като решето, и да си поиграят на модове |
:D _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 12:41 pm Заглавие: |
|
|
уф ти помниш ли изобщо какво си писал??
или можеби аз не мога да чета? Що ми се струва че с личните обиди започна ти първи? Освен тва тия заплахи с хакването са малко смешни... то вярно че phpBBто наистина е лесно за хакване ама какво ще направиш така?? Някакви трайни последствия?? Просто ще извадят бакъпите всичко ще е по старому... е разбирасе за теб всичко ще се обърне с краката нагоре... модовете и админите са докачливо племе по принцип.
п.с. така и не разбрах въпроса на juana за авторските права на гсм игрите защо го сметна за заяждане :)).... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 1:34 pm Заглавие: |
|
|
hehe .. mai predi razdel ''predstavqne'' shte e udachno da se napravi razdel ''pshio test'' .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Пошегувахме се и стига. Това с хакването наистина не е много умно... Аз обещавам да не давам повече поводи да стават караници или да ме банват и с това считаме проблема за решен.
( Тук следва една много мъдра мисъл която решава проблема но модовете я изтриха )
бтв @Кузмич- питай ники михаилов за един от скана с 3-те "К"-та, аз ти бях подготвил един аватар там да му се порадваш :D
Освен това ако ме баннете няма с ники михаилов да можем да ви покажем Голямата Приятна Изненада до месец. :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 3:31 pm Заглавие: |
|
|
не мисля за много коректно нито да се плаши форума с ХАК нито да се пускат ICQ-логове между членове на форума.
правило на форума е да не се постват P.M., а ICQ-то е пак вид лични съобщения. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 3:42 pm Заглавие: |
|
|
Хахаха!! Баси фъна! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | Пошегувахме се и стига. Това с хакването наистина не е много умно... Аз обещавам да не давам повече поводи да стават караници или да ме банват и с това считаме проблема за решен.
( Тук следва една много мъдра мисъл която решава проблема но модовете я изтриха )
бтв @Кузмич- питай ники михаилов за един от скана с 3-те "К"-та, аз ти бях подготвил един аватар там да му се порадваш :D
Освен това ако ме баннете няма с ники михаилов да можем да ви покажем Голямата Приятна Изненада до месец. :)) |
Oh, Young Padawan, my dick suck you may! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 1:28 pm Заглавие: |
|
|
хехехехе... бикубистичния гордо се опитва да развява бикубистичния си член из графилското общество..... давай, би, давай - всички се забавляваме =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Човекът е "икона", не му се карайте. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ...правило на форума е да не се постват P.M., а ICQ-то е пак вид лични съобщения. |
Този момент съм го пропуснал . _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 3:01 pm Заглавие: |
|
|
:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 5:23 pm Заглавие: |
|
|
По-скоро въпрос на етика, а не на првила. Поне аз за пръв път чувам за такова правило.
Но в случая не виждам причина да се съобразяваме нито с етиката нито със засегнатата страна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | само на мен ли ми се струва че Дойчинови нямат и един-единствен свестен пост през последните две години? |
Сарказмът който Дойчинови влагат в изказванията си е даденост от край време и не виждам защо ти, падащия от Марс имаш изобщо някакви възражения по въпроса.
Bicubic написа: | Те целенасочено спамят форума, подиграват се с новобранците и на практика нищо не помагат. |
А и съжалявам, че съм пропуснал твоя невероятен принос за форума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 6:01 pm Заглавие: |
|
|
И понеже знам, че много харесавте да четете тройни постове, искам само да поясня, че това което съм го написал в предишните 2, съм го написал без да влагам особени емоции (злоба примерно) и ако "някой" реши да ми иска обяснение, да си мери пишката или да ми търси сметка, няма да стане щото е много горещо в момента, а и е неделя и не ми е ден за ядосване.
