Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ivgin

Регистриран на: 17 Апр 2003 Мнения: 56 Местожителство: В съня на черния цар
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 3:24 am Заглавие: 2010. The year we made a contact. |
|
|
Здравейте.
Часът е 3, чувам само харддиска и радиото и си мисля, че може би вече трябваше да съм хоризонтално подравнен на едно легло, групиран с един друг обект в момента. Само че вместо това реших, че трябва да се престраша и да покажа нещо, което съм правил. Ужасното е, че сега като си гледам нещата, не мога се впечатля от нищо. Дано все пак нещо ви спре погледа и ви помоли за педесе стотинки, бате, да си купим леб, бате...
От друга страна, работил съм в фирми, от които идват някои от настоящите модератори - надявам се, че томахавките и всичко останало е заровено в clubs.dir.bg и тук всичко ще си остане позитивно :) Ще се постарая това да е първият и последен пост, в който споменавам думички като Studio VISIA, Webfactory, Erix, design.visia.com, Soft-Orange и СОКИ.
Най-интересните теми досега определено са Лого и шрифт и уебдизайн. Много ми се иска някъде в светлото бъдеще да видя тема "Интерфейс дизайн/Икони" или нещо подобно.
Не съм сигурен дали трябва да обяснявам какви са нещата, които слагам като линкове, но все пак:
http://ivgin.cult.bg/grphlla/s4s.jpg (95 KB)
Дизайн на начална страница за Strategies for Success. Мда, консултанти. Успехът обаче дойде с версия 1.6.2 примерно.
http://ivgin.cult.bg/grphlla/sbl.jpg (200 KB)
От друга страна, дизайнът на Сблъсък мина като стой та гледай - от два представени дизайна избраха първия и то почти без корекции!
http://ivgin.cult.bg/grphlla/vptech.jpg (300 KB)
Това е дизайн за някакви пичове, които продават скъп хардуер. Не стана като alienware.com точно, обаче мисля, че върши работа.
http://ivgin.cult.bg/grphlla/thev.jpg (150 KB)
Това е един проект, който много ми се иска да не завършвам никога - идеята е, че се правят отделни модули за различните етажи подземни, надземни и т.н. Много е приятно да рисуваш текстури и светлосенки във Photoshop.
Мисля, че това е достатъчно. Дано успея да накарам линковете да станат цветни и да се подчертаят сега.
ivgin |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 8:16 am Заглавие: my opinion:-) |
|
|
Не знам дали аз би трябвало да давам оценка на работата ти с оглед на факта, че не се занимавам професионално с web and graphic design, ама тъй като и аз рано-рано съм пред монитора...;-)
Харесват ми, видях и портфолиото ти/ и аз обичам сандвичи Burger Sofia!/ и мисля, че модераторите ще те оценят:-)
May the force be with you! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Strategies for success и VP Technologies въобще не ме кефят. В сблъсъка има няква идея, и е сравнително хубав. Но май си прекалил с destruction ефектите. Единственото, което ми харесва е къщата, и то най-вече като идея. Изпълнението не е на ниво - можеше да сложиш малко повече детайли по къщата, както и да направиш облаците и слънцето малко по-реалистични. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 4:43 pm Заглавие: |
|
|
zhwiti ot de w teb taz mudrost sa wze we, twa moe bi cmoxo ti e dade.
btw ako na pi4a mu srawna nesticata s twoite .m da gubis po mnogo to4ki.
specialnoza kustata ideiata na tozi tip risuwane ne e da e mno realisti4en.razbiras li zna4i....molia kogato kritikuwas sledwastia put si otwori CMOXOTO i srawniaawai.stawa li |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 4:49 pm Заглавие: |
|
|
abe ivgin .. neznam dali tvoite neshta te vpechatlqvat ama az sam s nabliudeniq che dvamata s ina nishto ne moe da vi vpechatli ... she se radvam da se vidim v web design ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 5:37 pm Заглавие: |
|
|
v ideata e istinata, ostanaloto sa obshti prikazki...
ae, she se vidim ... tam kadeto ti e interesno :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ИлиянШмилев
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 6:33 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | v ideata e istinata, ostanaloto sa obshti prikazki...
ae, she se vidim ... tam kadeto ti e interesno :) |
IDEA ooo daaa.
IDEA.
THE най важно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivgin

Регистриран на: 17 Апр 2003 Мнения: 56 Местожителство: В съня на черния цар
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2003 6:34 pm Заглавие: Thanks indeed |