Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 3:26 pm Заглавие: |
|
|
[quote="wicky"]На мен ми стана само едно нещо интересно, като рисува тайната вечеря, защо го няма и светия граал все пак, като основен символ, защо наистина липсва ?! quote]
светия граал??? при тайната вечеря??? по скоро не! потърси го при Монти Пайтън... или Хари Потър ха хааа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Zlatnia Bokal e pri Harry Potter ::)))))) ne svetia graal _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 3:38 pm Заглавие: |
|
|
ahaha opa Ognenia _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 4:28 pm Заглавие: |
|
|
хаха
добре
знаех си, че Хари знае всичко :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 4:30 pm Заглавие: |
|
|
според таз смешна история, ако седящата до Исус фигура е на Мария Магдалена, то значи апостолите са 11 а не 12. Бре тоа Леонардо, квот нарисува и то става меродавно... квот нарисува и то... истина. бре. верно е гениален :)))))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | според таз смешна история, ако седящата до Исус фигура е на Мария Магдалена, то значи апостолите са 11 а не 12. Бре тоа Леонардо, квот нарисува и то става меродавно... квот нарисува и то... истина. бре. верно е гениален :)))))) |
Има теория, че един от апостолите се е навел да си вземе изпуснатата вилица, затова не се вижда ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Не бе, скрил се е и дебне с нож :РРРРРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 4:46 pm Заглавие: |
|
|
ха хааа а децата на исус си играят навън и затова ги няма на картината |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 4:52 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | ха хааа а децата на исус си играят навън и затова ги няма на картината |
ХАХАХАХАХАА !!!!! много добро ! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:05 pm Заглавие: |
|
|
това - с шантавата идея за Светия граале абсолютно доказателство за пропагандата, която според мен датира от 2006 години вече;)
Един фатасмагорен образ и всеки може да се втърне в търсенето на това, което му липсва;)
Иначе, най-модерната!!! трактовка за този граал е, че представлява "вярата като модел" - ако си християнин - можеш да си "носител" на светия граал, ако си от племето мгуба, най-вероятно светото нещо да е мтуба ( без шифър);;;;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Мен пък Граала ме кефи да е дървен и Инди да тича по некви невидими мостове да го търси :))))))))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Deeba maamu, kvo za tozi noj, vse pak horata sa sednali na masa da si pohapnat! Che i vegetarianec da si, tryabva ti neshto, s koeto da si obelish yabulkata... :)
Tam kudeto e noja tukmo edin chovechec si e vdignal rucete, za da ne prechi na uslujlivia servitior da mu nareje purjolkata. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Ъъъм...таковата, Шифърът на Леонардо беше разгадан преди 2 месеца от Карандаш ( в.Стършел) и катедра "Компютърен дизайн" в НБУ, и аз бях на лекцията в аулата. Чертаеха се модули, обясняваше се защо масата на апостолите не се побира в стаята, как цялата композиция се вписва в додекаедър ( което го бил разбрал Салвадор Дали в неговата "Тайната вечеря" ), как всички елементи се подчиняват на златното сечение, линия на сърцето и линия на сребърниците и т.н. Някой правеше запис но само до един момент, боя се. Тъй че никакъв шифър няма. Картината обаче е изградена с невероятно прецизни пропорции, няма едно нещо дето да не е където не трябва, и това което уж било следствие на неумелостта на леонардо всъщност си е съвсем както трябва. Това прави цялата истерия около """"Шифъра"""" още по-смешна- търсят под вола теле и деца на Христос а на практика това ( и тоя- Дан ) са неспециалисти, които не могат да схванат законите на художественат композиция ако ще и живота им да зависи от това ( не че аз съм по-различен, но все пак :). Малко ми напомня на библейския код, който всъщност може да се открие ( математически доказано ) във ВСЯКА книга. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Ама ръката с ножа е в повече бре!!! Станаха 13,5 чифта ръцете :) Кой е мутантина там? _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:24 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Ама ръката с ножа е в повече бре!!! Станаха 13,5 чифта ръцете :) Кой е мутантина там? |
Ma shtoto ste neobrazovani i ne znaete. Az ti kazvam, che e imalo servitiori... A i koi mislish e shtraknal snimkata? To po onova vreme samosnimachki e nyamalo. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:34 pm Заглавие: |
|
|
e vidia se nai setne ::) na koi e rukata _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:50 pm Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | e vidia se nai setne ::) na koi e rukata |
??? _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:50 pm Заглавие: |
|
|
ot tova koeto vijdam petur si e izvil rukata v kitkata nazad i vsushtnost vuprosnata ruka e negova? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:52 pm Заглавие: |
|
|
a v rukata na juda kesiata s dolarite li e? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|