Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 3:59 pm Заглавие: gradina flyer |
|
|
aide po4vaite me. samo please gradivni kritiki. thanx predvaritelno. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:18 pm Заглавие: |
|
|
eto oshte malko update.
zabravih da spomena 4e flyera e za house party v sugar obvurzano s horata koito obi4at da letuvat na kamping gradina. otzad fona e snimka ot plaja na gradina. snimkata beshe iziskvane. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:20 pm Заглавие: |
|
|
dolu mi e mnogo nabluskano ... s bqlata ramka li e proekta ti. Ne mi stoqt ubeditelno tezi "istritite" raboti, sigorno ti praznee, no tova ne pomaga ... :) neshto ne mi stoi vectornoto slunce/jultuk:)/. ina4e topli4ko :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Това за к-г Градина ли става въпрос? Защо на английски? Мен това слънце ме дразни като че ли, или не то, бе има нещо дразнещо тука.
п.с.
а да сетих се...ми няма навигационно меню затва... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:26 pm Заглавие: |
|
|
le brute ti si freak man:) kaji samo kade da sloja menuto i e tam:)
mo.. de da znam shto gi slojih brushovete, iskah da ima niakuv dopulnitelen element, ma moje i bez tiah znam li. iskah da e kato karti4ka s bialata ramka e. texta otdolu i za nego ne sum siguren...
a englisha, taka go iskat:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Чакай бре тва парти в клуб "Шугар" ли ще бъде, ми уточнявай се бре, там съм и без флаера, ама ква е наградата? нещо съм зле с английския, Пееп шоу ли трябва да правя? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:38 pm Заглавие: |
|
|
Luda rabota! tova ne znaesh, onova ne znaesh za drugoto ne si siguren ... :)) kak go napravi na kusmet :) :)) ne se zaqjdam veselo mi zvu4i ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:42 pm Заглавие: |
|
|
aз мисля още ти е рано да ползваш сток картинки.. при това фрии такива... нали се сещаш... силуета на мацката... който па и хич не му е там мястото.
и снимката, фоновата... ще береш ядове с нея... провери стоиностите на циана... че нещо подозрителни ми се виждат. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:45 pm Заглавие: |
|
|
да не говорим пък скрипта с тоя сив контур как не требва да е така... ама... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:51 pm Заглавие: |
|
|
mo, taka gi pravia, niamam formula na uspeha. po4vam ot niakade i stigam do niakade.
love, kade vidia stock be man. pi4a za koito pravia flyera sam si e pravil snimkata i mi ia dade. tova ostrov4e tam e zmiiskia ostrov ako oshte ne se setihte:) mackata e free dingbat font. za kontura toia mi haresva, no ako dadesh joker niama da ti se surdia:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:54 pm Заглавие: |
|
|
ок... ти явно най-знаеш... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 4:56 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | ок... ти явно най-знаеш... |
ami.. znam drenki... ama kato kazvate 4e neshto ne stava kazvaite shto. zashtoto 4ovek taka kato si go e pravi otvutre i ne vijda raboti deto drugite otvun vijdat... thanx za vnimanieto _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Yo! На мен слънцето както е така не ми допада, прилича ми малко на пържено яйце на очи. :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|