Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 4:46 pm Заглавие: Die, Times New Roman, Die! |
|
|
написа: | Earlier this year, Microsoft released betas of Office 2007, and the first thing reviewers noticed, besides the new interface, was that Times New Roman had been deposed as the default font with something called . . . Calibri? |
ура!
повече тук
 _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 5:13 pm Заглавие: |
|
|
tiff, тая тема си е направо за лого и фонт... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 11:22 pm Заглавие: |
|
|
мда има няколко нови фонтс за Вистата, хубави при това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 10:48 am Заглавие: |
|
|
на мен пък ми се щеше хората малко да си се порадват на дългоочакваното затриване на ТНР... уеуе как се дразня на офиса като ми го изпляка за дифолт. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 5:10 pm Заглавие: |
|
|
za murtvite ili dobro ili nishto. dobroto koeto bih kazal e 4e ve4e niama da se mu4im s toia boklu4arski font:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 6:39 pm Заглавие: |
|
|
aйде стига некомпетентни постове че почвате да ме нервите!
кво му е лошото на фонта? м? когато направите собственоръчно подобен сериф, тогава мое да *компетирате
*давате компетентно мнение! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 7:05 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | toia boklu4arski font:) |
Доста силно изказване от човек, който сигурно не е направил и един шрифт през живота си.....
и моля, ГОВОРИ НА КИРИЛИЦА! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Times New Roman e един от най-добре направените серифи евър... аман от келешки изказвания. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
... много скоро някой ще отнася картоните... за сега имам 3-ма фаворити. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Опс, аз да се обадя дето не ми е работата.
Преди няколко месеца от Channel 9 на MSDN попаднах на това филмче: http://channel9.msdn.com/showpost.aspx?postid=146749 където хората си приказваха доста интересни неща :) Точно за новите шрифтове на Виста. Само дето те са разработени специално с антиалазинг за Clear Type. Така че... шрифтовете не умират, само че идват нови технологии и съответно нови изчертания специално разработени за тях (става дума за новите екрани с висока резолюция, дето не ги знам кога ще ги дочакаме - някави си 300dpi... ). Та... който иска да си свали филмчето, само дето тези луди Хамерикаци са го направили толкоз голямо... ако намеря време и при проявен интерес мога да го рекомпресирам и да го пусна да си го свалите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 11:34 pm Заглавие: |
|
|
love hate spoko, znam 4e sum edinia ot 3-mata ne e nujno da si tolkova zavoaliran. obiknoveno se boda v o4ite na pi4agi kato teb. ina4e po4ti biah siguren za reakciata sled dumite mi. prosto te sa moi a na "kelesh" kato men burzo mu biva obiasniavano 4e sled kato ne e napravil i edin shrift niama dumata shtoto e tapak i prosto niama pravo na mnenie. ama implant ako mahne antialiasinga na tova deto e pokazal she me razbere.
mojete da me turkate, to mnenieto mi tuk se s4ita za nula, az puk obi4am da idvam tuk i da pro4itam niakoi interesni raboti i da gledam horata kak se razvivat... dokato ima she drapame:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 11:58 pm Заглавие: |
|
|
ха дано през това време вземете и пораснете... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 10:18 am Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | ....ama implant ako mahne antialiasinga na tova deto e pokazal she me razbere... |
аз се чудя защо трябва да махам каквото и да било???? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
това "Убиване" на ТМС ще постави поредната дебела майкрософтска клечка в колелото на Книгоиздателя :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 11:22 am Заглавие: |
|
|
нищо му няма на шрифта (верно, не ми е любимия сериф), но просто не става за екран. толкоз. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 4:07 pm Заглавие: |
|
|
ихааа ама новите фонтс от МС наистина хубави били, че и ОПТ деа.
Calibri, Corbel & Candara - аймловинит! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|