Graphilla.com :: Преглед на тема - typo treatment

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

typo treatment

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plakatista

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 5:55 pm    Заглавие: typo treatment Отговорете с цитат

Eto i ot men niakolko speeda.
Polzvam sum malko i gotovi typota ama nemashe kak:))) sledvashtia put she gi drasna:))

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fidelio

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много гот :О
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
competition

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 7:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

v chetvartata rabota(tazi na tamen fon koiato e) chernite chetki imat stranen svetal kontur, koito mnoo me drazni (men lichno:)
a vav vtorata rabota tezi bukvi v dvata kraia ne mi harsva kak si gi otriazal
imache mai mi haresva...kato cialo

za kakvo gi polzvash tezi raboti...ili za udovolstvie?
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тъй като беше съвестно да затриеш тези неща от графики а и мисля че мястото им е точно тук, предполагам нямаш нищо против тази тема.

сега относно работите, като композиция най-уцелена е #1...на останалите има какво да се желае. на мен най-много ми допадат последните 2 въпреки лошия баланс и както компетишън спомена остатъчния мейт който се е получил при варианта с тъмен фон (предполагам защото си ползвал най-неправилния метод за рязане след като си флатнал имиджа).
много груб е и надписа в черно който е адски не на място и не носи дори частично инфо или пък визуална естетика в последната. по добре го разкарай и сложи останалото петно в центъра. същото бих направил и с #3 + лек цветен акцент!

м/у другото...когато правиш нещата за нет-презънт, особено където няма меш кълърс..най-удачния формат е ГИФ! С него рязкозста при контурите от оригинала остава и неприятния джипег артифект е анулиран.. да не говорим за големината на файла :)
plakatista

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Da suvsem umestno naistina e premestena temata tuk....greshkata e moia...samo che prosto ne mojeh az da iztria posta...niamah prava ... triabvashe da pomislia predi tova...kakto i da e....Vsushnost Blagodaria
che ste napravili nova tema - dosta po umestno...:)

Sega zabeliazvam che tozi belia kontur e deistvitelno dosta nepriaten...iavno sum go otriazal po gadnia nachin...

Inache rabotite sa praveni samo za udovolstvie (dostaviat mi ogromno takova:)....Oshte ne sum im nameril prilojenie:)))

Sega kato gi pogledna deistvitelno ima elementi koito mogat da otpadnat tuk tame suglasen sum...

Po princip tezi neshta gi pravia s tush i pero nali...i piniza e che tam niama CTRL+Z ...i tukmo tova e ideiata...Tezi sa purvite opiti s tableta:)

Az zaradi tova iskah da gi pusna v speed painta...zashtoto niama nikakvo planirane na tezi raboti po prinzip kogato gi pravia na list. Prosto hvashtash peroto sled podhodiashta razgrivka....i izsipvash na lista vsichko na Prima vista....bez planirane bez podgotovka za kompozicia...vsichko stava na momenta....Doveriavash se samo na vutreshnoto chuvstvo....i tui kato greshkite sa chesti i mnogo lesno se dopuskat se nalagat mnogo uprajnenia:)) za da se poluchi otvednuj kompoziciata i izpisvaneto i vsichko kakto triabva...to i v tazi posoka e nai interesnoto

obshto vzeto vsiaka rabota mi otnema ne poveche ot 5 minuti..otnositelno e de:)))...Ta problema idva kogato gi pravia s tableta zashtoto se ligavi chovek i pochva da gi doizkusuriava i se uvlichash poniakoga i ne doglejdash niakak si....

Mersi radvam se che Vi dopadat.
Sorry za latinicata
Върнете се в началото
dreamer

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

plakatista написа:
...Oshte ne sum im nameril prilojenie:)))

Разпечатка 35х50 и на стената :)))))))

Незнам защо ми харесват тия неща........ гледах ди и се опитвах да си оправдая чужството ама не можах..... Може би щото не ме бива в тези "уж" хаотични пък в същото време подредени и композиционно неща..... Тва същото когато по филмите дори станалия от сън току що герои не е рошав, а небрежно артистично чорлав...... Хем е рошав хем е премерено и изпипано :) Хахах ба*и обяснението.........

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Юни 03, 2006 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

класика братче:)
очарован съм че има още хора които да правят подобни неща")
на Варджиев би му капнал медец...:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Юни 03, 2006 5:14 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

много ме изкефиха тея неща, бравос :)
dreamer

МнениеПуснато на: Съб Юни 03, 2006 9:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имаш ли ги леееееекичко по-големи........? И даваш ли да си сложа някое на стената.........? :))))))))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
plakatista

МнениеПуснато на: Нед Юни 04, 2006 1:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ako ti e merak dreamer - shte ti napravia po goliami shtoto tezi sa photoshopski....shtom e za stenata:)))))

Eto oshte malko analogovi - taka kazano:) Malko sa poveche zatva thumbnails

Върнете се в началото
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Нед Юни 04, 2006 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първите (с изключение на първото :) ме кефят повече. Новите са ми леко омазани, но това си е лично мнение де :)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Юни 04, 2006 3:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

браво! добра и точна ръка!
competition

МнениеПуснато на: Нед Юни 04, 2006 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

poslednite 4 mi haresvat osobeno mnogo. "analogovite" stoiat po istinski
i taka s prelivkata...mnoo got

po vtorta te podoziram che si pravish kopoziciite s moliv...predvaritelno?
plakatista

МнениеПуснато на: Нед Юни 04, 2006 11:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne...niama gram podgotovka za koeto i da e ot tezi raboti....Artistichna kaligrafia i improvizacia na 100% ...burkash se zashtoto vijdash moliv...prosto nakraia sum dobavil oshte elementi s moliv...niama smisul da te luja....az ne moga da gi planiram tezi neshta ne sum se opitval a mi se struva i che ne iskam da gi planiram zashtoto shte se izpusne neshto drugo...

:))) mersaj...
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Пон Юни 05, 2006 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много добри неща. респект.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети