Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fidelio

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 7:06 pm Заглавие: |
|
|
много гот :О |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 7:18 pm Заглавие: |
|
|
v chetvartata rabota(tazi na tamen fon koiato e) chernite chetki imat stranen svetal kontur, koito mnoo me drazni (men lichno:)
a vav vtorata rabota tezi bukvi v dvata kraia ne mi harsva kak si gi otriazal
imache mai mi haresva...kato cialo
za kakvo gi polzvash tezi raboti...ili za udovolstvie? _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:27 pm Заглавие: |
|
|
тъй като беше съвестно да затриеш тези неща от графики а и мисля че мястото им е точно тук, предполагам нямаш нищо против тази тема.
сега относно работите, като композиция най-уцелена е #1...на останалите има какво да се желае. на мен най-много ми допадат последните 2 въпреки лошия баланс и както компетишън спомена остатъчния мейт който се е получил при варианта с тъмен фон (предполагам защото си ползвал най-неправилния метод за рязане след като си флатнал имиджа).
много груб е и надписа в черно който е адски не на място и не носи дори частично инфо или пък визуална естетика в последната. по добре го разкарай и сложи останалото петно в центъра. същото бих направил и с #3 + лек цветен акцент!
м/у другото...когато правиш нещата за нет-презънт, особено където няма меш кълърс..най-удачния формат е ГИФ! С него рязкозста при контурите от оригинала остава и неприятния джипег артифект е анулиран.. да не говорим за големината на файла :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Da suvsem umestno naistina e premestena temata tuk....greshkata e moia...samo che prosto ne mojeh az da iztria posta...niamah prava ... triabvashe da pomislia predi tova...kakto i da e....Vsushnost Blagodaria
che ste napravili nova tema - dosta po umestno...:)
Sega zabeliazvam che tozi belia kontur e deistvitelno dosta nepriaten...iavno sum go otriazal po gadnia nachin...
Inache rabotite sa praveni samo za udovolstvie (dostaviat mi ogromno takova:)....Oshte ne sum im nameril prilojenie:)))
Sega kato gi pogledna deistvitelno ima elementi koito mogat da otpadnat tuk tame suglasen sum...
Po princip tezi neshta gi pravia s tush i pero nali...i piniza e che tam niama CTRL+Z ...i tukmo tova e ideiata...Tezi sa purvite opiti s tableta:)
Az zaradi tova iskah da gi pusna v speed painta...zashtoto niama nikakvo planirane na tezi raboti po prinzip kogato gi pravia na list. Prosto hvashtash peroto sled podhodiashta razgrivka....i izsipvash na lista vsichko na Prima vista....bez planirane bez podgotovka za kompozicia...vsichko stava na momenta....Doveriavash se samo na vutreshnoto chuvstvo....i tui kato greshkite sa chesti i mnogo lesno se dopuskat se nalagat mnogo uprajnenia:)) za da se poluchi otvednuj kompoziciata i izpisvaneto i vsichko kakto triabva...to i v tazi posoka e nai interesnoto
obshto vzeto vsiaka rabota mi otnema ne poveche ot 5 minuti..otnositelno e de:)))...Ta problema idva kogato gi pravia s tableta zashtoto se ligavi chovek i pochva da gi doizkusuriava i se uvlichash poniakoga i ne doglejdash niakak si....
Mersi radvam se che Vi dopadat.
Sorry za latinicata _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:32 pm Заглавие: |
|
|
plakatista написа: | ...Oshte ne sum im nameril prilojenie:))) |
Разпечатка 35х50 и на стената :)))))))
Незнам защо ми харесват тия неща........ гледах ди и се опитвах да си оправдая чужството ама не можах..... Може би щото не ме бива в тези "уж" хаотични пък в същото време подредени и композиционно неща..... Тва същото когато по филмите дори станалия от сън току що герои не е рошав, а небрежно артистично чорлав...... Хем е рошав хем е премерено и изпипано :) Хахах ба*и обяснението......... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 1:33 pm Заглавие: |
|
|
класика братче:)
очарован съм че има още хора които да правят подобни неща")
на Варджиев би му капнал медец...:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 5:14 pm Заглавие: :) |
|
|
много ме изкефиха тея неща, бравос :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 9:07 pm Заглавие: |
|
|
Имаш ли ги леееееекичко по-големи........? И даваш ли да си сложа някое на стената.........? :)))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Първите (с изключение на първото :) ме кефят повече. Новите са ми леко омазани, но това си е лично мнение де :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 3:12 pm Заглавие: |
|
|
браво! добра и точна ръка! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
poslednite 4 mi haresvat osobeno mnogo. "analogovite" stoiat po istinski
i taka s prelivkata...mnoo got
po vtorta te podoziram che si pravish kopoziciite s moliv...predvaritelno? _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 11:44 pm Заглавие: |
|
|
Ne...niama gram podgotovka za koeto i da e ot tezi raboti....Artistichna kaligrafia i improvizacia na 100% ...burkash se zashtoto vijdash moliv...prosto nakraia sum dobavil oshte elementi s moliv...niama smisul da te luja....az ne moga da gi planiram tezi neshta ne sum se opitval a mi se struva i che ne iskam da gi planiram zashtoto shte se izpusne neshto drugo...
:))) mersaj... _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 12:26 pm Заглавие: |
|
|