Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivancho7
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 6:58 pm Заглавие: рисуване и 3D? |
|
|
Според вас от какво значение е да можеш да рисуваш добре за 3D моделирането. Можеш ли да станеш добър в 3D-то без да си много добър в рисуването? Първо да се хвана да осъвършенствам рисуването или направо да почвам с моделирането? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Ако можеш и двете едновременно да развиваш е най-добре, не е задължително да можеш да рисуваш за да станеш добро 3д... но определено помага много! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Ivancho, може да има огромна разлика между 3Д и 3Д. Какво ще моделираш ? Архитектура, индустриален дизайн или типажи ?
Ако са типажи, сам ли ще ги измисляш ?
има много сфери на 3Д-то в които изобщо не ти трябва да можеш да рисуваш (particles, script, rigging ) и други в които е задължително. Кажи по-конкретно с какво точно ще се занимаваш ти или персоната за която се интересуваш. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Spored men tvoia vupros e analogichen sus vuprosa : " Moshe li da stanesh dobur lubovnik ako ti e malka pishkata " otgovora e DA i sus malka pishka stava no triabva da kompensirash sus drugi neshta :)
Nali znaesh ima hora s golemi chlenove :) koito vupreki tova ne postigat shelanite rezultati po vreme na "rabota" neznam moshebi ne mogat da izpolzvat darbata kakto triabva :)
a ima hora s malki tushni pishki koito obache sa ambiciozni davat sichko ot sebesi i postigat po dobri rezultati :)
---
ako triabva seriozno .....suglasen sum sus Lupi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 10:22 pm Заглавие: |
|
|
Ами интересувам се за моделиране на типажи. И не че не мога да рисувам, но имам чувството че никога няма да успея да постигна много високо ниво с традиционното рисуване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 12:57 am Заглавие: |
|
|
Ivancho7 написа: | ... но имам чувството че никога няма да успея да постигна много високо ниво с традиционното рисуване. |
трябва да започнеш да рисуваш само ако добиеш увереност че можеш да напреднеш, иначе нема сми. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 10:37 pm Заглавие: |
|
|
Ivancho7 написа: | Ами интересувам се за моделиране на типажи. И не че не мога да рисувам, но имам чувството че никога няма да успея да постигна много високо ниво с традиционното рисуване. |
Produljavai da si go povtariash i naistina niama da go postignesh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|