ПП темата сега сигурно ще мине някой и ще я заключи. Не за друго ами от известно врме всяка тема която успее да привлече интереса ми дотолкова, че да се обадя, бива заключена след най-много третия ми спам в нея, за което искам да благодаря на модераорите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Аз като един виден представител на Спам Сектата(Да такава организация има, но в един друг форум и само ако прочетете за какво иде реч плаче майка направо), много ми се иска да кажа една две три думи (партийния лозунг е "256 +"*). Едно от най-възвишените развлечения е умението да се надсмееш над себе си.
Темата е озаглавена "за всички малки интриги Vol2" в чест на първоизточника.
Мисля, ще се съгласите, че гледайки към онази тема тя Е поучително набъбнало-огромно-грамаданско забавна (LH на втората графилска среща ти бях казал какъв ти е първия пост отправен към мен, ето сега имаш възможност да си припомниш :)))....)
Отделно едни такива теми показват какво (не) се е променило.
Със сигурност не се научих да пиша къси постове :)))
Със сигурност от мене дизайнер не става (виж "ДЕЗИНЕР" вече ми е запазена марка:) ) Отделно след онази първата тема минаха много други теми от типа на "Attention - човека е луд" (нямам отношение пряко за да поствам линк и да бутам духчетата), обсъждания - защо нямало едит, как аджеба еди кой си бил влезнал еди къде си пък друг не могъл, един онеправдан, друг жадуващ за космическа справедливост. Понеже тази тема излиза от рамките на забавното, поради което се извинявам ('се пак аз съм я почнал) а пък некак си сега ставам , свежи сили за спам, Неделя е и прочее и прочее "спам секта"-основни правила за километрични постинги; ми се ще едно две неща Важно Важно да обобщя. Понеже сме хора всеки там си има цели гордост, гледна точка и понеже сме много хора непрекъснато се получават сблъсъци. Едновременно с това понеже сме (или то май само аз бях) зевзеци, всеки тегли на неговата си посока и май позабравяме че един ден ще се видим един друг и (не няма да се бухаме) ще се окаже че не сме толкова пернати, рогати, мъхнати....брадати ;)
Аз непрекъснато го повтарям и го повтарям и го повтарям..7$7$67%9_error cyclic loop please restart... "Когато двама човека на едно място мислят по един и същи начин, единият е излишен". Некъв професор по телевизията го беше казал за край на едно предаване. Ма то това професорите отвреме навреме много право думат да ви кажа.
Всички сме наясно че никога няма да има напълно доволни и напълно достигнали нирвана пишещи(макар че ако някой ми подари INTUOS ще да бъда една идея по-ближе ::)). Отделно като прочетете онази първата тема, където между впрочем са казани много верни неща, ще видите че с времето хората като погледнеме*2 назад откриваме всякакви различни части от себе си от развитието от метаморфозата от цялата тази плеяда чувства дето сме преживели и забравили и правим снимки през годините само за да си спомним кои сме... та с други думи разни хора след време ще си се подсмихват на такива теми ако ги открият след 2-3 години...
Тъй че дизайноправенто изисква 400 гр. дизайн, една чаена лъжичка олио, 50 гр за'ар две Яйца, много бъркоч....и нигде в рецептата не видех сръдни.... те тези неща се запичат по краищата на кекса и после се изхвърлят от крайния продукт. А крайния продукт е готов начин , чист начин на работа, все по смислени дезини, все по-добър замах, един ЗЕН дет се вика на вътрешно съгласие със себе си.
*Брой на минимално допустимите знаци на пост в спам сектата
*2 оригиналния правопис запазен
ПП аз на снейкъра още топля олиотот в тигана ако ли каже неква неверна дума за електронна музика ма то това си ми е част от диагнозата ;)
Живи здрави радвайте живота с ПОВЕЧЕ КАРТИНКИ...амаха!
Драскачи :PPPPPP _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 10:04 am Заглавие: |
|
|
      |
|
Върнете се в началото |